E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 161
- chevron_right
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
slinkums meklet,bet ja pareizi atceros,tad diski bija 8.5j? ar tadam riepam nereali zemi jāsedina auto,lai nebutu tukšas arkas..un līdz ar to atkal tu nevaresi nekur pabraukt..un celsi augšā auto..un atkal nebus istais skats manuprat 205/40 ir istais variants
es itkaa arii biju domaajis par to 205/40....jaaskataas kaa buus ar arkaam-ja nu iez zem tad panjemshu 205/40gan4a rakstīja:slinkums meklet,bet ja pareizi atceros,tad diski bija 8.5j? ar tadam riepam nereali zemi jāsedina auto,lai nebutu tukšas arkas..un līdz ar to atkal tu nevaresi nekur pabraukt..un celsi augšā auto..un atkal nebus istais skats manuprat 205/40 ir istais variants
BMW_The Ultimate Repair Bill
ja var atdod tas riepas atpakal kamer jaunas, 195 ir vienkarsi slimi sauras. uz 8.5 ka min vajah 205, bet tas jau ar butu galigi garam. butu mani diski, noteikti liktu 215/40, 225/40. labak izvalce arkas neka brauka ar tadu vajpratu, sajudams katru lapu uz cela un kantes vnk brutali bus neaizsargatas, atri vien apjasi tos doskus pa lv superigajiem celiem
lai jau stiepj, lai izskatās tik pat drausmīgi kā romateci!
bet var jau būt tā, ka citu variantu nav, ka jāliek tik šauras mizas, jo savādāk ķersies arkās , jo j8.5 et13
tiem diskiem visiem ir vienādi platumi?
bet var jau būt tā, ka citu variantu nav, ka jāliek tik šauras mizas, jo savādāk ķersies arkās , jo j8.5 et13
Jāpiekrīt.EJANSONS rakstīja:ja var atdod tas riepas atpakal kamer jaunas, 195 ir vienkarsi slimi sauras. uz 8.5 ka min vajah 205, bet tas jau ar butu galigi garam. butu mani diski, noteikti liktu 215/40, 225/40. labak izvalce arkas neka brauka ar tadu vajpratu, sajudams katru lapu uz cela un kantes vnk brutali bus neaizsargatas, atri vien apjasi tos doskus pa lv superigajiem celiem
man ir 205/55 un 8,5 aizmugurē ir tā ka uz robežas. Pie lielākas bedres aizķeras.
Likšu 205/40 un celšu koilas 1cm augstāk un tad vemšu katru reizi kad būs jāskatās uz tām riepām
195 uz 8,5 točna neliec.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
da ar visu to 195 domaju ķers arku. jo ar 8j et20 un 205 mizu arī ķer. rekini tie diski ir 7mm vairak uz aru izvirziti, uz katru pusi vel par 6mm platāki. karoč dirsā bez valcēšanas.Lawwr rakstīja:lai jau stiepj, lai izskatās tik pat drausmīgi kā romateci!
beidzat visi mizt, domat kautkadus lauku variantus lai ieliktu diskus un izvalcejat arkas. nekas briesmigs nenotiek kad to kantiti bish pievalcee, sagalabajs gan oem izskats, gan var braukt ka cilveks, nav jau tomer 10j et0 ka tur jaizvalce viss ko vien var
pat ja taisnee neker, tad uz bedrem, nelidzena asvalts vslk strikee, un sa vai ta arkas sapish, tapec labak izvalcet neka izrivet vinas ar riepu, tad vinas sapust un var ne tikai valcet bet ari parmetinat
Uz kāda auto un ar kādu riepu augstumu tad Tev ar ET20 un 205 platumu ķēra arkas Kaut ko Tu tur samuldēji nupat!EJANSONS rakstīja: da ar visu to 195 domaju ķers arku. jo ar 8j et20 un 205 mizu arī ķer. rekini tie diski ir 7mm vairak uz aru izvirziti, uz katru pusi vel par 6mm platāki. karoč dirsā bez valcēšanas.
man ir Et13 8,5 un 205 un aizķeras tikai pie lielākām bedrēm. Nekas nav valcēts un tādu gateri neatbalstu.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Labs sagāzums atrisinās problēmas!
P.S. Šādam svaigi krāsotam autiņam kko velcēt nebūs aršana...
P.S. Šādam svaigi krāsotam autiņam kko velcēt nebūs aršana...
d[-_-]b
parcik krasa nav 20g veca, tieši ar sildišanu varetu sanakt izvalcet nesapišot neko. un tas sagazums baigi daudz neko nedod nemaz
nu mašina bija tik zema ka pirksts stabili nelida starp riepu un arku.zemaka neka kautkāds 60/40. riepa 205/40. rati perfekti taisni, bez tizliem sagazumiwm un citam huinam. bet iet runa ar aizmuguri. prieksa viss cotkaDzhejs rakstīja:Uz kāda auto un ar kādu riepu augstumu tad Tev ar ET20 un 205 platumu ķēra arkas Kaut ko Tu tur samuldēji nupat!EJANSONS rakstīja: da ar visu to 195 domaju ķers arku. jo ar 8j et20 un 205 mizu arī ķer. rekini tie diski ir 7mm vairak uz aru izvirziti, uz katru pusi vel par 6mm platāki. karoč dirsā bez valcēšanas.
man ir Et13 8,5 un 205 un aizķeras tikai pie lielākām bedrēm. Nekas nav valcēts un tādu gateri neatbalstu.
Pēdējais labojis EJANSONS - 15 Feb 2015, 22:09, kopā labots 1 reizi.
Nu man priekšā 8.5J ET13 ar 205/45 mizu ieiet mierīgi.. Nav mega zemais sēdinājums, bet var redzēt, ka neķers neko laižot arī zemāk.. Bez sagāzuma tos diskus sākumā pēc piemērīšanas pat atteicos pirkt, jo tiešām bija baigi uz āru!
P.S. Sagāzums aļa M3 regulējami atbalsti...
P.S. Sagāzums aļa M3 regulējami atbalsti...
d[-_-]b
Paskat cik tizli sagāzumi un veselu kladi man liekas var iebāztEJANSONS rakstīja:nu mašina bija tik zema ka pirksts stabili nelida starp riepu un arku.zemaka neka kautkāds 60/40. riepa 205/40. rati perfekti taisni, bez tizliem sagazumiwm un citam huinam. bet iet runa ar aizmuguri. prieksa viss cotkaDzhejs rakstīja:Uz kāda auto un ar kādu riepu augstumu tad Tev ar ET20 un 205 platumu ķēra arkas Kaut ko Tu tur samuldēji nupat!EJANSONS rakstīja: da ar visu to 195 domaju ķers arku. jo ar 8j et20 un 205 mizu arī ķer. rekini tie diski ir 7mm vairak uz aru izvirziti, uz katru pusi vel par 6mm platāki. karoč dirsā bez valcēšanas.
pirms kraasoshanas jau visas kantes arkaam pielociiju!
un ratus sagaaziishu tik daudz lai izvairiitos no arku sadauzīšanas
bildee var ljoti labi redzeet kaa 205/40 uz 8.5j veel sargaa diska malu:)
un ratus sagaaziishu tik daudz lai izvairiitos no arku sadauzīšanas
bildee var ljoti labi redzeet kaa 205/40 uz 8.5j veel sargaa diska malu:)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šitie būs mega labi
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Nu tas vel atkarīgs no riepam,vai sargas kantes vai nē
195/40 neko nesargaas
Diski izsliipeeti,un gatavi paarveertiibaam
Diski izsliipeeti,un gatavi paarveertiibaam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
gadijuma neesi jelgava šobrid ar savu 39to ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 161