325i & 325ci AndrejCR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 11
- chevron_right
nu bl**. Pārskrūvē lielo zobratu no 3,45 parastā uz bloķa elementu un liec to visu tajā korpusā kur bija 3,45 parastais un gatavs, priecājies. Mainīt mazo tavā gadījumā ir lieks čakars.
Es, protams, esmu pieņēmis ka tev abi reduktori ir no e36.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
a nu ja galvenais lai vins pec zobratu mainas nav stav gaudot masina uz katru dienu un gaudosana bus liels minusJānis.P rakstīja:nu bl**. Pārskrūvē lielo zobratu no 3,45 parastā uz bloķa elementu un liec to visu tajā korpusā kur bija 3,45 parastais un gatavs, priecājies. Mainīt mazo tavā gadījumā ir lieks čakars.
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Maini abus zobratus un miers.
Tatd uzstadiju M moldingus
Hroma rinki priborkai ari pienaca no ebay par loti loti saldu cenu ari uztadiju bet bija nelielas problemas ar uzstadisanu
Hroma rinki priborkai ari pienaca no ebay par loti loti saldu cenu ari uztadiju bet bija nelielas problemas ar uzstadisanu
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
neliels update
oem aizmugurie lukturi un uzliku seb abus Bosch prieksejus lukturus. Jo bija viena zkw otra depo un tas dienas
oem aizmugurie lukturi un uzliku seb abus Bosch prieksejus lukturus. Jo bija viena zkw otra depo un tas dienas
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
hroma riņki patīk
Nu ko sodien tiek sanemtas vel daudz detalas Un sakas ziemas vakari garaza
domaju sodien nomainit tikai sveces bet kad nonemu nost spoles bija konstateta ella. Tagad vel vajag ari varstu vaka blive
Nu domaju paskatisu ko mums ar udensukni un rolikiem un vinam ari dirsa.
Nonemu nost udesukni vins ir OEM
Rit sanemu vel rokasbremzez atsperes un klucus un pec dzineja remonta saku mainit barAbanuS un bremzu diskiem
domaju sodien nomainit tikai sveces bet kad nonemu nost spoles bija konstateta ella. Tagad vel vajag ari varstu vaka blive
Nu domaju paskatisu ko mums ar udensukni un rolikiem un vinam ari dirsa.
Nonemu nost udesukni vins ir OEM
Rit sanemu vel rokasbremzez atsperes un klucus un pec dzineja remonta saku mainit barAbanuS un bremzu diskiem
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Neliels update
Dzinejs gatavs Nomainiti suporti un diski prieksa un ari nomainiju slutenes lai butu ar viniem to4na kartiba Iegadats BK un lielais + vads lai uzlikt akkumu bagaznieka shemas first start BK Un lai dzive butu vispar interesantaka saku nonemt salonu nost lai uzlikt melno parklaju(un lielus plusu), dzest nost automata provodku un salikt vadus uz atpakalgaitiem Biju shoka kad nonemu parklaju. Grida vispar celka Un tads jautajums ar ko var so "obrabotatj" lai nebija rusas un smarza bija +- normala. Movils loti ilgi smird :/
Dzinejs gatavs Nomainiti suporti un diski prieksa un ari nomainiju slutenes lai butu ar viniem to4na kartiba Iegadats BK un lielais + vads lai uzlikt akkumu bagaznieka shemas first start BK Un lai dzive butu vispar interesantaka saku nonemt salonu nost lai uzlikt melno parklaju(un lielus plusu), dzest nost automata provodku un salikt vadus uz atpakalgaitiem Biju shoka kad nonemu parklaju. Grida vispar celka Un tads jautajums ar ko var so "obrabotatj" lai nebija rusas un smarza bija +- normala. Movils loti ilgi smird :/
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Aplīmē ar skaņas - vibro pašlīmējošo foliju. ja paklājs būs veseles bez caurumiem tad arī grīda būs kā ''celka''
Yehaaa
Melnais paklajs jau masina. Izskatas labak neka es domaju. Tagad mekleju RECARO sedeklus gaisos
Iepirkti Style 32 R17 8.5J un 7.5J diski. Vajag nokrasot bet galvenais ka nav metinati un taisni
Un pec pusgada no swapa es piesliedzu atpakalgaitu lampinas Tagad masina 100% ka 320 M50 ar provodku no mehanikas un izdarits vis ta kad vajag but.(donors ar provodku bija un daudz elektro-shemas)
sexy
Melnais paklajs jau masina. Izskatas labak neka es domaju. Tagad mekleju RECARO sedeklus gaisos
Iepirkti Style 32 R17 8.5J un 7.5J diski. Vajag nokrasot bet galvenais ka nav metinati un taisni
Un pec pusgada no swapa es piesliedzu atpakalgaitu lampinas Tagad masina 100% ka 320 M50 ar provodku no mehanikas un izdarits vis ta kad vajag but.(donors ar provodku bija un daudz elektro-shemas)
sexy
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Sodien atnaca aizmugurie plauktie no smilšu strūklosanas. Nokrasoti un loti skaisti. Izskatas ka jaunie
pirmdien planoju uzstADIT jau sailentus un gultnus un var sakt mainit bremzus.
Un nofoceju salonu ka izskatas melns paklajs gaisa salona no more akkum
pirmdien planoju uzstADIT jau sailentus un gultnus un var sakt mainit bremzus.
Un nofoceju salonu ka izskatas melns paklajs gaisa salona no more akkum
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Salons 1:1 kā man tagad , es atkal gribēju dabūt pelēko paklāju, ja es salaboshu savu braucamo, paņemšu tavu pelēko paklāju, ja vēl būs.
Bet viss izskatās skaisti
Bet viss izskatās skaisti
- ikey07
gudriniek, zobratus maina pa pāriem un viss, jo tie ir piediluši viens otram un ir izveidojušās saskares virsmas, kas atšķiras no jauna zobrata, uzliekot lietotus zobratus kas nav pāris, vēl bez sazobes pārbaudīšanas ja viņi uzreiz negaudos, tad ļoti liela iespēja, ka ātri to sāks.Jānis.P rakstīja:nu bl**. Pārskrūvē lielo zobratu no 3,45 parastā uz bloķa elementu un liec to visu tajā korpusā kur bija 3,45 parastais un gatavs, priecājies. Mainīt mazo tavā gadījumā ir lieks čakars.
Pirms sāc domāt, ka esi ahujennais speciālists un nedod dievs vēl sāc servisā strādāt vai padomus dot, ka viss pohuj krāmē tik kopā, vajag bišķiņ izprast kā tās lietas darbojas, nevis tikai kopā salikt var, značit viss zajebis.
Tālāk jautājums foruma autoram: Kā tev liekas ko tas dod un kāpēc tu to darīji un vai tu zini, ka tie kolektori ir visi vienādi no 2.0 līdz 2.8, atšķiras tikai m50 un m52AndrejCR rakstīja: Uzstadits izpludes kolektors no 2.8
[img]http://content31-foto.inbox.lv/albums/q ... 1417037540 [/imga]
[img]http://content31-foto.inbox.lv/albums/q ... 1417037549 [/imga]
Grīda tiešam pārsteidzoši labā stāvoklī
Tu lasīt nemāki? Ka tik pabārstītu savu gudrību pie pirmās iespējas un kko uzbrauktu citam virsū.seeingman rakstīja:gudriniek, zobratus maina pa pāriem un viss, jo tie ir piediluši viens otram un ir izveidojušās saskares virsmas, kas atšķiras no jauna zobrata, uzliekot lietotus zobratus kas nav pāris, vēl bez sazobes pārbaudīšanas ja viņi uzreiz negaudos, tad ļoti liela iespēja, ka ātri to sāks.Jānis.P rakstīja:nu bl**. Pārskrūvē lielo zobratu no 3,45 parastā uz bloķa elementu un liec to visu tajā korpusā kur bija 3,45 parastais un gatavs, priecājies. Mainīt mazo tavā gadījumā ir lieks čakars.
Pirms sāc domāt, ka esi ahujennais speciālists un nedod dievs vēl sāc servisā strādāt vai padomus dot, ka viss pohuj krāmē tik kopā, vajag bišķiņ izprast kā tās lietas darbojas, nevis tikai kopā salikt var, značit viss zajebis.
A ko tad es esmu uzrakstījis? Vai arī tu nesaproti ka 3.45(lielais) un 4.45(mazais) zobrati nemaz kopā neiet un esi iedomājis, hvz kapēc, ka es saku, lai tos skrūvē kopā? Manuprāt esmu tīri skaidri uzrakstījis, lai viņš atstāj visu tajā korpusā kurš ir 3.45 parastais reduktors, bet samaina tikai pašu elementu no parastā uz bloķi. Šķiet ka šoreiz būsi izbārstījis zīmuļus nevietā.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ja viss pareizi es ta un izdariju. Nomainiju parasto elementru pret bloki un viss strada.Korpus un visi zobrati ir no parasta reduktora. Tema ar reduktoru jau sen slegta
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
jā, atvainojos, jānis.p, lasīju topiku mazliet vafelē un sajaucos, mana vaina...
Tatad sanemu ri4agus no smilsu struklas, nocinkoju un nokrasoju. Nomainiju bukses, gultnus, bremzu diskas aizsargu un nokrasoju suportus
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …