Nixon lowdaily
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 32
- chevron_right
cinies
Kā tu paregulēji tukšgaitu?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Iespējams ka tāpēc jau arī atgāzes ir bēdīgas, ja darbotos tukšgaitā kā paredzēts tad motors uz pavisam citām kartēm darbojas, tad nebūs tādas atgāzes.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu ja, droseles stavokla devejs saja gadijuma sajaj dzivi.
Neatceros kas tur bija tev, bet ja nepatik nevar uzlikt tuksgaitas regulatoru tad var uzkikt tadu manualu - pielikt kadu manuali regulejamu varstu/kranu kas apiet droseli, ta lai drosele tuksgaita stav ciet.
Vel variants ir pacakaret tuksgaitas regulatoram caurumus lielakus lai vinu var pagriezt pietiekami, lai kompis domatu ka drosele ir ciet.
Neatceros kas tur bija tev, bet ja nepatik nevar uzlikt tuksgaitas regulatoru tad var uzkikt tadu manualu - pielikt kadu manuali regulejamu varstu/kranu kas apiet droseli, ta lai drosele tuksgaita stav ciet.
Vel variants ir pacakaret tuksgaitas regulatoram caurumus lielakus lai vinu var pagriezt pietiekami, lai kompis domatu ka drosele ir ciet.
Varēji pamēģināt samainīt droseles stāvokļa devēju, man vismaz tas palīdzēja.
Arī atgāzes bija kosmoss.
Nu man tukšgaitā apgriezieni nedaudz staigā... Pieļauju, ka tas dēļ sadalenēm. Tapēc nedaudz pacēlu tukšgaitas apgriezienus, lai nestaigā. Tāpat tukšgaita nedaudz zem 1k rpm. Nejau uzregulēju uz 2k rpm.Jānis.P rakstīja:Iespējams ka tāpēc jau arī atgāzes ir bēdīgas, ja darbotos tukšgaitā kā paredzēts tad motors uz pavisam citām kartēm darbojas, tad nebūs tādas atgāzes.
A kas tur nav īsti pareizi?seeingman rakstīja:Nu ja, droseles stavokla devejs saja gadijuma sajaj dzivi.
Tukšgaitas regulators ir uzlikts jau sen.
Nu vot... Par to man neviens neko neteica, kad jautājumu topikā jautāju par atgāzēm. Kad pirmoreiz septembrī gāju skati ar šo auto, tad atgāzes bija normas robežās, bet liku uz to, ka tad bija cita izplūde.Alps rakstīja:Varēji pamēģināt samainīt droseles stāvokļa devēju, man vismaz tas palīdzēja.
Btw, šodien visa diena pagāja kārtojot vadu mudžekli zem paneļa, jo liekas, ka tie vadi tur bija brutāli iesviesti. Laikam atradu arī vainu kāpēc spidometrs neiet. Nebija kontakta šeit. Pie reizes ielikts arī SRA relejs logu tīrītājiem. Weight reduction bro Atliek vien salikt visu atpakaļ un beidzot arī sirdī miers, ka zem paneļa nav bardaks.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beidzot salons sakārtots.
Vēl aizmugurējās apšifkas un griesti tik jāsaved kārtībā.
Pie reizes ieinstalēts pašaptumšojošais spogulis un bardačoks ar ekstru.
https://youtu.be/AN5ftnPjkiI
Pie reizes ieinstalēts pašaptumšojošais spogulis un bardačoks ar ekstru.
https://youtu.be/AN5ftnPjkiI
Būtu vēl labāk ja bačokā būtu oem cup holderis
R15 195/65 Rekur arī cēliens no 100km/h līdz kautkur 200km/h.kars rakstīja:2879rpm @ ar normālām riepām-zzhurka- rakstīja: kādi apgriezieni pie 100km/h ar 3.45?
3065rpm @ ar hipsteru mizām
https://youtu.be/itEYmxKmu6g
Pēc šī video, protams, bija arī max, ko var dabūt no 3.45 reduktora - 210km/h @6500rpm
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sestdienas pievakarē auto tika sagatavots svētdienas gonkai Smiltenes autotrasē.
Pieteicos divās klasēs - RWD un RWD Open
Beidzot uzliku X-Brace Par cik, šis lēmums par piedalīšanos šajā autosprintā bija ļoti spontāns, tad aizmugurē riepas tika uzliktas tādas, kādas mētājās garažā - ļoti pabrauktas Nokian Hakkapelita
Gatavs gonkai Naktī bija smuks sniedziņš un vajadzēja taču "patrenēties".
https://youtu.be/1SrNjrPI98g
Kā jau video beigās redzams, trāpīju uz nenobraukāta sniedziņa un skaisti uzslīdēju virsū apmalei. Uzreiz arī iedzīts garāžā. Pulkstens 2:30 un sākam skrūvēt. Salocīts plaukts un stab. atsaite, pārlūzis stūres stienis, uzsists disks un protams bampers cietis.
Ap 5:40 izbraucu no garāžas uz vietējo servisu pārmontēt riepu.
Paldies čomakiem, kas naktī no sestdienas uz svētdienu ielaiž servisā!
Izbraucot no servisa, protams, uzreiz braucam uz Smiltenes trasi. Trase gan bija, protams, ledū un uzreiz sapratu, ka ar tādām riepām, kā man aizmugurē,uz rezultātu varu necerēt. Bet nu rokas pataisnotas un konstatēts, ka uz nākamo gonku vajag pacelt nedaudz augstāk, lai var drošāk pa tramplīnu lekt un lai X-Brace nesitas visu laiku pa risēm.
Kā arī, vajag glāžu atsaiti uztaisīt, jo pēc lēcieniem viena glāze bišk."uzpūtusies".
Bet tā viss forši un izrādās, ka pie apbalvojuma RWD klasē arī esmu ticis. Pagaidām nekādi bojājumi autiņam pēc trases gan nav konstatēti, ja vien neskaita to vienu glāzi... Jāiepērk riepas un jāgatavojas nākamajam posmam. Vienīgi stulbi, ka tad vairs RWD klasē nevarēšu braukt, jo domāju hidro roceni likt.
Un, protams, rezumē ir tāds, ka pa ielām nevaru tā slidināties, jo nejūtu robežas...
Slēpts saturs: Parādīt
Beidzot uzliku X-Brace Par cik, šis lēmums par piedalīšanos šajā autosprintā bija ļoti spontāns, tad aizmugurē riepas tika uzliktas tādas, kādas mētājās garažā - ļoti pabrauktas Nokian Hakkapelita
Gatavs gonkai Naktī bija smuks sniedziņš un vajadzēja taču "patrenēties".
https://youtu.be/1SrNjrPI98g
Kā jau video beigās redzams, trāpīju uz nenobraukāta sniedziņa un skaisti uzslīdēju virsū apmalei. Uzreiz arī iedzīts garāžā. Pulkstens 2:30 un sākam skrūvēt. Salocīts plaukts un stab. atsaite, pārlūzis stūres stienis, uzsists disks un protams bampers cietis.
Izbraucot no servisa, protams, uzreiz braucam uz Smiltenes trasi. Trase gan bija, protams, ledū un uzreiz sapratu, ka ar tādām riepām, kā man aizmugurē,uz rezultātu varu necerēt. Bet nu rokas pataisnotas un konstatēts, ka uz nākamo gonku vajag pacelt nedaudz augstāk, lai var drošāk pa tramplīnu lekt un lai X-Brace nesitas visu laiku pa risēm.
Bet tā viss forši un izrādās, ka pie apbalvojuma RWD klasē arī esmu ticis. Pagaidām nekādi bojājumi autiņam pēc trases gan nav konstatēti, ja vien neskaita to vienu glāzi... Jāiepērk riepas un jāgatavojas nākamajam posmam. Vienīgi stulbi, ka tad vairs RWD klasē nevarēšu braukt, jo domāju hidro roceni likt.
Un, protams, rezumē ir tāds, ka pa ielām nevaru tā slidināties, jo nejūtu robežas...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuks X-brace, kāpēc man tāds nesmuks?
Liec noskrūvējamu Hidro, es arī tā darīšu.
Liec noskrūvējamu Hidro, es arī tā darīšu.
Tavējais jau ar pieredzi. Domāju, ka mans arī pēc vakardienas gonkas vairs nemaz nav tik smuks.
Nuu, es likšu tā, lai uz TA viegli noņemt jā, bet nejau uz gonku ņemšu nost, jo kāda tad jēga viņu vispār likt? Ar hidro tomēr patīkamāk braukt un būs vien jācīnās Open klasē.
Nuu, es likšu tā, lai uz TA viegli noņemt jā, bet nejau uz gonku ņemšu nost, jo kāda tad jēga viņu vispār likt? Ar hidro tomēr patīkamāk braukt un būs vien jācīnās Open klasē.
Nu jā loģiski, kāpēc gan likt hidro, ja gonkas neizmantosi. Pirmdiena, grūta diena.Nixon rakstīja:Tavējais jau ar pieredzi. Domāju, ka mans arī pēc vakardienas gonkas vairs nemaz nav tik smuks.
Bet šito ielu huligānismu gan partauc
Tas pirmais Bļ* varēja beigties vēl trakāk
Bet izskatās ka tev tā mašīna diezgan labi iet
Bet izskatās ka tev tā mašīna diezgan labi iet
- ikey07
Jā gan... Nu, tur es pārlidoju pāri divām apmalēm (saliņai un trotuāram), izvairījos no kādām 3 vai 4 zīmēm un sabučojos bišk ar to koku. Bet jā, veiksmīgi izvairījos. Nav patīkama sajūta, ka slīdi virsū un gandrīz neko vairs nevari glābt.
Par iešanu jā, galīgi nesūdzos, jo priekš divnieka tiešām liekas, ka iet cienījami... Par degvielas patēriņu gan nerunāsim.
Par iešanu jā, galīgi nesūdzos, jo priekš divnieka tiešām liekas, ka iet cienījami... Par degvielas patēriņu gan nerunāsim.
Tev kā vienmēr viss līmenī Video sick
Metinātais red?
Metinātais red?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7