E36-GunTixV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Es ar ceru ka ar bbs bus ok, bet vel nezinu kadus centrus krasot un vaciniem trukst vel sikumi un mizas jaunas vel jaiegada.Lawwr rakstīja:būs čotka, it īpaši ar jaunajiem sliekšņiem un bbs'kām!
LEMFORDERS nogaja 1.5 gadi un izgerbas tuvakaja bode cita nebija panemu febi pagaidam bet jadoma par poli.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Piereizes piecubinaju skursteni lai nenokrit, samainiju gumijas un gredzenus.
Cik tu ar viņiem biji nobraucis? Es nobraucu savus 40-50k km toč, un nebija pazīmes, ka grasītos izbeigtiesGunTixV rakstīja:LEMFORDERS nogaja 1.5 gadi un izgerbas tuvakaja bode cita nebija panemu febi pagaidam bet jadoma par poli.
Tagadējam auto saliku meyle hd, redzēs kā tie ies
E: Kļūdijos, biju nobraucis vairāk kā 70 tūkstošus
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nobraucu 32k piekare poli sedinats un ciets un sanak drusku pa zeminieku.rvars rakstīja:Cik tu ar viņiem biji nobraucis? Es nobraucu savus 40-50k km toč, un nebija pazīmes, ka grasītos izbeigtiesGunTixV rakstīja:LEMFORDERS nogaja 1.5 gadi un izgerbas tuvakaja bode cita nebija panemu febi pagaidam bet jadoma par poli.
Tagadējam auto saliku meyle hd, redzēs kā tie ies
E: Kļūdijos, biju nobraucis vairāk kā 70 tūkstošus
Runaju ar abit no e30 sis ar gadu tik nobraucis tagad uzsutijis poli.
man febi jau 2.gadu iet, 20% zemes ceļos tika izmantos tieši domāju likt leforderus, laikam likšu poli
Nu jā, man principā bija stock piekare ar minimālu sēdinājumu, tas arī varētu būt izskaidrojums ilgmūžībai
Liekot poli uzreiz arī jāliek pastiprinošās plāksnes, citādi sitīs ārā glāzi, ja?
Liekot poli uzreiz arī jāliek pastiprinošās plāksnes, citādi sitīs ārā glāzi, ja?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
viss ir atkarīgs no glāžu stāvokļa.
Ieteicams ir likt.
Ieteicams ir likt.
Manam glazes idealas kad liksu poli atbalstus vienozimigi ar pastiprinosam plaksnem bus
Jasak jauns cinins ar sajugu. Jau 1.5 gadu atpakal tika mainits sajuga komplekts kadu menesi bij ok, bet pectam ta pati vaina. Savu spidzinu loti reti laikam jau vecums bet reizem gribas uzkupinat 1 robs ok, bet 2 jau slid sajugs un smird. Domaju vaina spararata tadel iekeru citu spararatu no lietotaja DKristaps un kartejais jaunais sajuga komplekts. Ja bus bez izmainam tad jadoma par m20 spararatu. Tas divmasnieks liekas puse svara no autina
Bobiks ari tika pie uzlimem...
vecos atbalstus(bleķus) izmeti ārā?
man vajag, lai varu izvirpot poly
Rit varu tev ievest manliekas man ir vairaki komplekti taja bardaka ar atbalstiem.Gailums rakstīja:vecos atbalstus(bleķus) izmeti ārā?
Kompots ticis pie jaunas TA un iedeva 2 nedelas uz prieksu.
Un sedanu ari nebizoju sim ari jauna TA un veselu menesi uz prieksu.
Un sedanu ari nebizoju sim ari jauna TA un veselu menesi uz prieksu.
apsveicu ar TA
vienigais tizlums ka abi vienlaikus pa abiem nodoklis jamaksa, bet galvenais ka TA loga
vienigais tizlums ka abi vienlaikus pa abiem nodoklis jamaksa, bet galvenais ka TA loga
Diski labi jaa. Bet vel japule un nevaru izlemt par centru krasu ,un vaciniem 2 trukst tas stieplites lidz ar to ne suda neturas virsuu.Agnis rakstīja:pareizie diski
PALDIES!mazazala rakstīja:apsveicu ar TA
Terini ja viena menesi bus nakosgad uz TA.
Vāciņus var jaunus pasūtīt, man sen atpakaļ sanāca kkādi 8 lati gab.GunTixV rakstīja:Diski labi jaa. Bet vel japule un nevaru izlemt par centru krasu ,un vaciniem 2 trukst tas stieplites lidz ar to ne suda neturas virsuu.Agnis rakstīja:pareizie diski
Kur tu vinus sutiji? Sodien pus dienu ebreju.uk skirstiju neko neatradu.Agnis rakstīja:Vāciņus var jaunus pasūtīt, man sen atpakaļ sanāca kkādi 8 lati gab.GunTixV rakstīja:Diski labi jaa. Bet vel japule un nevaru izlemt par centru krasu ,un vaciniem 2 trukst tas stieplites lidz ar to ne suda neturas virsuu.Agnis rakstīja:pareizie diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right