Laurix Kompotā
Man likas ka man ir samera sterila zhurka,bet shis prieksha manejaa nobaal
BMW_The Ultimate Repair Bill
Neprasās tur nekādi r15, ļoti eleganti nepārspīlēti diski, uz r15 izskatīsies pēc maza sūda
Mainamies!?Ramyrez rakstīja:Man likas ka man ir samera sterila zhurka,bet shis prieksha manejaa nobaal
Bet jā.. Kompots ir sterilāks par manu kabriku arī, lai gan, pirms tam domāju, ka nav kur pie*isties!
Nī nī.. 15 būs tikai uz šo ziemu. Šie tagadējie vasarnieki jau ir piegriezušies un doma sameklēt ko citu un šos atstāt, kā ziemas diskus.em.dzhii rakstīja:Neprasās tur nekādi r15, ļoti eleganti nepārspīlēti diski, uz r15 izskatīsies pēc maza sūda
Beautiful Mechanical Wonder
Dievs žēlīgais!!!! tas kompots jātin burbuļplēvē un jāglabā apsildāmā garažā.
Priekšējo bremžu izmērs diktē disku izmēruem.dzhii rakstīja:Neprasās tur nekādi r15, ļoti eleganti nepārspīlēti diski, uz r15 izskatīsies pēc maza sūda
Un tādam 1.6 jo mazāki diski jo labāk
Mani vairāk pārsteidz, ka viņš ir tik sterils NORVĒĢIJĀ. Tur ceļu uzturēšana ir šausmīga, vismaz Moss/Rygge apgabalā. Ziema ir murgs, Latvijas ceļu uzuturētāji ir galvas tiesu pārāki pat uz viņu fona.
Ar viņu nevar paspēt saskrieties tā, lai esošās bremzes būtu par švaku!kars rakstīja:Priekšējo bremžu izmērs diktē disku izmēru
Un tādam 1.6 jo mazāki diski jo labāk
Bremzējās oki.
Nu tieši Stavangerā, es teiktu, ka ir pretēji! Te pilsētā sniegs ziemā ir mazos daudzumos. Ja uzsnieg, tad momentāli tiek tīrīt, kaisīts (pirms 2gadiem te mauca akmentiņus uz ceļiem, tagad arī sāli, jo biežāk un biežāk melnais ledus parādās) pa trotoāriem braukā kvadras ar lāpstām utt.. Brīžiem besī, jo vienīgais laiks, kad var papriecāties par 1.6 un ito neļauj! Pēc sniega parasti braucu uz kalniem! 1h ceļā un kupenas ir 3m a pilsētā līst un no ziemas ne miņas. Ceļa segumu te maina bieži un par to vispār nevarētu sūdzēties. Ja nebūtu daudz guļošo, tad mierīgi varētu braukt ar stanci līdz zemei.funkyasshit rakstīja:Mani vairāk pārsteidz, ka viņš ir tik sterils NORVĒĢIJĀ. Tur ceļu uzturēšana ir šausmīga, vismaz Moss/Rygge apgabalā. Ziema ir murgs, Latvijas ceļu uzuturētāji ir galvas tiesu pārāki pat uz viņu fona.
Bet tas nemaina faktu, ka pārsvarā visi e36 ir puvekļi te.. grūti atrast rust free. Un ja ir, tad emminieka cenā.
Tās bildes bildētas LV?
KātadMakleins rakstīja:Tās bildes bildētas LV?
Paceļot topiku..
Šodien iebraucu moikā un palaidu karčeru arkā. Atklājās patīkams skats! Pēc ziemas būs jāizmazgā kārtīgi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šodien iebraucu moikā un palaidu karčeru arkā. Atklājās patīkams skats! Pēc ziemas būs jāizmazgā kārtīgi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iespējams sterilakais kompots forumā
interesanti