Mans personigais 318IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Gaidam kko tādu uz Taviem diskiem krāsainākai dzīvei
p.s. saskaņo ar moldingiem
p.s. saskaņo ar moldingiem
Mārci ieliec normālas spuldzes migliniekos Pretī braucot pat pa tumsu tev spoguļi ir spilktāki par miglām.
Oooo jā, pamanīju! Problēma tiek risināta !mats rakstīja:Mārci ieliec normālas spuldzes migliniekos Pretī braucot pat pa tumsu tev spoguļi ir spilktāki par miglām.
Nu tā - tā diena ir pienākusi. LED manos spoguļos ir pazuduši.
Pateicoties KEXAM tiku pie jaunām spoguļu aizmugurītēm (par laimi melnām), un tā tam tagad būs būt !!!
Pateicoties KEXAM tiku pie jaunām spoguļu aizmugurītēm (par laimi melnām), un tā tam tagad būs būt !!!
Nespēju noticēt, ka kāds arī no ieteikumiem nāk pie prāta
mēs jau tik pajokojaam
lab lab prieks redzeet ka nonjemi
lab lab prieks redzeet ka nonjemi
Ir labi
Kādas domas diskiem pēc ziemas?
Un, šoreiz es būšu tas cilvēks, kurš teiks - vajag sēdināt
nu luk - skats uzreiz man tikai nasis patiktu melnas
Man ir iegādāti šādi diski uz R17 Pagiadām diski garažā gaida pavasaru un pavasara krāsošanu - būs man viņi tumši pelēki (sakaņoti ar moldingiem)kristapskarlis rakstīja:Ir labi
un jā -sēdinājums tiešām prasās un visticamāk arī būs !
Diodes pareizi dariji ,ka likvideeji !
Tu VUGD straadaa ?
Tu VUGD straadaa ?
Ooo nē, VUGD man ir tikai pazīšanās un tur ziemas perioda aizbraucu mašīnu nomazgāt.BuKTOP rakstīja:Diodes pareizi dariji ,ka likvideeji !
Tu VUGD straadaa ?
Pats NBS strādāju !
piekritu, bet ne visi hipstero..un varbut ari labi, ka taa...
Kāds te sakars ar hipsteriem?kkk_24 rakstīja:piekritu, bet ne visi hipstero..un varbut ari labi, ka taa...
Tāda sajūta, ka tagad visi visam bāž galā vārdu hipsteris (ja ir kaut kas krāsains un atšķirīgs) un pat nenojauš vārda nozīmi!!
Lūdzu tev iespēja izglītoties, lai zinātu kas ir hipsteris - http://meisters.lv/?p=872
Ja tu saki, ka nokrāsojot diskus košā, vai kādā citā nestandarta disku krāsā - tad šī persona top par hipsteri un tad jau Reino ir hipsteris.
Atvaino Renio, ka pieminēju tevi. (patīk, tava disku krāsa un izpildījums)
Atvainojos topika īpašniekam par offtopiku.
paldies, guru, ka izglitoji mani tikai konteksts ta cits un domu tu saprati
Nu bildē jau ir labs, bet galīgi nederēs, ka tādi diski būs tādā krāsā .. + tur vajag labu sēdinājumu.. tikai tad būs ar piedūrienu.. prosti viņš izskatīsies kā menga..
Protams, arī nepiekrītu par pelēkajiem diskiem - būs čērnis..
Un vsp, tādus diskus es neliktu bet Tu, protams, neesi es.. tad pārkrāso orģinālajā krāsā svaigus un sasēdini - būs svaigs skats..
Protams, arī nepiekrītu par pelēkajiem diskiem - būs čērnis..
Un vsp, tādus diskus es neliktu bet Tu, protams, neesi es.. tad pārkrāso orģinālajā krāsā svaigus un sasēdini - būs svaigs skats..
Man gan tie diski patīk. Ar sēdinājumu izskatīsies labi
šos un visi tevi cienīs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8