E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16
- chevron_right
KLAVINS rakstīja:jo sis nav leeta gala magnetola,esmu redzejis pakaldarinajumus kuri ir lidzigi siem bet sie tocna ir godam
šodien redzēts pie dominas, izskatās
thekukanols rakstīja:šodien redzēts pie dominas, izskatās
4dienas tuuce pentagons.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kads prieks shajaa lietainajaa dienaa!!!
smuks auto
nedrer šitik smukai mašīnai debīlas novelcenes, te vajag smuku clean look
labākais interneta warriors
+ 1, pilnībā piekrītu.woldens rakstīja:nedrer šitik smukai mašīnai debīlas novelcenes, te vajag smuku clean look
Mieru mieru- auto mazgaatuvee dzeks ar spiedienu nopisa laku tajaa vietaa!!!!! :@ karoce masina tiek gatavota skatei un parlimeesanai- ir daudz kasaku un pa lielam jaapaarkraaso visa masiina- gribas kko pamainiit un taa!!! Auto bus yellow matte metallic un style 5bus melni ar dzeltenam vai zelta skruvem! Tik nesaakat kliegt- es gribu kko savadaaku un mazliet brutaalaaku!! Spoilers arii tiks paartaisiits uz agressive karoce lielas paarmainjas sai masiinai ir gaidaames peec skates kas buus maijaa!!!!!! :)
Man draugs stradaa reklamas firmaa lime masinas utt. Es pats sen sen atpakalj arii esmu ar tadu lietu saskaaries- taakaa mes divataa apliimeesim pasi! :) style5 plaukti kraasosies glanceeti melni ar pulveri lai labaak turaas- centri vnk ar kraasu mateeti melni jo ar pulveri nevar nokraasot vaacinjus plastmasas!!! :)
man patīk oriģinalitāte un vienmēr to esmu atbalstījis un arī šoreiz
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Paarsledzejs ir nopulverots melns- tagad ir jautaajums ko graveet augshpusee jo kko prasaas- man bija doma ///M Graveejums buus liidz aluminijam takaa buus labi redzams kas iegraveets!!! ????
IESAKAT MEHAANISKO GRAVEESHANU VAI FREEZEESANU ALUMIINIJAA!!! Info uz PM ja kaadam kkas ir zinaams! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16