-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 52
- chevron_right
Stoika ir tomēr aizgājusi....minimāli,bet tomēr. Pa kabatu iesitīs jā. Darbs ap 80 ls sanāks,t.i--metināšanas+vilkšana. Bet nu,vēl pacīnīšos!
Nupat paskaitiju. Gada laikā mašīnā -- vēl viena mašīna ielikta
-HAPO- rakstīja:Stoika ir tomēr aizgājusi....minimāli,bet tomēr. Pa kabatu iesitīs jā. Darbs ap 80 ls sanāks,t.i--metināšanas+vilkšana. Bet nu,vēl pacīnīšos!
80ls par taisnošanu un metināšanu!?
Manuprāt ļoti salds cipars, ja viss tiek novests līdz stadijai, ka dvar tikai krāsot!
Es pa vienu slieksni vien atdevu teju 140ls!
Lai veicās ar darbiem!
Jap :) tā vismaz viņš teica,kad biju atrādīties. 2 dienas darba un 80 ls. Skan jau labāk nekā 4 dienas un 170 Danke! :)
Jām diezgan lēti esi atradis. :) Galvenais lai kvalitatīvi.
Veiksmi.
Veiksmi.
Tieši to pašu gribeju jautat...Jolcinja rakstīja:Par ko smags lēmums???
Klāj vaļā..!
P.S. taisies pārdot auto.....?
nezinu...absoluti neko nezinu..(par dzivi,darbu,Zilaciti,un visiem jobanajiem s**iem) viss ir tada dirsa sagajis,ka vispar neko vairs negribu. Ai bl#,gan bus labi...varbut :)
Nenolaid rokas.
Man arī šis gads iesākās pavisam nelāgi. Viena šaize pēc otras un viss pras finanses(netikai saistībā ar e36), un gribēju nopirkt citu auto(ne e36) un touringu atdot naglās.
Bet nu kkā saņēmu sevi rokās un uz visu sāku skatīties optimistiskāk.
Būs jau labi!
Man arī šis gads iesākās pavisam nelāgi. Viena šaize pēc otras un viss pras finanses(netikai saistībā ar e36), un gribēju nopirkt citu auto(ne e36) un touringu atdot naglās.
Būs jau labi!
Mjā, izrādās, ka neesmu vienīgais, kam šis gads sācies jautri...
+1korsa rakstīja:Nenolaid rokas.
Būs jau labi!
Dzīve ir cikliska, pēc sūdiem nāk prieki, pēc priekiem vēl lielāki sūdi!
Cīnies!
davai negrud stulbibas pec melnas svitras nak vienmer balta
...un pēc baltās atkal melnā....tā svītru pa svītrai,līdz pienāk pakaļa :)
ari man saistiba ar e36 sis gads sakas galigi dirsa
3 dienas pirms jauna gada izgaju TA savam e36 , un tad sakas melna svitra, ieslideju gravi, tad sportojot pa sniegu , ieslideju siena, tad vel beigas atveras haube braucot utt , ari man vienu bridi nolaidas rokas sitaja spaini ar skruvem likt naudu , bet kaut ka nomierinajos un tagad turpinu braukat vel un paciest to e36, gan jau tev ari izdosies vel kadu laiku paciest savejo
3 dienas pirms jauna gada izgaju TA savam e36 , un tad sakas melna svitra, ieslideju gravi, tad sportojot pa sniegu , ieslideju siena, tad vel beigas atveras haube braucot utt , ari man vienu bridi nolaidas rokas sitaja spaini ar skruvem likt naudu , bet kaut ka nomierinajos un tagad turpinu braukat vel un paciest to e36, gan jau tev ari izdosies vel kadu laiku paciest savejo
Nu lielākā daļa/ja ne visas bēdas notika paša darbību dēl, tā ka laikam vecais spainis ne pričom! Ieslīdēju, ieslīdēju... Tā jau var dauzīt arī 2013. izlaiduma gada autiņus un grūst iekšā tajos naudu.
d[-_-]b
nu bet kam tad sitie vecie e36 domati ? lai kartigi izmantotu, nevis olas berzetu pret kapotu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 52