Canibal Cordobarot Cabrio jeb CCC

Reinmens
Ziņojumi: 210
Pievienojies: 18 Jūn 2017, 15:40
Braucu ar: Sudraba arklu V 2.8
Haha labs, vēl viens fanāts. Veiksmi darbos! :bmw:
Profila bilde
Canibal
Ziņojumi: 285
Pievienojies: 15 Sep 2014, 20:44
Braucu ar: Flinstonu vāģi
Reputācija: 3

ikey07 rakstīja: 15 Mai 2019, 22:38 Kaut kas interesants lien ārā. :super:

Tik negribi sēdināt, lai nebojātu grīdu, bet tai pašā laikā arkas valcē dēļ lielām riepām. :lol:
Es tikai kantis uzvalcēju :gigigi: . Ar fēnu sildot lēnā garā..Nekas nenoleca un nesaplaisāja.
Profila bilde
jogurtinsh
Ziņojumi: 169
Pievienojies: 29 Jan 2015, 13:17
Braucu ar: BMW markas auto
Reputācija: 1

Redzēts dzīvē pie Saules Akmeņa, izskatījās baigi labs tev viņš :super:
Profila bilde
Canibal

Ty, jāmeklē sliekšņi un bamperis jānokrāso pilnībā auto krāsā lai butu ok. Un laikam zems būs tuvākajā laikā, taču vēl filosofeju par to.
matiiss_l
Ziņojumi: 52
Pievienojies: 16 Mai 2019, 15:08
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Valmiera.
Atradu savu tagadējo auto iekš foruma,jeb GU-1558 melno sedanu. :D ,saguris pēc velna,pašlaik iecelts lielāks motors,saslīpēts un gaida jaunu krāsas kārtu,lēnām būvējas,kaliks garage uzlīme vēl logā palikusi. :clap:
Veiksmi turpmāk ar kabrio! :sarunats:
Profila bilde
Canibal

Tad jau nice ka turpini manu sākotnējo mērķi->izglābt no karotēm.
Profila bilde
Canibal

Gadus 5 neko neesmu rakstījis, laikam jāuztaisa update, saņēmos beidzot :hahaha:
Pēdējais ieraksts šķiet bija par arku valcēšanu 2019. To vasaru arī nobraucu neko nedarot, vienk baudīju kabri.
Pienāca ziema un kko vajadzēja padarīt. Bija apnikuši durvju apšuvuma audumi, kuri pēc lupatām izskatījās-nolēmu pārlīmēt. Melnu audumu pirku kā jau visi-Ūdens ielā. Līmes visādas mēģināju, līdz galam nevienu labu tā arī neatradu :sad: . Nav nekur bildes ar pēc, un slinkums iet uz garažu fočēt :D, bet izskatās labi. Kartes atpakaļ pielīmēju ar logu līmi, turās fine.
Slēpts saturs: Parādīt
Tad man uznāca vēlēšanās uzlikt 2.8 bremzes. Aizmugurē gan disku bremzes jau bija, tāpēc neatceros kāpēc vajadzēja, bet vajadzēja.
Suportus nostrūkloju, aizvedu nocinkot ar visām skrūvēm un samainīju arī gumijas, protams. Ā, vēl es viņus nolakoju, lai cinks neoksidējas. Ir pagājuši 5 gadi un nekas nav noticis ar laku, joprojām izskatās kā jauni, plus nomazgāt viegli. :rolleyes: Trases režīmā gan iespējams laka padegtu nedaudz, nez.
Pirms:
Pēc:
While im in there nomainīju maģistrālās bremžu šļaukas un arī lokanās gumijas pie visiem supportiem.
Vēl nolēmu piesēdināt kabri, lai nav tik liels gaps. Uzliku Eibach atsperes, man liekas ka 40/20, bet precīzi neatceros. Aizmugures amjus uzliku jaunus KYB, priekšā nožīdojos, kkgan vajadzēja, tos arī kkad pēc gada nomainīju. :gigigi:
Rezultātā auto izskatījās šādi uz 2020 vasaru:
IMG_2426.JPEG
2020 vasarā es mainīju gredzenus savam e39 M54b30 un principā ņēmos ar to, lai sagatavotu braukšanai uz ārzemēm-studijām, tādēļ nebija ne laika un arī vajadzības ņemties ar kabri. Studiju dēļ biju maz Latvijā, tikai pa vasarām, tādēļ neko līdz 2023 ar kabri nedarīju vispār (vismaz cik atceros, moš kkādi sīkumi. Protams, apkopes, bet tas tā), tikai izbraucu šad tad.
Darboties atsāku 2023 gada ziemā un šoziem swapoju IHKA, 18 OBC un PDC, bet to paturpināšu nākamajā postā.

Edit:
Tomēr 2020 pavasarī es uzliku sliekšņu uzlikas. Izdarīju visu kā vajag-nomēriju caurumus, ar pareizā izmēra bori izborēju. Visus Klipšu pirku OEM, jo vienkārši nav vērts pirkt aftermarket (aizgāju ar pieredzi :gigigi: ). Gumija bija vesela, to nemainīju. Krāsoju sliekšņus pats, sanāca labi, esmu pa gadiem iemanījies nelielas detaļas kŗasot un, kā nedabūt apelsīnu +, lai izdotos vajag daļiņu filtru un konstantu spiedienu, un 0 putekļus+krāsotāja kostīms.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.