E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 161
- chevron_right
knK iipashi tonii netraapiija bet takaa man galnais bija suportu meganiska restauracija tad taa kraasa nav tik buutiska-ir violets un ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
EXOTICA!
tā laikam krāsotājiem slimība, man arī tonī netrāpīja.
p.s. kapēc tu vadīklas krāsoji?
p.s. kapēc tu vadīklas krāsoji?
Man visas papild daljas ir nopirktas jaunas vecais paliek tikai suports ar kronšteinu
aizmirsu paraadiit vienu papiiriiti:)
kad nopirku zhurku un tiiriiju saloonu tad zem aizmugureejaa benkja atradu shaadu te lapeli kas pec zinosju cilveeku teiktaa ir individual pasutijuma komplektaacijas saraksts....tipo kad mashiinaa lika visu iekshaa tad vedaas pec shis lapeles lai neko neaizmirstu-kr4 baigi kruta
sanak kad ne tikai degvielas filtrs netika mainiits no rupnicas laikiem bet arii salons netiks aardiits visus shos gadus
kad nopirku zhurku un tiiriiju saloonu tad zem aizmugureejaa benkja atradu shaadu te lapeli kas pec zinosju cilveeku teiktaa ir individual pasutijuma komplektaacijas saraksts....tipo kad mashiinaa lika visu iekshaa tad vedaas pec shis lapeles lai neko neaizmirstu-kr4 baigi kruta
sanak kad ne tikai degvielas filtrs netika mainiits no rupnicas laikiem bet arii salons netiks aardiits visus shos gadus
degvielas filtram ar so lapinju nebus nekada sakara degvielas suknim gan varetu but.ramyrez rakstīja:aizmirsu paraadiit vienu papiiriiti:)
...
es vnk pa to ka no ruupniicas laikiem nebija mainiits degvielas filtrs zem auto....tobish tur neviens nebija liidis visu laiku-a te atklaajas kad salonu arii kjiidaajis neviens nav
vnk esmu pieradis kad lietotaam mashiinaam 10X viss ir parskruuveets un visur ir ieliists utt
vnk esmu pieradis kad lietotaam mashiinaam 10X viss ir parskruuveets un visur ir ieliists utt
Da labi, šito ierāmē, tā lapele noteikti ir zelta vērtībā, diezvai vispār vel kādam tāda ir.
Labs atradums
Labs atradums
Tik traki jau arī nav. Trīs e30 ir pajaukti mazliet, un visiem ir atrasta tāda lapele, ja nekļūdos savam e36 arī atradu.edzis rakstīja:Da labi, šito ierāmē, tā lapele noteikti ir zelta vērtībā, diezvai vispār vel kādam tāda ir.
Labs atradums
Es savā vecajā kupejā arī atradu šadu lapiņu piekniedētu zem aizmugurējā sēdekļa. hah, izmetu ārā. bet cik atceros, tad jā..komplektācija sarakstīta.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Ehh, tad jau varbūt nav tik kruta
Kruti-ne kruti bet labs papild elements manam projektam -te ir sarakstiita nevis auto komplektaacija bet gan tieshi individual skartaas opcijas
savam touringam ar tādu lapeli atradu zem beņķa. protams, ka tur bija kāds līdis, jo bija stiklu lauskas kkādas un tādā garā!
Shodien ražīga diena!
pārdevu beidzot remotecus-nedaudz zheel ieguuldiitaa nauda ka pa dirsu bet nu neko dariit-no kļūdām mācās
adevu uz restaurāciju savus AC schnitzer Type1(vibro puēšana,krāsošana) un iepirku divas jaunas Falken 195/40 R17 riepas-buus jāpiemēra un ja viss derēs tad pirkšu arī otru pāri
pārdevu beidzot remotecus-nedaudz zheel ieguuldiitaa nauda ka pa dirsu bet nu neko dariit-no kļūdām mācās
adevu uz restaurāciju savus AC schnitzer Type1(vibro puēšana,krāsošana) un iepirku divas jaunas Falken 195/40 R17 riepas-buus jāpiemēra un ja viss derēs tad pirkšu arī otru pāri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …