E36-Maa

Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

07 Okt 2015, 12:25

Lawwr rakstīja:Kas tas par prikolu ar tiem lāčiem bamperā? :rolleyes:
Tie takš Balvi.. Nenem galvā, tu tā pat nesapratīsi, tur ir sava dzīve, sava dvižuha.
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu

07 Okt 2015, 12:27

Maa rakstīja:nu kā jau minēju.
to ka auto nopirku bez skates ar 14 divniekiem , sapuvušiem sliekšņiem, sapistu hadeni ,beigtu motoru ,nodrāztu salonu.
rižikiem.
un tagad motors nomainīts ,parkrasots,hadene pilniba visa nomainīta, salons sakopts /atskaitot benķus,jo nesmu atradis pa pratam/
tas jau viss pohuj TE. :D galvenais ir krāsa un diski pa 500e. DUDES haters gonna hate. neatkarigi no tā kā auto turpina dzīvot ,kautgan bija nolemts šrotam. es nekad, nekad naudu nēēsmu žēlojis. un nežēlošu. butu gribejis sen butu parkrasojis un tur haubi nomainijis ---- NEGRIBU ,NEVAJAG--- ka var nesaprast ?
es nerakstu jūsu topikos jautādams - eu,naher mašīna vienā krāsā un diski tādi kuri man nepatīk >? - jo katram savs.
sorī zēni ,bet nekas ,nekas ,nekas nemainīs to kā es redzu e36.
jēga dalīties ar jums te pieredzē vai jebko citu ,ka tieku apsmiets . ha ha . i dont give rats ass. |:D #swag #yolo #chill

nu un kas par to,ka uz skati braucu ar enģeļiem un aplīmētām lampām ? kas braukt bez ? dunno

tie kas miglinieku vietā ir izlocīti sieti lai nebūtu tukšums,un jā miglas varu atļauties ,bet nelieku, jo neuzskatu ka man viņas vajag.
m bamperis dosies restaurēties tāpēc iepirku stoku + golf3 lūpu lai ir ar ko maukt :super:
da man vispār pajāt veči viss :D
Labak pasatnieku uzmestu, ar to ertāk ziemā sneigu tirīt. Pats sev tadu uzliku :lol:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

07 Okt 2015, 12:31

Hazard rakstīja:
Tie takš Balvi.. Nenem galvā, tu tā pat nesapratīsi, tur ir sava dzīve, sava dvižuha.
bus jaaizslid lidz balviem kada vakara :lol:
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

07 Okt 2015, 12:48

tāpēc, ka pirms kādiem 5-6 gadiem kaut kas no S/W bija iespraudis bamperī mīksto mantiņu. Pirms gadiem 4 to pirmoreiz izdarīja kkas no mk1.lv Latvijā un tagad tas beidzot ir aizgājis līdz Balviem.

Viss tāpat kā ar rūsinātiem kapotiem, style 5 u.c. trendiem.

Drīz Maa uzzinās par Džastinu Bīberu un faktu, ka bārda skaitās stilīga.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

07 Okt 2015, 12:53

ch. rakstīja:
tāpēc, ka pirms kādiem 5-6 gadiem kaut kas no S/W bija iespraudis bamperī mīksto mantiņu. Pirms gadiem 4 to pirmoreiz izdarīja kkas no mk1.lv Latvijā un tagad tas beidzot ir aizgājis līdz Balviem.

Drīz Maa uzzinās par Džastinu Bīberu un faktu, ka bārda tagad ir stilīga.
Es uz dirsas :gigigi: :rullz: :stupid: :lol:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
Tommas
Ziņojumi: 467
Pievienojies: 01 Sep 2014, 13:33

07 Okt 2015, 13:00

:o
Profila bilde
Kapteinis
Ziņojumi: 404
Pievienojies: 28 Jūn 2014, 05:01
Braucu ar: 4.44
Atrašanās vieta: Ogre

07 Okt 2015, 14:15

Attēls
Profila bilde
Maska4ka
Ziņojumi: 146
Pievienojies: 24 Sep 2013, 21:46
Braucu ar: e60/e36

07 Okt 2015, 14:17

Nesaprotu kā var aizbraukt uz T/A ar izdegušām lampiņām lukturos??? puse divnieku ir par lukturiem, kas elementāri varējā nebūt!! :doh:
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki

07 Okt 2015, 14:40

Maska4ka rakstīja:Nesaprotu kā var aizbraukt uz T/A ar izdegušām lampiņām lukturos??? puse divnieku ir par lukturiem, kas elementāri varējā nebūt!! :doh:
Ko piesējies, inspektors taču vienkārši bija lohs un salika 2 par muļķībām!
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D

07 Okt 2015, 20:32

Atkal zuze čīkst :D
krāso, kautvai katru detaļu savā krāsa, bet lai tas izskatās, vismaz daudzmaz kvalitatīvi, nevis pēc šrota
Un nesaki tgd ka speciāli taisi to auto, kā šrotu, nerunāju, par daudzajām krāsām
Personīgi, man būtu kauns, ja nu vienīgi, kā ziemas šrots, starpcitu, pērku par 500 eiro
Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

07 Okt 2015, 20:37

vissezonas ziemas šrots! :super:
emcix
Ziņojumi: 92
Pievienojies: 19 Apr 2015, 22:38
Braucu ar: Netīru putekļusūcēju
Atrašanās vieta: Kuldīga

07 Okt 2015, 22:32

Nu ko gan "mēs" darītu, ja nebūtu sādi topiki, kuros var citus noriet? :D Droši vien visu laiku justos kā nepaēduši :D
Profila bilde
Maa
Ziņojumi: 398
Pievienojies: 28 Aug 2014, 16:02
Braucu ar: Zilo Brinumu

08 Okt 2015, 22:06

Maska4ka rakstīja:Nesaprotu kā var aizbraukt uz T/A ar izdegušām lampiņām lukturos??? puse divnieku ir par lukturiem, kas elementāri varējā nebūt!! :doh:

laikam nepiefikseji ka pats inspektors sacakareja tuvo gaismu par ko ari ielika 2. vins raustija vadus kad kasijas pie engeliem ,norava massu ,gaisma pazuda - pats sajaaja un ielika 2.
amputeju engelacis ieliku gabaritus un masseju uz skati. ar citu bmw tiku cauri jo dega gabarits un par engeliem nekasijas !
bremzuguns ari dega . kapec 2 ? es nezinu .
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Profila bilde
Maa

08 Okt 2015, 22:09

ch. rakstīja:

Viss tāpat kā ar rūsinātiem kapotiem, style 5 u.c. trendiem.

Drīz Maa uzzinās par Džastinu Bīberu un faktu, ka bārda skaitās stilīga.

man nau tie gadi kad justins bebris tiek heitots esmu izaudzis. starpcitu baarda ir zaibis. tie kam neaug parasti tik cel pretenzijas.
da laabi. nedoma ka lacitis vai zajciks uz bampera ir latviesu izgudrojums. haha. neparvertesim sevi ,
man patik, man pizdata,man dopizdi :super:
Profila bilde
Maa

08 Okt 2015, 22:13

em.dzhii rakstīja:Atkal zuze čīkst :D
krāso, kautvai katru detaļu savā krāsa, bet lai tas izskatās, vismaz daudzmaz kvalitatīvi, nevis pēc šrota
Un nesaki tgd ka speciāli taisi to auto, kā šrotu, nerunāju, par daudzajām krāsām
Personīgi, man būtu kauns, ja nu vienīgi, kā ziemas šrots, starpcitu, pērku par 500 eiro
atvainojos,vai tu kautkur redzi cik kas kvalitativi ir sakrasots ? NE ! bet pienemi sev patikamaku pienemumu jo esi DZENIS
neesi auto redzejis,ne dzirdejis,ne iztestejis tik pliki dirs jo tev mazvertibas kompleksi ,un toska par senca doto naudu pirkts passat 3 ,bet dirst gan maaki . 500? :D auto nepardotos pat ja kads piedavatu kosmosu.

atkal dirssana tikai par vizualo .. haha maljam
Profila bilde
Maa

08 Okt 2015, 22:20

svaiga shisdienas bilde . uzliku aizmugure blekjus, nav krasoti ,bet ar roku sliipeju un apstradaju lai neruuse.

protams special lai butu daudzim par ko izteikt savas domas :hahaha: :hahaha:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dzerve
Ziņojumi: 146
Pievienojies: 06 Mar 2014, 15:22
Braucu ar: E36,E60

08 Okt 2015, 22:22

Maa rakstīja:
atvainojos,vai tu kautkur redzi cik kas kvalitativi ir sakrasots ? NE ! bet pienemi sev patikamaku pienemumu jo esi DZENIS
neesi auto redzejis,ne dzirdejis,ne iztestejis tik pliki dirs jo tev mazvertibas kompleksi ,un toska par senca doto naudu pirkts passat 3 ,bet dirst gan maaki . 500? :D auto nepardotos pat ja kads piedavatu kosmosu.

Man personigi reāli vienalga pa tavu auto un ko tu dari ar viņu bet tu pats vispār saprati ko tu tur tiko samurgoji?!
P.s Cik tavā izpratnē ir kosmos? :hahaha:
Profila bilde
Maa

08 Okt 2015, 22:25

Dzerve rakstīja:
Maa rakstīja:

Man personigi reāli vienalga pa tavu auto un ko tu dari ar viņu bet tu pats vispār saprati ko tu tur tiko samurgoji?!
P.s Cik tavā izpratnē ir kosmos? :hahaha:
kas gribes tas sapratis :D
nu kosmoss ir mirstigo cilveku cipars.
emocijas,pardzivojumus,milestibu nevar izmerit nauda :hahaha:
kam auto ir dzelzis,kam sirdslieta.
Profila bilde
ArnoSan
Ziņojumi: 204
Pievienojies: 24 Jūl 2012, 23:48
Braucu ar: Ploteri

08 Okt 2015, 22:34