E36 - sprukijs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right

JorensHS rakstīja:Man izskatās, ka vai nu lampas par tālu uz iekšu, vai spārni par tālu uz priekšu, hvz, neesmu eksperts, tikai tēloju tādu internetāsprukijs rakstīja:Šito es pats nevaru saprast, jo itkā ir nrliela šķirba starp lampām. A kura vieta tieśi? Nu priekšā?Makleins rakstīja:Priekša izskatās šķība.
Nu pagriezieni izskatās dīvaini, jo tie nav no kupejas

Esmu ticis pie cita priekšējā bufera
Graboņas cēloni beidzot arī atradu. Izrādījās, ka rocenes loki ir tie kas grab iekš bremžu diska.
Varbūt kādam kkur mētājās reste, kas ir buferim pa vidu?

Varbūt kādam kkur mētājās reste, kas ir buferim pa vidu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

liels progress
, bet tomēr, nebūtu labāk nokrāsot detaļas mašīnas krāsā, pirms likt uz mašīnas? 

Nu vajadzētu jau, jā. Bet nu tam pietiks laikaLawwr rakstīja:liels progress, bet tomēr, nebūtu labāk nokrāsot detaļas mašīnas krāsā, pirms likt uz mašīnas?

ludzu noples tas uzacis
, daudziem patiks 

visu vienā krāsā, uzacis nost, un rezultāts būs daudz labāks
, vismaz atbrīvojies no tās sarūsējušās brilles 

Es nesaprotu kpc daudziem nepatīk... Man personīgi patīk un nedomāju viņas plēst nost. Vismaz pagaidāmbaumanis rakstīja:ludzu noples tas uzacis, daudziem patiks

Tā brille nekur nav pazudusi. Gan jau kaut kad parādīsies atpakaļ uz autoSusurs rakstīja:visu vienā krāsā, uzacis nost, un rezultāts būs daudz labāks, vismaz atbrīvojies no tās sarūsējušās brilles

un man jau likās ka tas sindroms tev ir pārgājis, izmet to brilli miskastēsprukijs rakstīja:Tā brille nekur nav pazudusi. Gan jau kaut kad parādīsies atpakaļ uz autoSusurs rakstīja:visu vienā krāsā, uzacis nost, un rezultāts būs daudz labāks, vismaz atbrīvojies no tās sarūsējušās brilles
Vismaz uz kādu brīdi noteikti

Es domaju ka veco brilli vajag atpakal. Vel deretu kads atskirigs akcentins, piemeram dzeltenas durvis.

Kādu brītiņu te nekas nav rakstīts, bet nu šis tas ir izdarīts. Šeit būs tagadējais rezultāts uz kādu brīdi, bet tad jau manīs kas un kā būs 

Pašlaik pēc lego konstruktora , bet tā turpināt!!! 

tu mani pārsteidzi 

Tad kad sakrāsos, tad jau vispār būs labi. 

Sen šeit nekas nav likts, nu tad atskaitīšos ar savu "RAT STYLE" BMW E36. Zīmējumi, kas ir uz sāna ir zīmēti ar roku. Uz auto tika uzlīmēta pelēka līmplēve un tad zīmēts uz tās, lai nebojātu auto krāsu un būtu iespēja no viņa atbrīvoties nepārkrāsojot auto.
Par spārnu nav ko baigi piebilst, diski ir E34, jo priekšā žurkas diski neiet cauri, jo strīķējas pret amīti.
Seit biju uztaisijis eksperimentu ar metāla diskiem, lai nebūtu tātaisa stīliji, noskatijos biķerniekos, ka džeki diskam apgriezuši tikai vidu un iemetinājuši atpakaļ. Rezultāts ir redzams. 

Aizmirsu piebilst, ka nāsis ir nopūstas melnas.

Zimejumi drizak iederetos uz papiira lapas bardachokaa nevis tur kur tagad 

želejnieki tulīt apēdīs
ir ok, tikai vizuālajam tēlam prasās kaut kas daudz spēcīgāks par 1.8. disku krāsa gan

ir ok, tikai vizuālajam tēlam prasās kaut kas daudz spēcīgāks par 1.8. disku krāsa gan

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12