E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 161
- chevron_right
Nu vot panjem tagad un paarlasi peedeejo teemu:D kas tieshi tev likaas nepienjemami LOL
BMW_The Ultimate Repair Bill
Nu man gan patīk! Pie tā salona beigās, kopumā varētu labi izskatīties!
Beautiful Mechanical Wonder
ir loti labi smuks e36 tā tik turēt
unider rakstīja:Un ciprusam ir unlimited edišen, gandrīz katru mēnesi cits e36
es nesaprotu,jums kkada sape,ka mainu mashinas??
ar kompatu pa brugji
Tas jau tagad vairāk kā prikolscipruss18 rakstīja:unider rakstīja:Un ciprusam ir unlimited edišen, gandrīz katru mēnesi cits e36
es nesaprotu,jums kkada sape,ka mainu mashinas??
Cabooom
Izgāju cauri visam no paša sākuma un vienīgais ko varu teikt - strauji tuvojies ideālam!
@instagram - anrijs.v
Nesaskatu vispār nekādu vainu Individual līstei (viņa tak nāk virs bardačoka?), manuprāt viss stīgā!
Kā arī nesaskatu cepienu par tiem moldingiem, ja tie stiprinājumi, Tev, citrus vpašam būtu jāpērk, nevis gudri jādirš, ganjau darītu tieši tāpat!
Un var viņus nolīmēt tā, lai nekas netrāpītu uz moldingiem!
Kā arī nesaskatu cepienu par tiem moldingiem, ja tie stiprinājumi, Tev, citrus vpašam būtu jāpērk, nevis gudri jādirš, ganjau darītu tieši tāpat!
Un var viņus nolīmēt tā, lai nekas netrāpītu uz moldingiem!
Un atkal rayrez tiek apcelts!
Kaut kas neorģināls vinam slikti otram stāv!
Brīžiem lasot rodas sajūta, ka citi tik ļoti iejūtas ka tas būtu viņu auto un ramyrez ir servisa puika
un visu dara nepareizi jūsu auto!
P.S. Kārā nepiedalos, izsaku viedokli par notiekošo topikā!
p.S.S. Līstīte oriģināli, moldingi pareizi!
Kaut kas neorģināls vinam slikti otram stāv!
Brīžiem lasot rodas sajūta, ka citi tik ļoti iejūtas ka tas būtu viņu auto un ramyrez ir servisa puika
un visu dara nepareizi jūsu auto!
P.S. Kārā nepiedalos, izsaku viedokli par notiekošo topikā!
p.S.S. Līstīte oriģināli, moldingi pareizi!
Septiņos mēnešos ko tādu uzražot (kopā ar 50 lapām topikā ) ir fantastiski! Tiešām ļoti skaists! Bet ne visi varam atļauties 36to ieziemot un braukt ar ko citu pa ziemu :) :mazgā_auto_bieži:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
LIelaakie d*rs*ji ir tie kam nekaa nav! Ramyrezam cepuri nost, gan liidzeklji, gan darbs ieguuldiits, malacis
Reiz es arī skatījos uz šiem cilvēkiem, kas var ar to auto ņemties kā ar bērnu... likās jocīgi.
Ko Tu neteiksi. Daudz dažādi bmw bijuši, bet nevienam nebiju tā pieķēries kā tagadējam Šis ir bērnības sapnis un kā pret bērnu arī izturos
Tā kā tas ir 100% taisnība - lielākie dirsēji ir tie kam pašiem NAV. Kam ir, tie saprot cik forši un interesanti ir to darīt utt. Katrā ziņā tas sen jau ir daudz stilīgāk kā braukt ar nopistu nopuvušu lamatu Un arī labāk par dzerstīšanos pa klubiem, semku ēšanu uz soliņiem utt. Vienīgi draudzene nav pārāk apmierināta ar mūžīgo sēdēšanu garāžā un mello muti
Forumu lasu jau sen, reģistrējos gan tikai tagad, būs jāuztaisa arī man savs stāsts par savu pēdējo auto :) Bet man vāji nervi, vajadzēs, lai topiku var redzētu tikai tie kam vismaz 18 gadu vai arī būs dikti jācenzē manas atbildes uz kritiskajiem komentāriem
Ko Tu neteiksi. Daudz dažādi bmw bijuši, bet nevienam nebiju tā pieķēries kā tagadējam Šis ir bērnības sapnis un kā pret bērnu arī izturos
Tā kā tas ir 100% taisnība - lielākie dirsēji ir tie kam pašiem NAV. Kam ir, tie saprot cik forši un interesanti ir to darīt utt. Katrā ziņā tas sen jau ir daudz stilīgāk kā braukt ar nopistu nopuvušu lamatu Un arī labāk par dzerstīšanos pa klubiem, semku ēšanu uz soliņiem utt. Vienīgi draudzene nav pārāk apmierināta ar mūžīgo sēdēšanu garāžā un mello muti
Forumu lasu jau sen, reģistrējos gan tikai tagad, būs jāuztaisa arī man savs stāsts par savu pēdējo auto :) Bet man vāji nervi, vajadzēs, lai topiku var redzētu tikai tie kam vismaz 18 gadu vai arī būs dikti jācenzē manas atbildes uz kritiskajiem komentāriem
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Neliels update lai teema nesaak ruuseet....shodien adevu zhurkas suportus visus uz smilshu struuklu un puulveri-toni ilgi nedomaaju-vnk iebakstiiju katalogaa uz purpleviollet un gatavs
Soliijaas uz otradienu buut gataviem
Soliijaas uz otradienu buut gataviem
tomeer noleemu sagrunteet un uztaisiit splitteru prieksh kaadas izstaades lai prieksha buutu masiivaaka,braukt pa celjiem protams nesanaaks ar vinju )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fui :)
Arii manas domas-bet jaaliek lietaa ir citaadi galiigi nopiteejis maajaas staaveja:D
Atdod man tad
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55