Ace - 325 coupe
Šim bamperim nav ne vainas, bet tomēr M-pakas bamperis izskatās nedaudz agresīvāks. Vienīgais, kas man šajā bamperī ļoti patīk ir tas, ka viņš ir ļoti izturīgs un elastīgs, cik reizes jau esmu aizķēris un atsitis viņu, bet viņš vēl nav sadrupis.edzis rakstīja:Es pat teikšu, ka šis bampers izskatās ļoti labi!
Diski gan ar steigu jāmaina
Un ar šiem diskiem man vēl nāksies kādu laiciņu braukāt, jo nav liekas finanses uz citiem. Gan jau ar laiku kaut ko labāku piemeklēšu :)
Tātad vakar vakarā notika neliela šaizīte, brauciena brīdī pēkšņi sadzirdēju krakšķi un kaut kādas nepatīkamas skaņas, tad mašīnai parādijās vibrācija un sliktāk sāka iet, pirmajā brīdī padomāju, ka kārba vai reduktors sabojājās, bet kad apstājos un paskatījos zem motora pārsega, tad izrādījās, ka apkārt radiātoram korpus nolūza no stiprinājuma vietas un uzgāzās ventilātoram, kas savukārt trīs lāpstiņas nolauza ventilātoram un dēļ tā parādijās nepatīkama vibrācija, bet ar steigu sameklēju citu ventilātoru un nomainīju, tagad tik palika sameklēt to radiātora korpusu jeb aizsargu īsti nezinu kā viņu sauc.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tātad kādu laiciņu atpakaļ tika dabūta jauna TA uzlīme uz loga
Beidzot sarkanie eņģeļi nomainīti uz baltiem, bet pārējais pagaidām viss pa vecam :)
Beidzot sarkanie eņģeļi nomainīti uz baltiem, bet pārējais pagaidām viss pa vecam :)
Pēdējais labojis Ace - 03 Nov 2014, 23:03, kopā labots 1 reizi.
Tā kā paliek siltāks laiks, tad atkal sāku pievērst uzmanību mašīnai.
Tātad pa šo laiku tika iegādāts Hella spoileris, jo menējais kārtīgi neturās, iegādājos stūrei pārēju, lai uzliktu Victor sporta stūri un iegādājos rezerves daļām ādas beņķus no kuriem es pārmetīšu ādu uz šofera beņķi, jo viņam apakšdaļai āda ir atdalījusies pa šuvēm un augšdaļā ir izdilusi āda līdz caurumam. Vienīgi tagad jāizdomā kaut ko ar apakšdaļas sildelementu, jo vairs nestrādā.
Tātad pa šo laiku tika iegādāts Hella spoileris, jo menējais kārtīgi neturās, iegādājos stūrei pārēju, lai uzliktu Victor sporta stūri un iegādājos rezerves daļām ādas beņķus no kuriem es pārmetīšu ādu uz šofera beņķi, jo viņam apakšdaļai āda ir atdalījusies pa šuvēm un augšdaļā ir izdilusi āda līdz caurumam. Vienīgi tagad jāizdomā kaut ko ar apakšdaļas sildelementu, jo vairs nestrādā.
Esmu jau vienu beņķi izjaucis pa daļām un nodīrājis ādu
Augšdaļai āda ir perfektā stāvoklī, bet apakšdaļa ir kā jau visiem ādas beņķiem no vecuma palikusi spīdīga līdz ar to, lai nebūtu tik liela atšķirība, tad es apakšdaļu kārtīgi iztīrīju, uzklāju ādas kondicionieri un tad nācās domāt radoši kā novākt spīdumu un re rezultāts ====>
Pēc tam būs bildes kā izskatās gala rezultāts salonā.
Augšdaļai āda ir perfektā stāvoklī, bet apakšdaļa ir kā jau visiem ādas beņķiem no vecuma palikusi spīdīga līdz ar to, lai nebūtu tik liela atšķirība, tad es apakšdaļu kārtīgi iztīrīju, uzklāju ādas kondicionieri un tad nācās domāt radoši kā novākt spīdumu un re rezultāts ====>
Pēc tam būs bildes kā izskatās gala rezultāts salonā.
Viennozīmīgi nē, vismaz dzīvē nē, ļoti izcēlās no visa salona.
Ok Thx, sēdeklis jau salikts kopā un ielikts mašīnā, k-kad drīzumā nofočēšu gala rezultātu.
Rekur iemesls, kapēc es nolēmu pārlasīt šofera beņķi.
Bildēs redzams, ka apakšdaļā atdalījās pa šuvēm, bet augšdaļā izrīvēts līdz caurumam.
Bildēs redzams, ka apakšdaļā atdalījās pa šuvēm, bet augšdaļā izrīvēts līdz caurumam.
Tā kā manējais beņķis atšķīrās pēc konstrukcijas un pašvaki strādāja regulēšanas mehānismi, tad labākās daļas pārmetu uz iegādāto beņķi, apsildi izņēmu no savējā vecā beņķa un pārliku uz iegādāto beņķi, sasmērēju ar solidolu mehānismus, lai labi strādā un ieliku mašīnā, ar rezultātu esmu priecīgs :)
Kā arī noņēmu veco spoileri un pieliku Hella, lai apskatīties kā izskatās, tuvākajā laikā aizmetināšu bagažnieka caurumus no vecā spoilera un atdošu krāsošanai kopā ar spoileri.
Kā arī noņēmu veco spoileri un pieliku Hella, lai apskatīties kā izskatās, tuvākajā laikā aizmetināšu bagažnieka caurumus no vecā spoilera un atdošu krāsošanai kopā ar spoileri.
Šodien ķēros klāt pie sēdekļa apsildes, sēdekļa augšdaļas sildelements strādā, bet apakšdaļas nestrādā, tāpēc nolēmu pamēģināt salabot.
Pārbaudīju ar testeri un sapratu, ka k-kur ir pārlūzis vads, jo pārdeguma pazīmes nekur nebija, tikai pašā galā, kur biezais vads pāriet uz tievo, bet tur viss vesels, tad sāku locīt visas vietas līdz testeris parādīs kādu dzīvības pazīmi un atradu, ka divās vietās ir bojāts vads, tad ķēros klāt pie lodēšanas, pārlauztās vietas nedaudz saīsināju, salodēju un uzliku termocauruli.
Aizgāju pieslēgt, lai pārbaudītu un strādā , vienīgi nezinu uz cik ilgu laiku un vai tas bija prātīgi labot šo sildelementu.
Varbūt kāds ir saskāries ar šo problēmu un var pastāstīt kas un kā ?
Pārbaudīju ar testeri un sapratu, ka k-kur ir pārlūzis vads, jo pārdeguma pazīmes nekur nebija, tikai pašā galā, kur biezais vads pāriet uz tievo, bet tur viss vesels, tad sāku locīt visas vietas līdz testeris parādīs kādu dzīvības pazīmi un atradu, ka divās vietās ir bojāts vads, tad ķēros klāt pie lodēšanas, pārlauztās vietas nedaudz saīsināju, salodēju un uzliku termocauruli.
Aizgāju pieslēgt, lai pārbaudītu un strādā , vienīgi nezinu uz cik ilgu laiku un vai tas bija prātīgi labot šo sildelementu.
Varbūt kāds ir saskāries ar šo problēmu un var pastāstīt kas un kā ?
Salons izskatās ļoti labi ar visu stūri :) vel tik pietrūkst auduma paklājiņi,bet tos jau noteikti vasarā.
Tā ir laba piezīme, auduma paklājiņus uz vasaru vajag nopirkt, savādāk šie gumijnieki izskatās drausmīgi, bet savu funkciju pilda ziemā un kad lietains laiks :)
Palēnām virzos uz priekšu, kā jau iepriekš minēju, vecais spoileris tika likvidēts un laicīgi uzlikts banānkrāsas Hella spoileris un, lai nebūtu garlaicīgi un lieki jautājumi "Kāpēc dzeltens ? ", tad spoileris tika joka pēc izdekorēts
Tagad caurumi no vecajiem spoileriem ir aizmetināti, aizšpaktelēti un tik palika sagatavot un nokrāsot bagāžnieku ar spoileri. Vienīgi nevaru izlemt vai spoileri krāsot mašīnas krāsā vai matēti melnu, esmu tagad nopūtis matētu un izskatās tīri normāli, piestāv pie moldingiem un matētās haubes.
Pēc bagāžnieka un spoilera tiek plānots likvidēt ruslānus un tur šur piekrāsot auto.
Tad sadzirdēju k-kādu nelielu graboņu hadenē un pārbaudot izrādījās aizmugurējai atsperei divi riņķi nolūza, mašīna nevarēja sagaidīt un pati nolēma veikt sēdinājumu Līdz ar to tika atkal nosēdināta uz vasaru un uzliktas vasaras kurpes.
Un vakar spidometrā iedegās apaļšs cipars uz noskrējiena 300000
Tagad caurumi no vecajiem spoileriem ir aizmetināti, aizšpaktelēti un tik palika sagatavot un nokrāsot bagāžnieku ar spoileri. Vienīgi nevaru izlemt vai spoileri krāsot mašīnas krāsā vai matēti melnu, esmu tagad nopūtis matētu un izskatās tīri normāli, piestāv pie moldingiem un matētās haubes.
Pēc bagāžnieka un spoilera tiek plānots likvidēt ruslānus un tur šur piekrāsot auto.
Tad sadzirdēju k-kādu nelielu graboņu hadenē un pārbaudot izrādījās aizmugurējai atsperei divi riņķi nolūza, mašīna nevarēja sagaidīt un pati nolēma veikt sēdinājumu Līdz ar to tika atkal nosēdināta uz vasaru un uzliktas vasaras kurpes.
Un vakar spidometrā iedegās apaļšs cipars uz noskrējiena 300000