E36 318 m50b25 s2 turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 12
- chevron_right
Nevajag tev to kosmosu! V8 dzinejam pat shis m20 sajugs!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
~ 200 LVL piegāde uz LVvistinsh rakstīja:esu petijis ko shadu jo m3 nak lielaks disks un celot jaudu ar nebus problemas nakotne
bet kamer atnak lidz lv baigais numus finala sanak
http://www.ebay.com/itm/F1-HDR6-CLUTCH- ... 661wt_1059
nu tas tiesaam ir kosmoss!!
M20 izmaksas 2x letak ar visiem spararatiem, + keramiskajam var parkniedet kad nodilst!;)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Veel domaaju ,bet ir padomaa savu M20 spararata komplektu ar visu keramisko sajuugu mainiit pret orgjinaalo
Ikdienaa pa pilseetu bik vinjsh besii
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja kas, man ir labs 2.5 sajūga komplekts ar spararatu
kad raujam karbas nost?Orkaans rakstīja:Veel domaaju ,bet ir padomaa savu M20 spararata komplektu ar visu keramisko sajuugu mainiit pret orgjinaalo
jauns lietots? cik gribi pa vinudogMa rakstīja:Ja kas, man ir labs 2.5 sajūga komplekts ar spararatu
Lietots, bet ļoti maz nobraucis (disks, kurvis, dubultmasas spararats). Gribētu kādi 35Ls.
varbūt pietiek ielikt parasto sajūgu un būs ok?Orkaans rakstīja:Veel domaaju ,bet ir padomaa savu M20 spararata komplektu ar visu keramisko sajuugu mainiit pret orgjinaalo
bet tev jau vinsh orginalais vai keramika?dogMa rakstīja:Lietots, bet ļoti maz nobraucis (disks, kurvis, dubultmasas spararats). Gribētu kādi 35Ls.
Orģinālais.
nebus nebus ir jau labas firmas stok sajugsAgris rakstīja:varbūt pietiek ielikt parasto sajūgu un būs ok?Orkaans rakstīja:Veel domaaju ,bet ir padomaa savu M20 spararata komplektu ar visu keramisko sajuugu mainiit pret orgjinaalo
nobraucu 2 vasaras bez turbo vis ok
bet tagad ar turbo vienkarshi iespied pedali ar 3 un slid
netur piedavato jaudu
orginas nederes! ja nu vienigi m3Ruu rakstīja:Orģinālais.
vairak intrese spararats sajugs pats ari lv ir pieejams
uzjauta tad pashtukoshujo ir iespeja iegut keramisko sajugu uz m20 spararata un kurvja
Intereses pēc,cik stipri galvu savilki ar špiļkām?
Projekts-mans slapjais sapnis
Projekts-mans slapjais sapnis
intresejos pa visam malam isti neviens nezinaja cik stipri pievilkt!
tad vilku ka noradits uz blives iepakojuma!
laikam 30 nutoni un divreiz 90 gradi , bet es pievilku vel tresho reizi 90 gradus (kopa 30 nutoni un 3 reiz 90 gradi)
crtu ka saprati ko uzrakstiju
tad vilku ka noradits uz blives iepakojuma!
laikam 30 nutoni un divreiz 90 gradi , bet es pievilku vel tresho reizi 90 gradus (kopa 30 nutoni un 3 reiz 90 gradi)
crtu ka saprati ko uzrakstiju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …