Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 32
- chevron_right
Kas vainas mana bmw spārniem? Ja domā balto e28, tad man viņš sen jau vairs nav.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nesaskatu pilniigi neko smiekliigu Rolanda auto spaarnos! Vismaz vinja auto ir pamanaams un atshkjiraas no peleekaas masas standarta bumeriem ar BBS diskiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mileniums,ierij orkāna teikto
es arii taapat teiktu ja man nebuutu BBS disku
ch gaidu gala rezultaatu diskiem. skruves nesachakareeji valjaa griezjot?
Par gaumi nestrīdās, bet nu smejās gan.
DSSD rakstīja:es arii taapat teiktu ja man nebuutu BBS disku
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Par gaumi nestrīdas tiem kam tās navRuu rakstīja:Par gaumi nestrīdās, bet nu smejās gan.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Mieru, tikai mieru, dāmas..
Pietiek piedirst topiku.
Nope! Pareizi instrumenti un viss ir gerai! Vienīgais, tagad meklēju pāris rezerves skrūves, jo tie, kas viņas cinko, mēdzot ik pa laikam padirst kādu saujiņu..DSSD rakstīja:es arii taapat teiktu ja man nebuutu BBS disku
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Golfs mk1 tā ir pačotnā mašīna! Sēdināta un ja pareizi saregulē iet super, otrs auto kuru pirktu aiz bmw!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Veterinārmedicīnas fakultāte!
Es nezinu džeki, bet, ja man ir BMW, tad es izvēlos ar viņu pārvietoties ikdienā, gūt baudu no sava skaistā e36! Nevis turēt placī priekš 5dienas, 6dienas, un iespējams 7dienas!
Baigais jenots ar sarkanu kažoku!
Es nezinu džeki, bet, ja man ir BMW, tad es izvēlos ar viņu pārvietoties ikdienā, gūt baudu no sava skaistā e36! Nevis turēt placī priekš 5dienas, 6dienas, un iespējams 7dienas!
kurš teica,kad ta ir mana gaume,lol,jefiRuu rakstīja:Par gaumi nestrīdās, bet nu smejās gan.
Nu ja nu,katram jau liekas,kad viņa auto labākais,daaaaaaa
Kādā krāsā tad būs disku centri?
P.S. Golfiņš -
P.S. Golfiņš -
Ikdienā jābraukā Rīga-Jelgava. Pagaidām to daru ar sabiedrisko, bet reali noriebies, pirmkārt, kontingets, otrkārt tas, ka jāpielāgojās citiem. Ar 328i braukāt ikdienā tos gabalus sanāk pa dārgu. Gāzi viņam likt tīri morāli negribās un nenorbaucu arī tik daudz, lai tas atmaksātos, jo ja liktu, tad tikai un vienīgi patiešām labu iekārtu.erda rakstīja:Veterinārmedicīnas fakultāte!
Savukārt golfam ar lietotu gāzes iekārtu var īzī ierakstīties 100 latos un tad braukāt ar 3-4ls/100km.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
5dien plānoju krāsot, bet vēl neesmu izlēmis. Principā būs tumšāk pelēki, kā oriģināli.. Bet konkrētu toni vēl neesmu piemeklējis.marux rakstīja:Kādā krāsā tad būs disku centri?
P.S. Golfiņš -
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
mileniums rakstīja:smaids garām gājējiem rodas pastoties uz tava bmw sparniem bet golfam nav ne vainas!
bet par diskiem runājot, manuprāt labi būtu tādā tumši pelēkā, grafītapelēko
ooo,ienāca m4z,mans nīdējs ar kruto mašīnu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8