Agnis mauritius blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 27
- chevron_right
Nu jāā, itkā nebūtu slikti..
Bet labs jautājums - vai nebūs pārāk daudz visa tā?
Bet labs jautājums - vai nebūs pārāk daudz visa tā?
Nezinu ka jums, bet pie shada stila auto man prasas, shaurakas un spridzinatas riepas
Ev fanāt, ķer granāt.
Nu, pats jau arī vēlos tādas, būs pa ziemu jāsamedī 195/40 komplekti, diemžēl vēl šaurākas par tām atrast ir praktiski neiespējami
Cik tad tev tie diski ir plati?, man 215/40 knapi uzspirdzinaja
Ev fanāt, ķer granāt.
8J, itkaa varētu meklēt style19 ar 9J plauktiem un pārskrūvēt plauktus, bet nu baaaigais čakars
Tas gan, tatad jamekle vien 195/40, lietotas buss gruti dabut, bet jaunas gan ir veikalos..
Ev fanāt, ķer granāt.
Liels +1!KLAVINS rakstīja:ar visam cetram par alkantaru
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nekas daudz te pa ziemu nenotiek, bet izdomāju pacelt topiku, savādāk jau astotajā lapā atrodas...
Kaut kas no padarītā:
Kaut kad rudenī iegādājos individual alcantara salonu ar ''boa-boa'' rakstu, protams ka vadītāja beņķim defaultās vietas bija apgrauztas - aizvedu pāršūt, tagad viss nice
No Image saņemti atpakaļ uzpulēti plaukti, pa jaunu nocinkotas skrūvītes un spīdīgie ventiļi. Tagad tikai jāgaida, kad uz Latviju tiks atsūtīta centriem paredzētā krāsa, lai varētu nokrāsot un visu salikt kopā..
Kaut kas no padarītā:
Kaut kad rudenī iegādājos individual alcantara salonu ar ''boa-boa'' rakstu, protams ka vadītāja beņķim defaultās vietas bija apgrauztas - aizvedu pāršūt, tagad viss nice
No Image saņemti atpakaļ uzpulēti plaukti, pa jaunu nocinkotas skrūvītes un spīdīgie ventiļi. Tagad tikai jāgaida, kad uz Latviju tiks atsūtīta centriem paredzētā krāsa, lai varētu nokrāsot un visu salikt kopā..
Turpinājumā:
- jāpasūta zemākas atsperes aizmugurei
- jāpārkrāso haube, brille, abi spārni, abas durvis, grabažnieks, jumts
- jāpārvelk griesti un stoikas ar melno audumu vai alcantaras imitāciju
Krasavec
Abi disku un salonu guru uzdevumu augstumos
Abi disku un salonu guru uzdevumu augstumos
tad jau tev tikpat kā viss auto jākrāso!AgnisB rakstīja:Turpinājumā:
Salona pārvērtības iespaidīgas (beņķa defekts)
runājot par grieztu pārvilkšanu: mēģini labāk kādā šrotā dabūt melnos grieztus, tici man tas nav tik viegli viņus pārvilkt
erda rakstīja:tad jau tev tikpat kā viss auto jākrāso!
Nu jā, tāda arī ir doma..
jākrāso nebūtu vienīgi abi bamperi, sliekšņi, aizmugurējie spārni (jo tas jau ir izdarīts ) un vaaaarbuuut vienas durvis un vienu spārnu var sapulēt nevis pārkrāsot, bet jāskatās..
vot nezinu, itkā jau ļoti gribās to alcantaru nevis melnos..KV_ rakstīja:runājot par grieztu pārvilkšanu: mēģini labāk kādā šrotā dabūt melnos grieztus, tici man tas nav tik viegli viņus pārvilkt
AgnisB rakstīja:erda rakstīja:tad jau tev tikpat kā viss auto jākrāso!
Nu jā, tāda arī ir doma..
jākrāso nebūtu vienīgi abi bamperi, sliekšņi, aizmugurējie spārni (jo tas jau ir izdarīts ) un vaaaarbuuut vienas durvis un vienu spārnu var sapulēt nevis pārkrāsot, bet jāskatās..
Jakrāsosi pa glauno,. tad diezgan sāļš prieciņš, vados pēc Orkana cenām!
re kur tieši powerā viens dirgo bez lukas: http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... start=4440
es ar gribēju vilkt sev bālganus alkantras grieztus, bet beigās nopirku labus melnus auduma grieztus... bet tava izvēle
es ar gribēju vilkt sev bālganus alkantras grieztus, bet beigās nopirku labus melnus auduma grieztus... bet tava izvēle
pēc Orkāna cenām jau nu toč nē, pietiek man ar to kvalitāti kuru var sniegt tepat forumā daudziem zināmais krāsotājs vai vēl viens cits (neesmu izlēmis pie kura vedīšu), kaut kā nevelk vēl kādus 70% no auto vērtības atstāt par krāsošanuerda rakstīja:Jakrāsosi pa glauno,. tad diezgan sāļš prieciņš, vados pēc Orkana cenām!
netaisos tak ar to auto vēl 5 gadus braukt
Pēdējais labojis Agnis - 24 Jan 2013, 22:28, kopā labots 1 reizi.
forsi darbini izdariiti.. - sie saloni prieksh maniim tikamaaki nekaa āda
diski buus mega
ož pēc skaistas kupejas uz atklāšanu
diski buus mega
ož pēc skaistas kupejas uz atklāšanu
Un kas ir tik sarežģīts un grūts griestu pārvilkšanā?KV_ rakstīja:runājot par grieztu pārvilkšanu: mēģini labāk kādā šrotā dabūt melnos grieztus, tici man tas nav tik viegli viņus pārvilkt
Image pulētie spoguļi -
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …