E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 161
- chevron_right
39tais vairs nav ramyreza īpašumā.andrjuha37 rakstīja:gadijuma neesi jelgava šobrid ar savu 39to ?
Kad diski solās būt gatavi,baigi gribas redzēt rezultātu?
mans #trisdesmitdevitais jau kadu laicinju dziivo jelgavaa:))-kaa izskataas?
diskiem gala rezultats pec kadam tris nedeljam:)
diskiem gala rezultats pec kadam tris nedeljam:)
BMW_The Ultimate Repair Bill
tiri neko , tikaj netirs te vizinas apkartramyrez rakstīja:mans #trisdesmitdevitais jau kadu laicinju dziivo jelgavaa:))-kaa izskataas?
Vieni no pievilcīgākajiem diskiem, kurus var uzstutēt uz E36, it īpaši vēl ar nepārspīlētu, bet kārtīgu plauktu. Bomba! R16 Remotec'i kaut kur izskatījās tomēr pēc joka, R17 is way to go.
BMW Motorsport International
Krs dara brīnumus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
aaaa, cik skaisti
Like!
Jejbogu
Noskrūvēšu
Noskrūvēšu
Tā arī atstāsi vai kko arī piekrāsosi?
Izskatās!
Izskatās!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
centri buus savaadaki-nejautājiet kapēcjenchs rakstīja:Tā arī atstāsi vai kko arī piekrāsosi?
Izskatās!
takaa te dizgan daudzi ienaak ik pa laikam tad neliels piedavajums tiks sheit ielikts!
varbūt ir kāds kuru vareetu intreseet pasuutiit ekskluziiva tonja pulverkraasu no amerikas-te LV nav pieejami nekur Candy tonji jo vienkārši tie ir ljoti dārgi lai tos tureetu noliktavaas tapeec es pasuutu tagad no amerikas sev-lieta taada kad man vienam suutiit ir diezgan neizdeviigi jo vinjiem ir fikseets DHL shipping charge 105$-ja vareetu atrast veel kaadu gribeetaaju kas sev gribeetu diskiem vai veel kam latvijaa nepieejamu kraasu tad vareetu to shippingu sadaliit un sanaaktu visiem leetaak-sūtīšu es pulveri no http://www.prismaticpowders.com
takaa varbuut ja ir intrese kaadam tad padodiet zinju-ja nu nee tad buus vienam man vienam jaasuuta
varbūt ir kāds kuru vareetu intreseet pasuutiit ekskluziiva tonja pulverkraasu no amerikas-te LV nav pieejami nekur Candy tonji jo vienkārši tie ir ljoti dārgi lai tos tureetu noliktavaas tapeec es pasuutu tagad no amerikas sev-lieta taada kad man vienam suutiit ir diezgan neizdeviigi jo vinjiem ir fikseets DHL shipping charge 105$-ja vareetu atrast veel kaadu gribeetaaju kas sev gribeetu diskiem vai veel kam latvijaa nepieejamu kraasu tad vareetu to shippingu sadaliit un sanaaktu visiem leetaak-sūtīšu es pulveri no http://www.prismaticpowders.com
takaa varbuut ja ir intrese kaadam tad padodiet zinju-ja nu nee tad buus vienam man vienam jaasuuta
es daudz gadus atpakaļ, krāsoju diskus ķiršu sarkanā kantorī a-moto.lv .neatceros vai tas bija candy, bet nu reāli bija tā krāsa metāliska, nevis takā parasti visas parastās. viņiem diezgan normāla izvēle ne-standarta pulverkrāsās.
Nav LV pieejami candy tonji(candy nenoziimee sarkans vai dzeltens ar metaliku)
Ir apzvaniiti visi LV lielie kantori takaa...
Ir apzvaniiti visi LV lielie kantori takaa...
Ramyrez rakstīja:Krs dara brīnumus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58