Ģirta 316i->320->325
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 19
- chevron_right
sporta
Cik nu sporta ,bet filtrs 15e reinigers un eļļa 12e,kopā 27eur.Laurikbmw rakstīja:cik maksaja sporta gaisa filtrs?
to droseli vēl vajadzēja paborēt lielāku, čomama šitā izborejām un ir baigi labi... nav jaizmet ''1k'' eur pa BBTB, pats uzčinī ja rokas neaug no žopas un te izskatas ka rokas no pareizās vietas aug
p.s kāds tur sporta filts, tik cik tur krutāka indukcijas skaņa
p.s kāds tur sporta filts, tik cik tur krutāka indukcijas skaņa
labākais interneta warriors
aa vēl to fakeno krunkaino gofru vajag aizvietot ar normālu silikona būs vēl + 5hp
Cik daudz izborējāt?
Filtrs jā,vairāk skaņas pēc,par silikona trubu arī biju štukojis,kad gofra saplīsīs varētu uzmeistarot,tik jāgriež caurums tukšgaitas regulatora trubai.
Filtrs jā,vairāk skaņas pēc,par silikona trubu arī biju štukojis,kad gofra saplīsīs varētu uzmeistarot,tik jāgriež caurums tukšgaitas regulatora trubai.
Es būtu pārsegam amīšus nopircis nekā čakarējis dzinējam prātu ar konisko filtru
Vajag,tikai piemirstu vienmēr un atceros tikai tad,kad atkal ir jābāž balka zem kapotaaustralia rakstīja:Es būtu pārsegam amīšus nopircis nekā čakarējis dzinējam prātu ar konisko filtru
izborējām uz max, sanāca pat aizborēties līdz tosola kanāliem, bet tos veiksmīgi aiztaisījām (ta pat droseles apsilde likvidēta) , droselei iekšu izpulējām līdz spīdumam, lielāks taisrenītis un vāģis šņākdams velk gaisu iekšā
par konisko es ar labprāt uzlieku tādu, bet tikai normālas firmas un ar visu siltumatdalošo sienu, jo tā indukcijas skaņa 6cyl ir
par konisko es ar labprāt uzlieku tādu, bet tikai normālas firmas un ar visu siltumatdalošo sienu, jo tā indukcijas skaņa 6cyl ir
Un ar ko borējāt un ar ko dzeses caurumus taisijāt ciet?
es arī apsildi atslēdzu,filtram siltumatdalošā siena ir,tikai tāda improvizēta,bet labāk ir,iepriekš bija karsts tas filtrs
es arī apsildi atslēdzu,filtram siltumatdalošā siena ir,tikai tāda improvizēta,bet labāk ir,iepriekš bija karsts tas filtrs
68mm izborētā m52 drosele nemaksā 1k ,bet gan 100 eiras ebaya. Te pat forumā varēja pa 70 dabūt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tauta vēl nav sapratusi, ka koniskie gaisa filtri neko labu nedod, tas ir tikai biznesa veids, lai naivajiem "tūneriem" iesmērētu "jaudu" un paši nopelnītu Regulāri nekopjot tikai vairāk aizdiršas, vairāk mēslus sasūc!
Ja grib tiešām performanci un veselīgāku vidi dzinējam liekam stok kastē oriģinālā tipa filtru ar lielāku caurplūdi un dzīve izdodas
Droseli uzbūvēt pie parasta mehāniķa būs līzd 30eiro tāpat kā ar tām šaibām leņķim, auto portālos tirgo pa 10eiro pāri, iedevu izmērus virpotājam man pa 10eiro uzvirpoja pat septiņas, tb trīs komplekti un viena rezervei ko virpotājs piemeta jo palika pāri materiāls :)
Ja grib tiešām performanci un veselīgāku vidi dzinējam liekam stok kastē oriģinālā tipa filtru ar lielāku caurplūdi un dzīve izdodas
Droseli uzbūvēt pie parasta mehāniķa būs līzd 30eiro tāpat kā ar tām šaibām leņķim, auto portālos tirgo pa 10eiro pāri, iedevu izmērus virpotājam man pa 10eiro uzvirpoja pat septiņas, tb trīs komplekti un viena rezervei ko virpotājs piemeta jo palika pāri materiāls :)
Nu koniskais ir skatam un skaņai,tasjau sen zināms.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Dod gan labu - skaņu,a es esmu muzikāls cilvēks,man patīk 6cyl dziesma,un nav problēmu reizi mēnesī to iztīrīt.Ja tur sākt domāt,ka sasūks sūdu motorā...atslābstiet,tā ir žurka,nevis ferrar. Pirkt borētu droseli vai dot kādam taisīt netaisos,atradīšu kas un kā ,izborēšu pats.
kopumā varētu būt tā, ka "skaņa" vs "aizdirsts GMM"
No koniskā izdalās nedaudz eļļas tvaiki, kas tiek piecepti pie GMM stieples.
Arī man skaņa fascinē. Katru reizi, mainot filtru, kārtīgi uzrūcinu ar tukšu kasti
Bet nu dariet kā mākiet un gribiet
No koniskā izdalās nedaudz eļļas tvaiki, kas tiek piecepti pie GMM stieples.
Arī man skaņa fascinē. Katru reizi, mainot filtru, kārtīgi uzrūcinu ar tukšu kasti
Bet nu dariet kā mākiet un gribiet
Es gmm nelietoju. bet ja nopietni jā,ir dzirdēts tas,tāpēc nevajag ar eļļu pārspīlēt.
Es atceros ka savam b20 noņemot gmm likās ka knapi iet vispār tas motors.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vells zin,man iet bez un iet ok,ar iet labāk,bet man izdevās veiksmīgi iegādāties beigtu gmm :pisnessmenji: un kompis adaptējas pie tā,ka viņa nav,tukšgaitas rpm pēc nobrauktiem noteiktiem km un līganāk iet.
Tad nekur nesteidzies. Dz.d uzdaavinaasu tev GMM
Vārda diena tuvāk ;D uz dz d jau gribu braukt ar semaku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8