E36 kabrio-kuzja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right

6cil tiešām vajag tikai dēļ skaņas, jo man jau pietrūkst tā skaņa.
bet nu redzēs kādi piedāvājumi swapiem parādīsis laika gaitā... pašam jau gribētos m54b30 vai b28

bet nu redzēs kādi piedāvājumi swapiem parādīsis laika gaitā... pašam jau gribētos m54b30 vai b28

Vājaakais no M54 ir b22. Tas taa, turpmakai zinaashanaiDSSD rakstīja:jega cakareties ar elektroniku un ielikt vajako no m54 saimes mototru?

Un to par vāju arī nevar nosaukt. Jauda tāda pat, kā M52B25lachupuika rakstīja:Vājaakais no M54 ir b22. Tas taa, turpmakai zinaashanaiDSSD rakstīja:jega cakareties ar elektroniku un ielikt vajako no m54 saimes mototru?![]()

Un tādā kabrī vai ir jēga pārmaksēt par M54B30 swapu, kura cenas ir ap 900-1000 eiro, ja M54B25 var dabūt par 400-500 eiro, vismaz cik es esmu redzējis cenas.
Kada jega likt kkadus m54 ,ja pa 500 euro var iesmelt 2.8 pilni svapu?man kabrim pilniba pietiek ar 2.8
ar kompatu pa brugji
Kkur poweraa bija M54b22 swaps par 300 eiro. M52tub28 jau iet kosmosaa. Par 600 ero. 

Tas nav kosmos.kad bija lati,vinji pa 600 un 800ls gaaja.un nav ta ka vinji paliek vairak un vairaak
ar kompatu pa brugji

Offtopic! Pārvietojieties uz bazara sadaļu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Palidzam izveleties starp price/performancemaartyd rakstīja:Offtopic! Pārvietojieties uz bazara sadaļu.

imho ja tas auto slodzi neredz tad nav jēga no 3.0 tur, overpriced pasāciens :)
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Tāpēc jau teicu, ka par to ko likt 4cil. vietā domāšu un skatīšos, ko man labu piespēlēs...
Piemēram touringa m52b25 vispār tikai pa 150 eirām paņēmu, par ko paldies lietotājam 540i, ka piespēlēja tādu iespēju...
Tāpēc tagad braukšu ar to pašu 1.8 tējkannu un baudīšu kabrioletu, cerot, ka vasara būs saulaina un silta.
Kā arī varbūt kāds var pateikt kas šis par stilu BBS diskiem? un aptuveno vērtību? varbūt vispār nav jēgas pat pārdot...

Piemēram touringa m52b25 vispār tikai pa 150 eirām paņēmu, par ko paldies lietotājam 540i, ka piespēlēja tādu iespēju...

Tāpēc tagad braukšu ar to pašu 1.8 tējkannu un baudīšu kabrioletu, cerot, ka vasara būs saulaina un silta.

Kā arī varbūt kāds var pateikt kas šis par stilu BBS diskiem? un aptuveno vērtību? varbūt vispār nav jēgas pat pārdot...

Ņemot vèrà kabtie ir 2daļìgie diski tad domàju cena ap 340 eur.

Kaut 4 daļīgie, viņi ir nedz viegli nedz smuki, max 250eRENIO rakstīja:Ņemot vèrà kabtie ir 2daļìgie diski tad domàju cena ap 340 eur.

Gaumes jautàjums.

diski paši man 50/50, bet vadāmības nav ar šo setu, jo mētā baigi mašīnu pa ceļu, kas nav īsti gluds...
gribas kko no OEM klāsta..
gribas kko no OEM klāsta..
Tu auto apakshu,kura atshkjiras no pareja auto krasas,doma krasot auto kraasaa?
ar kompatu pa brugji

Nekrāsošu, visticamāk ka sliekšņu uzlikas uzlikšu tikai...cipruss18 rakstīja:Tu auto apakshu,kura atshkjiras no pareja auto krasas,doma krasot auto kraasaa?

Vai nu visu apakšu melnu vai visu mašīnas krāsā. Nebūs labi, ka bamperiem apakšas melnas, bet sliekšņu uzlikas mašīnas krāsā (ja vien netaisies krāsot tumšas)kuzja rakstīja:Nekrāsošu, visticamāk ka sliekšņu uzlikas uzlikšu tikai...cipruss18 rakstīja:Tu auto apakshu,kura atshkjiras no pareja auto krasas,doma krasot auto kraasaa?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Šogad viennozīmīgi paliks šāds pats, bet ar laiku būs viss vienā krāsā..maartyd rakstīja:Vai nu visu apakšu melnu vai visu mašīnas krāsā. Nebūs labi, ka bamperiem apakšas melnas, bet sliekšņu uzlikas mašīnas krāsā (ja vien netaisies krāsot tumšas)kuzja rakstīja:Nekrāsošu, visticamāk ka sliekšņu uzlikas uzlikšu tikai...cipruss18 rakstīja:Tu auto apakshu,kura atshkjiras no pareja auto krasas,doma krasot auto kraasaa?

Paveicās un dabūju OEM vēja sietu!
Siets un visi stiprinājumi pilnībā veseli, vienīgi rāmis nedaudz apskrāpēts...
Tagad tik atliek problēma ar aizmugures logu, nevaru izlemt: Iešūt vai ar rāvējslēdzi meklēt..
Siets un visi stiprinājumi pilnībā veseli, vienīgi rāmis nedaudz apskrāpēts...
Tagad tik atliek problēma ar aizmugures logu, nevaru izlemt: Iešūt vai ar rāvējslēdzi meklēt..

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right