aarchija avusblau tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Neko īpašu, bet galvenais ka alga ir normāla.
Patīk man šī avus blue krāsa, tikai vajaga abus priekšas spārnus, bagāžnieka vāku un pasažiera aizmugures arka ir tā trakākā, bet to visu salabošu tiklīdz tiks kabris pārdots
Patīk man šī avus blue krāsa, tikai vajaga abus priekšas spārnus, bagāžnieka vāku un pasažiera aizmugures arka ir tā trakākā, bet to visu salabošu tiklīdz tiks kabris pārdots
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar tadiem defektiem tam cenam noteikti nav pat 1500 paundi cena.
E46 butu labaks variants
E46 butu labaks variants
ar kompatu pa brugji
Cena bija gandrīz £1000, bet vajadzēs vēl ap £2000 lai savestu visu ideālā kārtībā vai arī ap £1000 lai būtu labā stāvoklī
Pardosi kabri un atri nozelosi to
Es sev nagos kozhu ka savu pardevu
Es sev nagos kozhu ka savu pardevu
ar kompatu pa brugji
Man ka ris nav vajadzīgs, es viņu nopirku jo patīk man e36 un itmā likās labs piedāvājums, bet pieļāvu kļūdu jo lieki tagad izstērēta nauda kabrī, bet jaunajam īpašniekam vajadzētu būt priecīgam kurš viņu nopirks
Nejau visi gana aitas, audzē tomātus vai vergo celtniecībā iekš ukcipruss18 rakstīja:Paf ko Tu straadaa UK ja nav noslepums?
Piekrītucipruss18 rakstīja:E46 butu labaks variants
Bet pa lielam, apsveicu, lai labi ripo
Žēl, bet kabris tikko pārdots. Vienīgi prieks ka nestāvēs uz ielas un aizgāja ātri jo vakar tikai 21:00 ieliku sludinājumu un šodien jau aizgāja.
Touringa bildes no šī rīta. Atšķirība no 1.8 ir nedaudz jūtama, tikai žēl ka automāts
Vajag karbu nocipot, vai uz manuali parkramet!aarchijs rakstīja:Touringa bildes no šī rīta. Atšķirība no 1.8 ir nedaudz jūtama, tikai žēl ka automāts
Nahuj ispar kko kjunet.brauc ar tadu karbu kada ir.nav ko pisties lieki
ar kompatu pa brugji
Jāpiekrīt, kāpēc kko mainīt, ja tas strādā?
Nočipot kārbu?Kā tad to saprast?BmwM3 rakstīja:Vajag karbu nocipot, vai uz manuali parkramet!aarchijs rakstīja:Touringa bildes no šī rīta. Atšķirība no 1.8 ir nedaudz jūtama, tikai žēl ka automāts
Salikt kosmiska intelekta čipus kuri dod klāt +500hpDa1ris rakstīja:Nočipot kārbu?Kā tad to saprast?BmwM3 rakstīja:Vajag karbu nocipot, vai uz manuali parkramet!aarchijs rakstīja:Touringa bildes no šī rīta. Atšķirība no 1.8 ir nedaudz jūtama, tikai žēl ka automāts
Bestbmw tak zin ko runā
Nē nu ja liekas finanses ir tad kāpēc nemainīt uz manuālo,bet par tiem čipiem
Karbu cipo lidzigi ka cipo dzineja vadibu, cik tantes runa tad neparsledzas tik atri uz nakamo parnesumu, bet nesu taja visa iedzilinajies!Da1ris rakstīja:Nočipot kārbu?Kā tad to saprast?BmwM3 rakstīja:Vajag karbu nocipot, vai uz manuali parkramet!aarchijs rakstīja:Touringa bildes no šī rīta. Atšķirība no 1.8 ir nedaudz jūtama, tikai žēl ka automāts
BmwM3 rakstīja:Da1ris rakstīja:Karbu cipo lidzigi ka cipo dzineja vadibu, cik tantes runa tad neparsledzas tik atri uz nakamo parnesumu, bet nesu taja visa iedzilinajies!BmwM3 rakstīja: Nočipot kārbu?Kā tad to saprast?
Ja automāts nojuks tad tiks likts manuālis, bet ja vajaga lai ir jauda tad iemet sporta režīmā un spied pedāli grīdā.
Tagad pa pilsētu braucot to automātu var izbaudīt ka nevajaga slēgāt ātrumus
Pagaidām vēl viss oem.
To do list:
Nopirkt citu radio
Subwoofer
Speakerus vajaga visus jaunus - labākus
Vārstu vāka blīvi
Eļļu un visus filtrus nomainīt
Ielikt OEM PDC
Elkoņbalstu priekšai dabūt
Atrast abus priekšas spārnus mint condition
iespējams arī bagāžnieka vāku
Sakrāsot aizmugures arkas un vienu durvju apakšu
To do list:
Nopirkt citu radio
Subwoofer
Speakerus vajaga visus jaunus - labākus
Vārstu vāka blīvi
Eļļu un visus filtrus nomainīt
Ielikt OEM PDC
Elkoņbalstu priekšai dabūt
Atrast abus priekšas spārnus mint condition
iespējams arī bagāžnieka vāku
Sakrāsot aizmugures arkas un vienu durvju apakšu
Nopirkts un uzlikts priekšas elkoņbalsts, uzlikts cupholder(vienīgais ko uzspēju no krabja noņemt )
Nomainīts gaisa filtrs, salona filtrs
Nomainītas jaunas sveces - bosch super 4
Gribēju nomainīt vārstu vāka blīvi, bet beigās izrādījās ka nopirktā nav tā kas man bija vajadzīga, nu jau uzsūtīta jauna
Saprasts ka insurance būs pārāk dārgs un tika samaksāta visa summa pa 10x mēnešiem(£1.8k) tikai būs ar melno kasti, tākā nevarēšu ārdīties un būs jābrauc prātīgi
Nākošais kas jāizdara ir jānopērk eļļa un jānomaina, jāsameklē kas man aizmugurē vibrē kad brauc uz lielākiem apgriezieniem. Jātrod labi priekšas spārni, iespējams bagāžnieka vāks cits jāatrod un jāuzsūta aizmugures arka viena un tad kad jūnija beigās tiks savesta kārtībā virsbūve.
Nomainīts gaisa filtrs, salona filtrs
Nomainītas jaunas sveces - bosch super 4
Gribēju nomainīt vārstu vāka blīvi, bet beigās izrādījās ka nopirktā nav tā kas man bija vajadzīga, nu jau uzsūtīta jauna
Saprasts ka insurance būs pārāk dārgs un tika samaksāta visa summa pa 10x mēnešiem(£1.8k) tikai būs ar melno kasti, tākā nevarēšu ārdīties un būs jābrauc prātīgi
Nākošais kas jāizdara ir jānopērk eļļa un jānomaina, jāsameklē kas man aizmugurē vibrē kad brauc uz lielākiem apgriezieniem. Jātrod labi priekšas spārni, iespējams bagāžnieka vāks cits jāatrod un jāuzsūta aizmugures arka viena un tad kad jūnija beigās tiks savesta kārtībā virsbūve.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right