Alpha Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right

sedans nebija labākā stāvoklī?

Bija, jo darīju viņam puslīdz visu to pašu + vel daudz ko pārlasīju. Vienkārši nolēmu ka velos kupeju un kaut nosit maniK.F. rakstīja:sedans nebija labākā stāvoklī?

Bet nu rēķinājos ka reti kas auto taisa ka nākas taka nesagaidīju neko uz ko nebiju parakstījies. Šis bus jau trešais auto ko uzceļu no kapiem, butu taka beidzot laiks tikt pie tiesībām arī

Nu Ričards, varēji vismaz atrast kupeju kura nav bez maz vai ret style taisīta. Bet nu veiksmi darbos. Kko jaudīgāki nedomā swapot vēlāk?

Oho kāds mani pazīst/zinLacis331 rakstīja:Nu Ričards, varēji vismaz atrast kupeju kura nav bez maz vai ret style taisīta. Bet nu veiksmi darbos. Kko jaudīgāki nedomā swapot vēlāk?

Varēju, tas gan bet nu jau tūlīt viss glauni būs parmetināts un motors ar iet pa pirmo pagidām.
Kamēr visu pabeigšu tā lai iet pie sirds un neskatītos greizu aci, janoliek tiesības, beidzot nolikta teorija un bus laiks iziet braukšano jo vairs pa ārzemēm kādu laiku nepēršos

Ir ideja likt kko jaudīgāku. Redzot ka iet čomam audi cope 95 2.6 v6 pazūd visa velme gāzt ar isu, tēmēju uz m50 2.5
bet nu to vel redzēs kas un kā, tagad pirmajā vietā tiesības un restaurācija.

2.5 kupejā labi iet, pašam stāv 2.5 čipota kupeja, iet ļoti labi, i esinieki jau ari labi iet, bet nu 2.5 ir 2.5 padomā vēl 2.8 bet to jāliek kad finanses ļauj. Un šitais te, man teica ka tev kupeja uz detaļām arī ir, taisnība vai man sadirsa? 

Tu tak nesi no dobeles? te nevienam 2.5 coupe nau cik zinuLacis331 rakstīja:2.5 kupejā labi iet, pašam stāv 2.5 čipota kupeja, iet ļoti labi, i esinieki jau ari labi iet, bet nu 2.5 ir 2.5 padomā vēl 2.8 bet to jāliek kad finanses ļauj. Un šitais te, man teica ka tev kupeja uz detaļām arī ir, taisnība vai man sadirsa?

Es esmu no Dobeles, pēc nika nepazīsti?AlphaSef rakstīja:Tu tak nesi no dobeles? te nevienam 2.5 coupe nau cik zinuLacis331 rakstīja:2.5 kupejā labi iet, pašam stāv 2.5 čipota kupeja, iet ļoti labi, i esinieki jau ari labi iet, bet nu 2.5 ir 2.5 padomā vēl 2.8 bet to jāliek kad finanses ļauj. Un šitais te, man teica ka tev kupeja uz detaļām arī ir, taisnība vai man sadirsa?Vietā kur vedu sev lāpīt/restaurēt kupeju īpašnieks atvedis vienu detaļām, nan gluži mana bet nu tetaļas un kuzava gabalus dabonu
No vienas otrā iekšā, riktīgs frankenšteins.

kopš kura laika tev kupeja?
Tā ir tā ar rižajām miglām kas perās visur apkārt vai maldos?

Ne ne, man sētā stāv projektā, lkm zinu kuru domā, bet tā nav 2.5AlphaSef rakstīja:kopš kura laika tev kupeja?![]()

yeah tas ir is ar taisno trubu, tā jau likāsLacis331 rakstīja:Ne ne, man sētā stāv projektā, lkm zinu kuru domā, bet tā nav 2.5AlphaSef rakstīja:kopš kura laika tev kupeja?![]()

Paskaties topicu vnk Lacis331 2.5 kupeja, kkur 1 lapā ir.AlphaSef rakstīja:yeah tas ir is ar taisno trubu, tā jau likāsLacis331 rakstīja:Ne ne, man sētā stāv projektā, lkm zinu kuru domā, bet tā nav 2.5AlphaSef rakstīja:kopš kura laika tev kupeja?![]()
Tā ir tā ar rižajām miglām kas perās visur apkārt vai maldos?Iemet kadu foto ar savu, gribu redzēt kas tev tur top un cik tālu jau esi

Satikts Ziemelis23
Padauza tikusi pie jauna spārna

Padauza tikusi pie jauna spārna

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Izskatās diezgan traki,bet cepuri nost par pacietību! 

Kàdèļ padaudza? 

Es pat īsti nez, vienkārši kad dabūju viņu sev un pirmo reizi uzmetu aci un izložņāju katru kaktu secināju ka viņa ir smuki jātā gadiem + detaļas aplasītas no citiem, kalns špahteļa un labi daudz logu līmesRENIO rakstīja:Kàdèļ padaudza?

Updeitiņš
Kastrēts un gatavots metināšanai
Kastrēts un gatavots metināšanai

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tik pat labi varēji izārdīt visu mašīnu. Ja reiz šitā ņemies, tad ķeries visam klāt 

sausmas 

lol nau verc
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8