E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 161
- chevron_right
Kaut kad oktobrī biju pie viņa un jautāju par tiem diskiem, vispār ieskrūvēja 250ls Tad gan teicu, ka neviens nenopirksMajors rakstīja:jū, čalis tādā gadījumā konkrēts pedālis, ka šitā cenas skrūvē, bet nu veicas, ka ir kas paņem
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Skaists projekts
NU STAVOKLIS AR VINIEM IR HUJOVIJS!!! :drvars rakstīja:Kaut kad oktobrī biju pie viņa un jautāju par tiem diskiem, vispār ieskrūvēja 250ls Tad gan teicu, ka neviens nenopirksMajors rakstīja:jū, čalis tādā gadījumā konkrēts pedālis, ka šitā cenas skrūvē, bet nu veicas, ka ir kas paņem
BET KO TUR VAIRS!!!!!
LIEK GAN BET NEVJAG JAU PARSPILET AR TAM CENAM PAR LIETAM KURAS NEMAKSA TADU NAUDU!!!cipruss18 rakstīja:da labi,katrs cenu liek kadu grib!
Njaammm...baigi chalis uzskruuveejis-lieta taada kad nekur vairs taadus neatradu-biju pat ielicis sludikji ka nopirkshu liidz 200.ls bet neviens neatrakstiijaas;(
Nu neko dariit....
Nu neko dariit....
BMW_The Ultimate Repair Bill
hoodiebro bija jābūt, protams ja ar visu coupe neatdeva . No brāļa bij pircis
ramyrez rakstīja:Njaammm...baigi chalis uzskruuveejis-lieta taada kad nekur vairs taadus neatradu-biju pat ielicis sludikji ka nopirkshu liidz 200.ls bet neviens neatrakstiijaas;(
Nu neko dariit....
NA JAU ZEL KA CALIM 200LATI!!! :d BET TA IR CUCIBA SIT DARIT :d
Pastaastiet luudzu zinaataaji kaa ir ar to puleeshanu plauktiem-es nakamnedeelj doshu diskus struuklot un kraasot ar pulveri-vai plaukti ir jaastruuklo un jaakraaso ja vinjus puleeshu vai arii kautkaa savaadaak?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cik es zinu, tad plauktus taisni nevajag strūklot. Noņem ar krāsas noņēmēju krāsu nost, un tik pulē
Nestrūklo un ar pulverkrāsu nekrāso plauktus, būs baigā jebļa to visu sapulēt.
Tieši tā. Pulē "pliku" alumīniju.
Tad man ir jaanostruuklo un janokraso pashi centri un plaukti nav jaaiztiek?-tos puleetaajs sliipees ja?
Jā.
Varbuut ir kaadi kontakti kas tos lietu labi pieprot?man vnk taadi entry level cilveeki zinaami;)
Vai tieshaam nav neviena parbaudiita cilveekamshajaa jomaa???
image ja nekludos pule
kr4 sapratu kad priekshai 9j buus pa krutu-mosh kaadam ir taadi pashi tik 8j>?ar prieku samainiitu:)
kādēļ priekšā 9J pa traku? ar kādu riepu un sēdinājumu taisies likt?
Nez liekas ka buus dupsii galiigaa-itkaa likshu riepeles 215/45
Seedinaats ir ar AC atsperem 30mm
Seedinaats ir ar AC atsperem 30mm
man stāvēja 205/40 un bija baigi ok.
vari pajautāt liet. mozais, viņam ir tā pat un nesūdzās.
vari pajautāt liet. mozais, viņam ir tā pat un nesūdzās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 161