E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 161
- chevron_right
limē hroma plēvi, ja patik, viņa zbis spīd
ar Zuzi vari kopā nodibināt SIA "Māku sapist visu"EJANSONS rakstīja:limē hroma plēvi, ja patik, viņa zbis spīd
Diski būs sex!!!
par centriņiem runāju. ja normāli uzlīmē, huj pateiksi ka līmēts. Bet nu labak kadam maksat kosmosu par jebkuru darbibu ar auto, tads ir mans secinajums par 50% si foruma lietotajiem.A_C rakstīja:ar Zuzi vari kopā nodibināt SIA "Māku sapist visu"EJANSONS rakstīja:limē hroma plēvi, ja patik, viņa zbis spīd
Diski būs sex!!!
Veciit es pats esmu liimeejis veselas mashiinas un zinu kas ir pleeve....shaj mashiinaj nauda netiek zheelota kaa esat pamaniijushi-hroma pleeve tas buus pats pats peedeejais un visudigakais variants uz ko es parakstiishos ja citu variantu nebuus-bet vnm pastaav cits variantsEJANSONS rakstīja:par centriņiem runāju. ja normāli uzlīmē, huj pateiksi ka līmēts. Bet nu labak kadam maksat kosmosu par jebkuru darbibu ar auto, tads ir mans secinajums par 50% si foruma lietotajiem.A_C rakstīja:ar Zuzi vari kopā nodibināt SIA "Māku sapist visu"EJANSONS rakstīja:limē hroma plēvi, ja patik, viņa zbis spīd
Diski būs sex!!!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Lapu ieprieksh mineetsch. rakstīja:Tādus arī atstāsi vai krāsosi?
Nebūtu labāk uzlikt air suspension nevis čakarēt mašīnu pa Rīgas ārprātīgajiem ceļiem?Ramyrez rakstīja: nu seedinaas iespeejami maximaali tuvu zemei bet lai vareetu tikt paari leezaniem guljoshajiem,bet nulai vareetu arii seet iebraukt
Brīnos kā vispār pa Rīgu var normāli pabraukt ar zemu mašīnu- nekur īsti nevar tikt, konstanti jālūr kas notiek priekšā(bedres, rises, pampaki, akas...), pa bruģi vispār murgs, uz 100kmh bīstami braukt pa nezināmu ceļu, un naktī vispār tikpat kā nepabraukt...
Un tā šermuļu sajūta kad uzrauj/atsit apakšu vispār, nu žēl mašīnas. + vēl ar cieto piekari konkrēti izgrab ja nebrauc pa ideāli gludu segumu.
Pēdējais labojis EdgarsLV - 26 Feb 2015, 14:52, kopā labots 1 reizi.
Bija doma bet tas air susp tikbtaads izstaades ponts-ne liikumaa ieiet normaali,ne pagonkot in ciets kaa miskasteEdgarsLV rakstīja:Nebūtu labāk uzlikt air suspension nevis čakarēt mašīnu pa Rīgas ārprātīgajiem ceļiem?Ramyrez rakstīja: nu seedinaas iespeejami maximaali tuvu zemei bet lai vareetu tikt paari leezaniem guljoshajiem,bet nulai vareetu arii seet iebraukt
Hm iespējams tirgū ir arī kāds normāls air suspension variants. Nu jo zemāk jo protams cietāk, bet ja paceļ augstāk tad domāju ka vajadzētu tomēr būt mīkstākam? Piemēram kad sanāk izbraukt cauri bruģainam posmam.
irbdaudz variantu tirguu-izmaksas ap 1500-2000eur bet man personigi to nevajag-man bija vienai mashiinai reguleejams air suspension pakaljaa...nu i nah vinju vieniigais pluss ka var pacelt un nolaists -paareejie visi ir lieli minusiEdgarsLV rakstīja:Hm iespējams tirgū ir arī kāds normāls air suspension variants. Nu jo zemāk jo protams cietāk, bet ja paceļ augstāk tad domāju ka vajadzētu tomēr būt mīkstākam? Piemēram kad sanāk izbraukt cauri bruģainam posmam.
Jaunais īpašnieks laikam nezin, cik ilgi Tu viņus tirgoji un cer uz vieglu peļņu
http://www.ebay.com/itm/16-Remotec-A-9J ... 1e9a6f0435
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Centrinji jauni ari izvirpoti-paldies Borisam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Arzemes vinjiem ir vertiba un vinji aizies!Linda rakstīja:Jaunais īpašnieks laikam nezin, cik ilgi Tu viņus tirgoji un cer uz vieglu peļņu
Diskiem cena ir mega laba Salīdzinājumā ar UK cenām.Ramyrez rakstīja:Arzemes vinjiem ir vertiba un vinji aizies!Linda rakstīja:Jaunais īpašnieks laikam nezin, cik ilgi Tu viņus tirgoji un cer uz vieglu peļņu
Man vienu brīdi ar likas ka varētu muķīt, ķip skaitu čomam piķi un šis brauc pakaļ diskiem kurus es viņam sūtu, vai iedodu kontakta inf., a es caur pārvadātājiem sūtu uz UK un tirgoju Bet tad padomāju ka jāuzmet čomam kaut kas, pārvadātāji lai atgādātu šeit ņem sākot ar 50eur.. Un beigās dēļ kapeikām iet ņemties, nav prikola
OI! Tagad tik pamanīju ka piegāde uz UK vēl ir Piegāde gan kosmoss
kadas mulkjibas tu te gvelzRamyrez rakstīja:irbdaudz variantu tirguu-izmaksas ap 1500-2000eur bet man personigi to nevajag-man bija vienai mashiinai reguleejams air suspension pakaljaa...nu i nah vinju vieniigais pluss ka var pacelt un nolaists -paareejie visi ir lieli minusiEdgarsLV rakstīja:Hm iespējams tirgū ir arī kāds normāls air suspension variants. Nu jo zemāk jo protams cietāk, bet ja paceļ augstāk tad domāju ka vajadzētu tomēr būt mīkstākam? Piemēram kad sanāk izbraukt cauri bruģainam posmam.
kur tu air ride full system vari dabut pa 1500-2000e?
letais gals ir sakot no kadi 3000 un videjs sets bus ap 4000-5000e
un normala air ride system ir daudz labaka par coiloveriem kas ir cieti ka maitas
Instagram INDIGAIS
Ta techinks starter kits pilns uz e36 1800eur-bet ne pa to ir runa -temu par air suspension var tālāk neturpināt!!!aivis328 rakstīja:kadas mulkjibas tu te gvelzRamyrez rakstīja:irbdaudz variantu tirguu-izmaksas ap 1500-2000eur bet man personigi to nevajag-man bija vienai mashiinai reguleejams air suspension pakaljaa...nu i nah vinju vieniigais pluss ka var pacelt un nolaists -paareejie visi ir lieli minusiEdgarsLV rakstīja:Hm iespējams tirgū ir arī kāds normāls air suspension variants. Nu jo zemāk jo protams cietāk, bet ja paceļ augstāk tad domāju ka vajadzētu tomēr būt mīkstākam? Piemēram kad sanāk izbraukt cauri bruģainam posmam.
un normala air ride system ir daudz labaka par coiloveriem kas ir cieti ka maitas
es ar par sito iedomajos, ja nav naudas vai ari zeel, tad nevajag teikt ka sudsaivis328 rakstīja:kadas mulkjibas tu te gvelzRamyrez rakstīja:irbdaudz variantu tirguu-izmaksas ap 1500-2000eur bet man personigi to nevajag-man bija vienai mashiinai reguleejams air suspension pakaljaa...nu i nah vinju vieniigais pluss ka var pacelt un nolaists -paareejie visi ir lieli minusiEdgarsLV rakstīja:Hm iespējams tirgū ir arī kāds normāls air suspension variants. Nu jo zemāk jo protams cietāk, bet ja paceļ augstāk tad domāju ka vajadzētu tomēr būt mīkstākam? Piemēram kad sanāk izbraukt cauri bruģainam posmam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 161