E36-Uga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
vainu drosibas siksnas savilcējam paredzets bloks vai nu sedeklu apsildej, nekas cits tas nevar but
Apsildei nāj vienkārši štekeri, šis ir airbagam
Tur taču ir kods virsū rakstīts, ibio
Jā, gaisa spilvenam domātais bloks, lai saprastu, kad kāds ir apsēdies blakussēdētāja vietā.
Jā, gaisa spilvenam domātais bloks, lai saprastu, kad kāds ir apsēdies blakussēdētāja vietā.
Man viens tāds jautājums? Katru reizi kad pagriežot aizdedzes atslēgu vajadzēja iedekties check engine lampai vai ne?
Visām lampiņām manuprāt ir jāiedegas spidometrā (kuras tur ir) un tad nodziest tās, kurām nav jādeg.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es saliktu visas lampiņas visas deg izņemot to check engine, kas vēl varētu būt par problēmu?maartyd rakstīja:Visām lampiņām manuprāt ir jāiedegas spidometrā (kuras tur ir) un tad nodziest tās, kurām nav jādeg.
VIņš ieslēgs tikai tās lampiņas kuras ir paredzētas tavam modelim, ja tev nav check engine funkcija, ta viņš viņu neieslēgs.
Es ar nopirku jaunu spīdo, saliku visur spuldzītes, gandrīz visi sloti ir aizņēmti, bet tik un tā viņš ieslēdz tikai tās kuras ir paredzētas spīdēt.
Es ar nopirku jaunu spīdo, saliku visur spuldzītes, gandrīz visi sloti ir aizņēmti, bet tik un tā viņš ieslēdz tikai tās kuras ir paredzētas spīdēt.
- ikey07
check engine man šķiet ka ir tikai usa tirgum paredzētajiemUga rakstīja:Es saliktu visas lampiņas visas deg izņemot to check engine, kas vēl varētu būt par problēmu?maartyd rakstīja:Visām lampiņām manuprāt ir jāiedegas spidometrā (kuras tur ir) un tad nodziest tās, kurām nav jādeg.
nu skaidrs, paldies man deg abs lampiņa, tad vienigais ka es varu zinat kas pa vainu ir braukt un likt pie datora ja ?ikey07 rakstīja:VIņš ieslēgs tikai tās lampiņas kuras ir paredzētas tavam modelim, ja tev nav check engine funkcija, ta viņš viņu neieslēgs.
Esmu no rūjienas, tā kā šodien nedabūju savu dīzeli vaļā, izdomāju izmērīt motoram temperatūru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ziemas logu šķidrums kā akmens, un antifrizs ar jau ledū
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kas tad tas par tosolu kurš pie -30 sasalst??
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu itkā bija rakstīts -35 uz kanasKikaps rakstīja:kas tad tas par tosolu kurš pie -30 sasalst??
Vaiiii, tad jau mazliet aukstākam paliekot, var sanākt galīgi slikti...Uga rakstīja:Nu itkā bija rakstīts -35 uz kanasKikaps rakstīja:kas tad tas par tosolu kurš pie -30 sasalst??
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Nu no rīta man salonā bija -35 grādiKikaps rakstīja:Vaiiii, tad jau mazliet aukstākam paliekot, var sanākt galīgi slikti...Uga rakstīja:Nu itkā bija rakstīts -35 uz kanasKikaps rakstīja:kas tad tas par tosolu kurš pie -30 sasalst??
Vēl pāris grādu un varēs kā padomju laikos, pēc braukšanas liet antifrīzu nost, no rīta atkal iekšā, kurināt ugunskurus zem kartera utt
ja katru dienu laid laukā, tad vispār nav jēgas antifrīzu liet. no rīta caur bloku izlaid siltu ūdeni, palaid, pielej aukstu un brauc.Kapteinis rakstīja:Vēl pāris grādu un varēs kā padomju laikos, pēc braukšanas liet antifrīzu nost, no rīta atkal iekšā, kurināt ugunskurus zem kartera utt
Da tā ir ja pērk kkādus maksimas antifrīzus un logu šķidrumus.
Visi antifrīzi pie tādiem grādiem sāk kristalizēties tāpēc izskatās ka sasalis.
Mans tds ar bija kramā sasalis.Kaut iepriekšējā vakarā vēl sildīju un 40km nobraucu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right