E36-KeX madeirashwarz 316
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 13
- chevron_right
Pats ar tiko iedirsi, nenoturējies???m4z rakstīja:beidz tak piedirst topiku, taisi savam arī kaukādus tizli krāsainus diskus uz ziemu un brauc laimīgs.
Savu viedokli varu izteikt tak što Shut The Fuck Up!!!!!!
BMW-Big Money Waste
tu nevis izsaki viedokli, bet uzspied viņu.Slim rakstīja:Pats ar tiko iedirsi, nenoturējies???m4z rakstīja:beidz tak piedirst topiku, taisi savam arī kaukādus tizli krāsainus diskus uz ziemu un brauc laimīgs.
Savu viedokli varu izteikt tak što Shut The Fuck Up!!!!!!
Redz kā, ir arī ļaudis, kam mani garadarbi simpatizēSlim rakstīja:
Vienīgi Marux un kam vēl te bija interesanti sakrāsoti diski, tiem ir ok ziemas skats vāģim.
Mans uzskats - diski var būt da jebkādi - R15 vai R19 un po, vai lietie vai bleķi, vienīgais nosacījums - tiem jābūt sakoptiem. Sakopti R15 bleķi izskatīsies daaaaudz labāk par apdriskātiem un netīriem R19
Pirmie šķēršļi
Vakar sapratu ka slūpēt ielas un visu saņemt stiklā nav forši un tika piepacelta priekša nedaudz augstāk, līdz ar to priekšā uzlikti J6,5 diski
Šeit arī bilde ar nedaudz šķībo dibenu un platiem diskiem priekšā
p.s. bleķa diski ar plauktu paļubom labāki par parastiem lietaijiem
Šeit arī bilde ar nedaudz šķībo dibenu un platiem diskiem priekšā
p.s. bleķa diski ar plauktu paļubom labāki par parastiem lietaijiem
Otrā bilde
Tik skaista krāsa kupejai
Tik skaista krāsa kupejai
Skatos visi cepjās par diskiem. Mans viedoklis ir tāds, ka ziemā vienalga kādi ka tik traki nemet un labi ripo. Pašam tagad parastie metāla diski ar kalpakiem virsū lai sāls un kādi tur vēl sūdi mazāk tiek klāt pie suportiem utt. Vasarā jau protams ir smukāk lietos, taču tad arī ir savādāks laiks ārā un reāli nekādas tonnas ar sāli nekaisa pa ceļu. Sencim arī ziemas variantā uz džipa stāv lietie diski jau 5 gadus. Neteikšu ka viņi izskatās tik skaisti kā sakopti metālnieki. Hroma vnk vairāk nav, tā vietā ir nokasīts taka nost no sāls vai no ka xz vnk strīpas palikušas kuras dabūt nost nevar tik vnk.. Enivei, ziemā kalpaki vasarā lietie.
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Pa šitām dienām daudz kas labs padarīts
Samainītas pakaļas tilta bukses, priekšas plauktu bukses un stāvāboli
Kā arī beidzot kkas salonā pamainijies, par sakarīgu ciparu dabuju sport sitzes. Raksts tieši tāds pats kā vecais
Nākamais plānos ir apņemties un ielikt digitālo krāsniņu
Samainītas pakaļas tilta bukses, priekšas plauktu bukses un stāvāboli
Kā arī beidzot kkas salonā pamainijies, par sakarīgu ciparu dabuju sport sitzes. Raksts tieši tāds pats kā vecais
Nākamais plānos ir apņemties un ielikt digitālo krāsniņu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šis pat ir labs un pieklājīgs variants
Nez, manliekas labāk nekā parastā koža
Kā ar to DVD ir? Tas ekrāns nekratās, kad brauc? Ērti tādu lietot? :)
Nez, manliekas labāk nekā parastā koža
Kā ar to DVD ir? Tas ekrāns nekratās, kad brauc? Ērti tādu lietot? :)
DVD ekraans ir laba fīča un arī labi izskatas. Pašam tāds ir un braucot nekratās, vieniigi nezinu ka te ir vai uz tausti tas ekraans vai ar pogu, bet manejam ir uz pogu un braucot bija pagruuti mekleet kādu dziesmu no saraksta
Nez, vienmēr esmu bijis pret šitām lietām kkādos e36 vai "vecajos" drapakos bet dullums laikam nāk virsū, gribētu kko, bet tādu, kas neizskatās ar gaiši zila tetra izskatu, kad ieslēdz. Kko tādu, kur būtu melns fons ar sarkaniem/oranžiem burtiem, lai saskan ar salonu. Otrs variants bija šādu taisīt
Ir visādi tutriali utt.. bet drusku bails, ka neiznāk šķībi kkādu pečku ielikt vai ko
Ka neizskatās pēc gatera
Ka neizskatās pēc gatera
Tas ekrāns izskatās cepīgi, jautājums ir vai viņš tiešām ir nepieciešams.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Man šitie sēdekļi ar vairāk patīk par kožu, vienīgi ka ātri sasmērēt var
Ekrāns nekratās, magnetolla ir šādā izpildijumā un ir ar skārienjūtīgo ekrānu Itkā nepieciešams nav, filmu vienu reizi tikai skatijos gaidot kko vēli centrā Bet nu kā izskatās man patīk
Ekrāns nekratās, magnetolla ir šādā izpildijumā un ir ar skārienjūtīgo ekrānu Itkā nepieciešams nav, filmu vienu reizi tikai skatijos gaidot kko vēli centrā Bet nu kā izskatās man patīk
Tas iebūvētais baigi pabojā skatu uzreiz, labāk tas kurš izlien no magnetolas, tā kā ir prīmā
Salons izskatās ļoti labi
Kur ziemas paklājiņi, ko?
Kur ziemas paklājiņi, ko?
Vakar vēlu vakarā vērsos pie dažām pārvērtībām
~ 5h darbā un veikums ir redzams
~ 5h darbā un veikums ir redzams
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labs darbs padariits! Kā tev tur viss derēja, plug&play? Un viss šancē pa 100%?
sākumā ilgi skatijos un domāju , kas tieši ir mainijies:D bet vēlāk sapratu, kondiška:D
vareji paneli pie reizes nomainīt pret facelift, tas tāds smukāks liekas
vareji paneli pie reizes nomainīt pret facelift, tas tāds smukāks liekas
Viss derēja kā tur jau būtu bijis.. cik skatijos tad kondiškai arī visas elektrības pienāk, sūknis tik jāuzstutē virsū..Archizlv rakstīja:Labs darbs padariits! Kā tev tur viss derēja, plug&play? Un viss šancē pa 100%?
Jap, klimatu pamainiju, panelis kkā šis labāk patīk, bet nu ja pa sakarīgu ciparu būs iespējas dabūt facelift, tad gan jau to ar paņemtu un ieliktu :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 13