Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 30
- chevron_right
Itka nav vienigie varianti! bet nezinu kapec,bet kaut kaa vairak velk uz kadu no zilajiem toniem,bet no gaishajiem! tie kaut kaa liekas interesantaki,un personigi domaju,ka tie e36 padara izskatigaku un jaunaku!
Instagram - Sandis_e36
Intis jau nokrāsoja savējo Atlantisā, davaikje kaut ko oriģinālu!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
nu ir vel estoril.. neredzeju sedanu tada krāsa šeit
Nez,kaut kas man nepatiik tajaa Estoril..gan4a rakstīja:nu ir vel estoril.. neredzeju sedanu tada krāsa šeit
Instagram - Sandis_e36
un melnu arī nekrāso
intis rakstīja:Atlantisu tev nevajag
Pamēģini British racing green
Zalja tochna nebuus!
Labi,ka vel man nav tourings,tad varetu teikt,kaa reiz viens mans choms teica.. "ar zalju touringu var tikai iebraukt pljavaa un izbarot goviim"
Instagram - Sandis_e36
Ridlihs rakstīja:un melnu arī nekrāso
Par melnu un baltu bija pirmaas krasas,kouzreiz atmetu!
Instagram - Sandis_e36
Labāk vienk paņemt krāsu katalodziņu un paskatīties iespējams, kas foršs no citām markām iekrīt acīs
Byzanz
Vel kas liidziigs Sienna red.
Vel kas liidziigs Sienna red.
Klavz rakstīja:Labāk vienk paņemt krāsu katalodziņu un paskatīties iespējams, kas foršs no citām markām iekrīt acīs
Nav man iespeja panemt tadu katalogu un paskatities,tur taa lieta!
Instagram - Sandis_e36
sepang bronze metallic uz e36 dzīvajā googlē neizskatās tik labi, bet ja ir redzēts driftā Dāvida e36, ir ko aizdomāties
Ir pat baigi Ok.intis rakstīja:sepang bronze metallic uz e36 dzīvajā googlē neizskatās tik labi, bet ja ir redzēts driftā Dāvida e36, ir ko aizdomāties
Ko vel sakat pa Phoenix Yellow?
Instagram - Sandis_e36
Nez, man nepatīk, tas brūnais bronzas tonis gan izskatās labi
Pačeko šo topiku - http://www.germancarforum.com/community ... mws.23769/
Man personīgi piesaista vai nu Brass Metallic vai arī Moonstone metallic
Man personīgi piesaista vai nu Brass Metallic vai arī Moonstone metallic
Blin, par ko jūs te strīdaties, katram cilvēkam krāsu uztvere gan fiziski, gan domājams arī no kkādiem psiholoģiskiem faktoriem atkarīgi ir dažāda, līdz ar ko, kas vienam patiks, tas citam liksies labākajā gadījumā nekas īpašs. Līdz ar ko šie visi teksti "man šis patīk, bet šis nē", priekš autora, kurs to autiņu redzēs savām acīm, būs lieki, ja vien negrib nokrāsot tā, kā patīk/pasaka citam/cits!
P.S. Cita lieta vnk ieteikt toņus uz ko apskatīties un pašam autoram izvērtēt.
d[-_-]b
+325 BMW rakstīja:Blin, par ko jūs te strīdaties, katram cilvēkam krāsu uztvere gan fiziski, gan domājams arī no kkādiem psiholoģiskiem faktoriem atkarīgi ir dažāda, līdz ar ko, kas vienam patiks, tas citam liksies labākajā gadījumā nekas īpašs. Līdz ar ko šie visi teksti "man šis patīk, bet šis nē", priekš autora, kurs to autiņu redzēs savām acīm, būs lieki, ja vien negrib nokrāsot tā, kā patīk/pasaka citam/cits!
Instagram - Sandis_e36
Tatad sodien beidzot tika sanemts zvans no metinataja,un sedans ir pabeigts ar metinashanas darbiem!
Nedaudz velak iemetishu bildes!
Nedaudz velak iemetishu bildes!
Instagram - Sandis_e36
te arii bildes ar paveiktajiem darbiem!
metinatajs pie viena arii apskatija visu griidu,un teica,ka tur nebija ko dariit,viss esot kartiba!
metinatajs pie viena arii apskatija visu griidu,un teica,ka tur nebija ko dariit,viss esot kartiba!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
labs!!!
tikai kapeec neparmetinaji talaak veel dirsu, lai nebutu pectam krasojot jaspaktelee ciet taa bukte?
foto no mana repertuaara
tikai kapeec neparmetinaji talaak veel dirsu, lai nebutu pectam krasojot jaspaktelee ciet taa bukte?
foto no mana repertuaara
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 30