E36-Maa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 13
- chevron_right
Tie takš Balvi.. Nenem galvā, tu tā pat nesapratīsi, tur ir sava dzīve, sava dvižuha.Lawwr rakstīja:Kas tas par prikolu ar tiem lāčiem bamperā?
Labak pasatnieku uzmestu, ar to ertāk ziemā sneigu tirīt. Pats sev tadu uzlikuMaa rakstīja:nu kā jau minēju.
to ka auto nopirku bez skates ar 14 divniekiem , sapuvušiem sliekšņiem, sapistu hadeni ,beigtu motoru ,nodrāztu salonu.
rižikiem.
un tagad motors nomainīts ,parkrasots,hadene pilniba visa nomainīta, salons sakopts /atskaitot benķus,jo nesmu atradis pa pratam/
tas jau viss pohuj TE. galvenais ir krāsa un diski pa 500e. DUDES haters gonna hate. neatkarigi no tā kā auto turpina dzīvot ,kautgan bija nolemts šrotam. es nekad, nekad naudu nēēsmu žēlojis. un nežēlošu. butu gribejis sen butu parkrasojis un tur haubi nomainijis ---- NEGRIBU ,NEVAJAG--- ka var nesaprast ?
es nerakstu jūsu topikos jautādams - eu,naher mašīna vienā krāsā un diski tādi kuri man nepatīk >? - jo katram savs.
sorī zēni ,bet nekas ,nekas ,nekas nemainīs to kā es redzu e36.
jēga dalīties ar jums te pieredzē vai jebko citu ,ka tieku apsmiets . ha ha . i dont give rats ass. |:D #swag #yolo #chill
nu un kas par to,ka uz skati braucu ar enģeļiem un aplīmētām lampām ? kas braukt bez ? dunno
tie kas miglinieku vietā ir izlocīti sieti lai nebūtu tukšums,un jā miglas varu atļauties ,bet nelieku, jo neuzskatu ka man viņas vajag.
m bamperis dosies restaurēties tāpēc iepirku stoku + golf3 lūpu lai ir ar ko maukt
da man vispār pajāt veči viss
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bus jaaizslid lidz balviem kada vakaraHazard rakstīja:Tie takš Balvi.. Nenem galvā, tu tā pat nesapratīsi, tur ir sava dzīve, sava dvižuha.Lawwr rakstīja:Kas tas par prikolu ar tiem lāčiem bamperā?
tāpēc, ka pirms kādiem 5-6 gadiem kaut kas no S/W bija iespraudis bamperī mīksto mantiņu. Pirms gadiem 4 to pirmoreiz izdarīja kkas no mk1.lv Latvijā un tagad tas beidzot ir aizgājis līdz Balviem.Lawwr rakstīja:Kas tas par prikolu ar tiem lāčiem bamperā?
Viss tāpat kā ar rūsinātiem kapotiem, style 5 u.c. trendiem.
Drīz Maa uzzinās par Džastinu Bīberu un faktu, ka bārda skaitās stilīga.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es uz dirsasch. rakstīja:tāpēc, ka pirms kādiem 5-6 gadiem kaut kas no S/W bija iespraudis bamperī mīksto mantiņu. Pirms gadiem 4 to pirmoreiz izdarīja kkas no mk1.lv Latvijā un tagad tas beidzot ir aizgājis līdz Balviem.Lawwr rakstīja:Kas tas par prikolu ar tiem lāčiem bamperā?
Drīz Maa uzzinās par Džastinu Bīberu un faktu, ka bārda tagad ir stilīga.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nesaprotu kā var aizbraukt uz T/A ar izdegušām lampiņām lukturos??? puse divnieku ir par lukturiem, kas elementāri varējā nebūt!!
Ko piesējies, inspektors taču vienkārši bija lohs un salika 2 par muļķībām!Maska4ka rakstīja:Nesaprotu kā var aizbraukt uz T/A ar izdegušām lampiņām lukturos??? puse divnieku ir par lukturiem, kas elementāri varējā nebūt!!
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Atkal zuze čīkst
krāso, kautvai katru detaļu savā krāsa, bet lai tas izskatās, vismaz daudzmaz kvalitatīvi, nevis pēc šrota
Un nesaki tgd ka speciāli taisi to auto, kā šrotu, nerunāju, par daudzajām krāsām
Personīgi, man būtu kauns, ja nu vienīgi, kā ziemas šrots, starpcitu, pērku par 500 eiro
krāso, kautvai katru detaļu savā krāsa, bet lai tas izskatās, vismaz daudzmaz kvalitatīvi, nevis pēc šrota
Un nesaki tgd ka speciāli taisi to auto, kā šrotu, nerunāju, par daudzajām krāsām
Personīgi, man būtu kauns, ja nu vienīgi, kā ziemas šrots, starpcitu, pērku par 500 eiro
vissezonas ziemas šrots!
Nu ko gan "mēs" darītu, ja nebūtu sādi topiki, kuros var citus noriet? Droši vien visu laiku justos kā nepaēduši
Maska4ka rakstīja:Nesaprotu kā var aizbraukt uz T/A ar izdegušām lampiņām lukturos??? puse divnieku ir par lukturiem, kas elementāri varējā nebūt!!
laikam nepiefikseji ka pats inspektors sacakareja tuvo gaismu par ko ari ielika 2. vins raustija vadus kad kasijas pie engeliem ,norava massu ,gaisma pazuda - pats sajaaja un ielika 2.
amputeju engelacis ieliku gabaritus un masseju uz skati. ar citu bmw tiku cauri jo dega gabarits un par engeliem nekasijas !
bremzuguns ari dega . kapec 2 ? es nezinu .
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
ch. rakstīja:tāpēc, ka pirms kādiem 5-6 gadiem kaut kas no S/W bija iespraudis bamperī mīksto mantiņu. Pirms gadiem 4 to pirmoreiz izdarīja kkas no mk1.lv Latvijā un tagad tas beidzot ir aizgājis līdz Balviem.Lawwr rakstīja:Kas tas par prikolu ar tiem lāčiem bamperā?
Viss tāpat kā ar rūsinātiem kapotiem, style 5 u.c. trendiem.
Drīz Maa uzzinās par Džastinu Bīberu un faktu, ka bārda skaitās stilīga.
man nau tie gadi kad justins bebris tiek heitots esmu izaudzis. starpcitu baarda ir zaibis. tie kam neaug parasti tik cel pretenzijas.
da laabi. nedoma ka lacitis vai zajciks uz bampera ir latviesu izgudrojums. haha. neparvertesim sevi ,
man patik, man pizdata,man dopizdi
atvainojos,vai tu kautkur redzi cik kas kvalitativi ir sakrasots ? NE ! bet pienemi sev patikamaku pienemumu jo esi DZENISem.dzhii rakstīja:Atkal zuze čīkst
neesi auto redzejis,ne dzirdejis,ne iztestejis tik pliki dirs jo tev mazvertibas kompleksi ,un toska par senca doto naudu pirkts passat 3 ,bet dirst gan maaki . 500? auto nepardotos pat ja kads piedavatu kosmosu.
atkal dirssana tikai par vizualo .. haha maljam
svaiga shisdienas bilde . uzliku aizmugure blekjus, nav krasoti ,bet ar roku sliipeju un apstradaju lai neruuse.
protams special lai butu daudzim par ko izteikt savas domas
protams special lai butu daudzim par ko izteikt savas domas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man personigi reāli vienalga pa tavu auto un ko tu dari ar viņu bet tu pats vispār saprati ko tu tur tiko samurgoji?!Maa rakstīja:atvainojos,vai tu kautkur redzi cik kas kvalitativi ir sakrasots ? NE ! bet pienemi sev patikamaku pienemumu jo esi DZENISem.dzhii rakstīja:Atkal zuze čīkst
neesi auto redzejis,ne dzirdejis,ne iztestejis tik pliki dirs jo tev mazvertibas kompleksi ,un toska par senca doto naudu pirkts passat 3 ,bet dirst gan maaki . 500? auto nepardotos pat ja kads piedavatu kosmosu.
P.s Cik tavā izpratnē ir kosmos?
kas gribes tas sapratisDzerve rakstīja:Man personigi reāli vienalga pa tavu auto un ko tu dari ar viņu bet tu pats vispār saprati ko tu tur tiko samurgoji?!Maa rakstīja:atvainojos,vai tu kautkur redzi cik kas kvalitativi ir sakrasots ? NE ! bet pienemi sev patikamaku pienemumu jo esi DZENISem.dzhii rakstīja:Atkal zuze čīkst
P.s Cik tavā izpratnē ir kosmos?
nu kosmoss ir mirstigo cilveku cipars.
emocijas,pardzivojumus,milestibu nevar izmerit nauda
kam auto ir dzelzis,kam sirdslieta.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4