siikais autoparks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 17
- chevron_right
Palasi nedaudz uz augšu, tur raxtīts... 2.8
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ir, ir viņam 2.8
Tak cik var teikt. Pārlasīts 2.8.
vnk nekur jau nebij piemineets kads motors, kmr orkans neierakstija to:)
ja tev 2.8 tad iemet normalu kjeksi kkur topika skauma, lai visi zin ka tev 2.8...tas tak zaibis ka 2.8
ja tev 2.8 tad iemet normalu kjeksi kkur topika skauma, lai visi zin ka tev 2.8...tas tak zaibis ka 2.8
KV_ rakstīja:vnk nekur jau nebij piemineets kads motors, kmr orkans neierakstija to:)
Kāda jēga kautko ķeksēt , ja tas 2.8 tika ielikts tikai uz driftu ??? un drīz atkal tiks ņemts ārā ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
man ar taja video izskatijas ka tas motors nedod ara savu 2.8 dziesmu, bet drifts sanaca skataams, malacis
jega ir ja jau reiz tas auto atrodas topika...tad jau es ar njemu ara ka man 2.0 jo garaza metajas m3 3.2Podziņa rakstīja:KV_ rakstīja:vnk nekur jau nebij piemineets kads motors, kmr orkans neierakstija to:)
Kāda jēga kautko ķeksēt , ja tas 2.8 tika ielikts tikai uz driftu ??? un drīz atkal tiks ņemts ārā ???
droshi
Vnk izskatas ladzigs projekts, bet gribetos kkadu informaciju lapas sakuma par auto aprikojumu, nevis skraidiit pa 10 lapaam un mekleet visu:) tas tads mans subjektivais viedoklis:)
lab es off...
Vnk izskatas ladzigs projekts, bet gribetos kkadu informaciju lapas sakuma par auto aprikojumu, nevis skraidiit pa 10 lapaam un mekleet visu:) tas tads mans subjektivais viedoklis:)
lab es off...
tas ir 2.8 ar beigtiem varstu blivslegiem, begtu zondi utt. Aaa un 2.0 izpludiKV_ rakstīja:siikais pasaki tak kas tev pa motoru? ko tur slep:) no malas izklausas labaka gadijuma ka 2.5:)
Ok. stingrais rājiens siikajamKV_ rakstīja:droshi
lab es off...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
2.8 turbo 2barKV_ rakstīja:siikais pasaki tak kas tev pa motoru? ko tur slep:) no malas izklausas labaka gadijuma ka 2.5:)
na brīnums,ka nevērās,nav ko ar dogMu seksoties noteikti paris vadus aizmirsa saspraust
thnx tad man viss ir skaidrs par skanju:) bet nu veiksmi remont darbos:)
kape tev ta liekas? Vari jebkuru 2.8 nolikt blakus uz svitras ar visu esoso kas ir piz... Bus loti pat vienadiBubulis rakstīja:No tā 2.8 ir palicis labi ja 2.3 .
Uz svītras varbūt, bet driftā salīdzinot ar citiem e36 kuriem bija mazāki motori (2.5) tavs bija saguris, bet tu to kompensēji ar savu braukšanas stilu . Tiksi pie normāla auto, viss būs bumbās , braucējs tu esi very labs .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
tas noteikt tāpēc kā dūmi nekūp no riepām un 10sekundes simtdaļas neiegriežas līdz 9tsiikais rakstīja:kape tev ta liekas? Vari jebkuru 2.8 nolikt blakus uz svitras ar visu esoso kas ir piz... Bus loti pat vienadiBubulis rakstīja:No tā 2.8 ir palicis labi ja 2.3 .
man pat 2.5 griežas līdz 10t
100 pro4 betona maisi bagazniekaa un rati arkaas spiezas
100 % atsperes noņemtas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7