Black Coupe 318is -> 325 [Lomax]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
hapo sapņu eņģeļi!
Bet lieka sinteresanti,s avam neliktu, bet priecīgs , ka tavam ir!
PS. pirmo reizi, ko tādu redzēju!
Bet lieka sinteresanti,s avam neliktu, bet priecīgs , ka tavam ir!
PS. pirmo reizi, ko tādu redzēju!
Nu mani tas nekā neaizskar, ir jau leta, ko tur tie 35$..
Bet man patīk. Vienu dienu balti, otru zili, trešo sarkani. Var mainīt spilgtumu un shit. Deg arī labi, nav ne vainas. Tā ka viss kārtībā
Bet man patīk. Vienu dienu balti, otru zili, trešo sarkani. Var mainīt spilgtumu un shit. Deg arī labi, nav ne vainas. Tā ka viss kārtībā
+1RENIO rakstīja:piedod, bet izskatās pēc sū...
bet nu katram jau savs
veel zhileti jaauzmet un buus pilns komplekts
Šo cenšas pārdot, ta ka žilete izpaliks
Pa so laiku ir dazi updeiti.
1) ieliku adas salonu, abshivkas, palika nopirkt pikstulisus, nomainit tepeki uz melno, var but ari to zilu plastmasu
2) Nopirkts jauns akamulators
3) nopirktas aizmugurejas oem lampas ar rizikiem
4) pa lenam pullejam ar draugu diskus.
nakosnedel tiks pirkts jauns m3 bampers prieksejais un miglinieki. Tas ari pagaidam viss
un tad jau uz pavasara/vasaras pusi tiks meklets 2.5-2.8
1) ieliku adas salonu, abshivkas, palika nopirkt pikstulisus, nomainit tepeki uz melno, var but ari to zilu plastmasu
2) Nopirkts jauns akamulators
3) nopirktas aizmugurejas oem lampas ar rizikiem
4) pa lenam pullejam ar draugu diskus.
nakosnedel tiks pirkts jauns m3 bampers prieksejais un miglinieki. Tas ari pagaidam viss
un tad jau uz pavasara/vasaras pusi tiks meklets 2.5-2.8
pulēt vajadzēs pailgi
Baigās švīkas esat sataisījuši
+ riepas varējāt noņemt, jo baigie robi ir sānos.
Baigās švīkas esat sataisījuši
+ riepas varējāt noņemt, jo baigie robi ir sānos.
ir ir, pirma pieredze, gruntu bija pa gruti dabut ara.
Bet prieks pirmas reizes, taisot ar rokam, domaju ka bus +/- okay, es taks netaisos vinu vest uz eksotiku
Bet prieks pirmas reizes, taisot ar rokam, domaju ka bus +/- okay, es taks netaisos vinu vest uz eksotiku
P.s. lieto krāsas noņēmēju, lai to visu izdarītu nesāpīgāk
vajag tikai vairākas reizes uzklāt
nu hu* zin, mes likam pietiekosi, hvz kas tur par grunti bija, negribeja nakt. nu labi, nepiesarnosim topiku, ir nonemts jau un viss ir ok, taisisim talak :)
Rit pakal jaunam buferim pakal :)
Rit pakal jaunam buferim pakal :)
Nu ta, uzlikts atpakal hoodbra, uzlikti lietie diski. Ar draugu nopulejam ar saviem spekiem litakus, cik vien varejam.
Nopirkts jauns prieksejais buferis, ari uzlikts. Nopirktas tumankas, rit liksu virsu. Ir vel kur piestradat, bet kopuma man patik
Un nomainita salona bildes, jo augsa pazuda
Nopirkts jauns prieksejais buferis, ari uzlikts. Nopirktas tumankas, rit liksu virsu. Ir vel kur piestradat, bet kopuma man patik
Un nomainita salona bildes, jo augsa pazuda
tie spārni
neuztraucies, vasara puse tiks uzliktie normali. tagad pirma plana dzinejs irNorbis rakstīja:tie spārni
Man, personīgi, ļoti nepatīk tās uzacis Bet nu katram savs
Un godīgi sakot, par spārniem vairāk man kaitina tie spoguļi, manuprāt galīgi neder pie E36 kantainajām līnijām, bet nu tas arī katram savs
VIspār glīs eksemplārs Kādas idejas par dzinēju?
Un godīgi sakot, par spārniem vairāk man kaitina tie spoguļi, manuprāt galīgi neder pie E36 kantainajām līnijām, bet nu tas arī katram savs
VIspār glīs eksemplārs Kādas idejas par dzinēju?
Ja es tiktu pie šī auto, spārnus uzliktu normālus (jā zinu, ka tas ir Tavos plānos ), spoguļus stock, uzacis nost, 'eņģeļacu' vietā ieliktu lampās krustus, lai ir tumšs kā viss purns, rižikos USDM gabarītus vai arī smoked pagriezienus, bet domāju, ka rižiki akcentam tomēr labāk... Un, protams, notonētas miglas vajag. Tas tā, mans viedoklis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12