Karrlo karaljvalsts !!
Paldies viiri :)ervvis rakstīja:Šito vakar vakārā redzēju braucam pa Tērvetes ielu Jelgavā.
jap ,biju vakar jelgavaa ar komandu un comiem ,patrenneties :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
aaa un Tev aizm. kreisā lampa nedeg.. :)
Tagad ir ljooti ok.... Skaisti...
Vsjooo ņemu savas domas (nafigam pārkrāsoji melnu) atpakaļ!
Brutāli labi.
P.S. Mans buferis, grib Tev katru dienu zvanīt un bļaut pēc difuzora.
Brutāli labi.
P.S. Mans buferis, grib Tev katru dienu zvanīt un bļaut pēc difuzora.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kāpēc pārdod?
paņem no viņa šo, tad sapratīsi
paldies, man pašam savs patīk ļoti un pats lēnām organizēju lietas, lai būtu līdzīgs rezultāts ar auto
Renio ar atbildi traapija 10niekaa :)Ridlihs rakstīja:Kāpēc pārdod?
Tapat neviens nenopirks, skjunitii stavees
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Šo var iegādāties !!! cenu sarunāsim privāti ,zvaniet 20266665 ,padodat tālāk,moš kāds topošais drifteris šeit atrodas !
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Pēc RENIO komentāra izklausās ka kkas ar nav kārtībā ar mašīnu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
komentārs/doma bija par nākamo auto, nevis esošo!
es tieši to pašu padomāju
Yo Karrlo, bembis Tev baigi feins :) Bet Sierrai ar nebija ne vainas :) Meginu sazinaties ar Tevi bet neizdodas, atraduTevi te :) Uzzvani kad vari 25966935