Jancix DAKAR GELB kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
ja kāds zinoš cilvēks lasa šo formu lūdzu uzrakstiet vai ir kas japieperk ja maina priekšejo bumperi no maneja parasta uz M pakas originalo... ne kadu kīniešu sūdu .. cik zinu migliniekiem stiprinajumi atskiras .. kas vel ta priekšeja balka ar atškiras m un parastajam vai tas pats ???
Kas tev teica kamiglu ramishi atshkjiras?????
man stav no parasta fl bampera un viss ir ok
man stav no parasta fl bampera un viss ir ok
ar kompatu pa brugji
ne paši ramisi bet ši lieta no bildes..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sen nekas nav rakstīts ... ir laikam jauztaisa mazs update ..
autiņam pa šo laiku ir ielikts jauns
.ūdensūknis
,radiatora ventilātors
nomainīts antifrīzs
iegadāti r 17 diski
iegadāts atrumparslēga ādas melns prezis ar m strīpam
rokasbremžu prezis ar m strīpām
zilās engeļacis
... izņemti miglinieki jo būdams derevnja tika iszsist .. ta ka japērk jauni
tagad autiņs tiek gatavots tehniskajai mainīta tiks bremžu sistēma
un tad ap aprīļa beigam tiks gatavots un dzīts uz pārkrasošanu
darāmie darbi
sagatavot ta
iziet ta
m bampera iegade
miglinieku iegāde
kreisā spārna iegāde.- veco ziemas sāļi aprūsinaja un vācietis kautkur iepēra un ar kreiso roku laboja
un krāsošana ..
autiņam pa šo laiku ir ielikts jauns
.ūdensūknis
,radiatora ventilātors
nomainīts antifrīzs
iegadāti r 17 diski
iegadāts atrumparslēga ādas melns prezis ar m strīpam
rokasbremžu prezis ar m strīpām
zilās engeļacis
... izņemti miglinieki jo būdams derevnja tika iszsist .. ta ka japērk jauni
tagad autiņs tiek gatavots tehniskajai mainīta tiks bremžu sistēma
un tad ap aprīļa beigam tiks gatavots un dzīts uz pārkrasošanu
darāmie darbi
sagatavot ta
iziet ta
m bampera iegade
miglinieku iegāde
kreisā spārna iegāde.- veco ziemas sāļi aprūsinaja un vācietis kautkur iepēra un ar kreiso roku laboja
un krāsošana ..
vēl pāris lietas daramo darbu sarakstā ..
digitalas peckas instalācija
hroma spidometra riņku ielikšana
2 termosu izpūtējs ..
aizmugureja loga tonēšana - ja kads mak notonēt un ir pieejami materiali un rokas no pareizas vietas aug .. dodam ziņu!
aizmugurēja plaukta ar galvasbalstiem iegade - piedod man tas cilvēks ar kuru sarunaju, bet neatbraucu pakaļ .. shit hapens -nacās līdzekļus ieguldīt kur citur ...
digitalas peckas instalācija
hroma spidometra riņku ielikšana
2 termosu izpūtējs ..
aizmugureja loga tonēšana - ja kads mak notonēt un ir pieejami materiali un rokas no pareizas vietas aug .. dodam ziņu!
aizmugurēja plaukta ar galvasbalstiem iegade - piedod man tas cilvēks ar kuru sarunaju, bet neatbraucu pakaļ .. shit hapens -nacās līdzekļus ieguldīt kur citur ...
Pēdējais labojis jancix007 - 01 Mar 2015, 12:32, kopā labots 1 reizi.
prasu padomu .. kā jums škiet aizmugurēja loga spoilers un uzacis uz priekšejām lampam iederās bmw jeb nav vērts ??
tāds vēlamais rezultāts ko vēlos panākt šovasar ...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gaumes jautājums. Pats teici, ka auto taisi priekš sevis :)jancix007 rakstīja:prasu padomu .. kā jums škiet aizmugurēja loga spoilers un uzacis uz priekšejām lampam iederās bmw jeb nav vērts ??
CaK rakstīja:Gaumes jautājums. Pats teici, ka auto taisi priekš sevis :)jancix007 rakstīja:prasu padomu .. kā jums škiet aizmugurēja loga spoilers un uzacis uz priekšejām lampam iederās bmw jeb nav vērts ??
īsi un konkrēti
bet ieklasuijies esmu padomos- bmw emblema no sēdekļiem tika likvidēta un driftinieku pleve pirms krasošanas tiks noplesta ... ta ka galīgs bezcers neesmu
Manis pēc ir kad iederās (:laikam:esmu:skjuuneris:) Vrb kupejai mazāk...jancix007 rakstīja:CaK rakstīja:Gaumes jautājums. Pats teici, ka auto taisi priekš sevis :)jancix007 rakstīja:prasu padomu .. kā jums škiet aizmugurēja loga spoilers un uzacis uz priekšejām lampam iederās bmw jeb nav vērts ??
īsi un konkrēti
d[-_-]b
man itka ar patīk bet liekas ka pārak perversi .. bet mēģinat var, sliktakaja gadijuma var noņemt -nebūs piemetināts
2002 gadā iederējāsjancix007 rakstīja:prasu padomu .. kā jums škiet aizmugurēja loga spoilers un uzacis uz priekšejām lampam iederās bmw jeb nav vērts ??
Man kompota bagažniekā ex īpašnieks iedeva līdz uzacis, kā tu domā ko es ar viņām izdariju?
nu kāpēc šito sūdu vajadzēja?jancix007 rakstīja:sen nekas nav rakstīts ... ir laikam jauztaisa mazs update ..
zilās engeļacis
Agnis is on fireAgnis rakstīja:nu kāpēc šito sūdu vajadzēja?jancix007 rakstīja:sen nekas nav rakstīts ... ir laikam jauztaisa mazs update ..
zilās engeļacis
viņas ir iegādātas ne ieliktasbyrbyr rakstīja:Agnis is on fireAgnis rakstīja:nu kāpēc šito sūdu vajadzēja?jancix007 rakstīja:sen nekas nav rakstīts ... ir laikam jauztaisa mazs update ..
zilās engeļacis
Mļec, super problēma atradusies... Tak uzliec, un tad redzēsi - patīk/nepatīk. Tu to auto citiem taisi?
atkal šis teksts ....
Bet ko gan citu teikt? Tava problēma tikpat liela kā vecmeitas lauzšanās pažarnieku ballē...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right