E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 131
- chevron_right
baigi labs valcējumsPatins rakstīja: ↑04 Jan 2018, 14:39
Ja tu šo "valcējumu" salīdzini ar manu aizlocīto kantīti, tad tu šobrīd salīdzini pimpi ar plaušām.
Bez abidas cipruss, bet nu skarbā dzīves patiesība, tas kabris kad dabūji/ paņēmi MOGO (tieši nezinu), bija stipri stalktāks par to līdz kam viņš ir nonācis šobrīd. Uztver kritiku viegli, parasti cenšos no šī visa aturēties, bet šodien gan neizturēju.
un galvenais ka noteikti simetrisks abās pusēs.
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
sorry Ciprus, es kā paskatos uz to valcējumu, tā nevaru beigt ņirgt.krs rakstīja: ↑04 Jan 2018, 19:47baigi labs valcējumsPatins rakstīja: ↑04 Jan 2018, 14:39
Ja tu šo "valcējumu" salīdzini ar manu aizlocīto kantīti, tad tu šobrīd salīdzini pimpi ar plaušām.
Bez abidas cipruss, bet nu skarbā dzīves patiesība, tas kabris kad dabūji/ paņēmi MOGO (tieši nezinu), bija stipri stalktāks par to līdz kam viņš ir nonācis šobrīd. Uztver kritiku viegli, parasti cenšos no šī visa aturēties, bet šodien gan neizturēju.
un galvenais ka noteikti simetrisks abās pusēs.
Vēlreiz SOORRRRRY CIPRUS.
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Kausi un sporta stūre ar kabri jau tā liekas, ka neiet kopā. Bet ja tam visam klāt vēl nāks automātiskā kārba, tas vispār būs epic.
Kapec krēsli un stūre neiet kopa ar kabrim? Kas viņam savādāks par kupeju? Jumta nav??
ar kompatu pa brugji
Es tieši vairāk par auto pielietojumu runāju. Manā skatījumā, kausus un stūri liek tikai funkcijas pēc.
Nu man kausā arī ikdienā ir ērtāk, bet es speciāli piemeklēju lai der ideāli manam augumam
Ja kausā ir neērti, tad viņš vienkārši tev neder vai arī regulācijas vaina
Ja kausā ir neērti, tad viņš vienkārši tev neder vai arī regulācijas vaina
Mana skatījuma viņi loti smuki iederēsies salona
Pa cik visi mani apceļ par arkām, rit vai parit pasutisu felony aizmugurējās uzlikas
Pa cik visi mani apceļ par arkām, rit vai parit pasutisu felony aizmugurējās uzlikas
ar kompatu pa brugji
Prieksa ari tad vajag :)
Jā wtf tikai pakaļējās izskatīsies pēc 2000 gadu NFS žurkas ar makroflexa aizmugurējām arkām un 40mm flančiem.
P.s ar fellani aizmugurējie diski pazudīs arkās un būs jāliek flanči + dirsa jāsedina ļoti vai arī lielus ratus jāliek. + Oe arkas būs jaflexē nost
P.s ar fellani aizmugurējie diski pazudīs arkās un būs jāliek flanči + dirsa jāsedina ļoti vai arī lielus ratus jāliek. + Oe arkas būs jaflexē nost
Neteiksim, ka labāks, bet lielāks. Tik jārēķinās, ka būs jādomā, kur likt izplešanās trauku utt.
Kopskats šim kabrim ar visām pārvērtībām varētu būt pat diezgan labs, taču automāts tur diezvai iederēsies, lai izdodas visu novest līdz galam.
par cik man TA jaiet un izpludes kolektoram skruves apluzusas,uzsutiju jaunus kolektorus
yyuiio.jpg
daudzi tulīt kliegs ka kabrim nahuj mērītajus utt,bet uzsūtiju ari eļlas dačiku in bendzīna spiediena mērītāju
nmg.jpg
s-l1600Z5YMNO98.jpg
yyuiio.jpg
daudzi tulīt kliegs ka kabrim nahuj mērītajus utt,bet uzsūtiju ari eļlas dačiku in bendzīna spiediena mērītāju
nmg.jpg
s-l1600Z5YMNO98.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Tas kolektors izskatās pēc parasta m52 kolektora .
Ok tāpat labāk par IS zirnekli
P.s stipri neiesaku likt blīves kā bildē nāk ar kolektoru, ļoti bieži izdeg. Labāk liec stock paredzētās.
Ok tāpat labāk par IS zirnekli
P.s stipri neiesaku likt blīves kā bildē nāk ar kolektoru, ļoti bieži izdeg. Labāk liec stock paredzētās.
Tas kolektors tik smieklīgs
Tas kolektors ir pilnīgs m52 stock tikai jauns
150 eiro ar sutisanu
150 eiro ar sutisanu
ar kompatu pa brugji
paldies Kļaviņam par šifteri ,radiatoru un kartera skruvi
untitled.png
untitled.png
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …