E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 161
- chevron_right
Aa nee vel neasmu salicis visu-nav jau nekaa iipasha-vajadzees timeer risinaat probleemu ar benjiem laikam...)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kas par problēmu ar viņiem?Ramyrez rakstīja:Aa nee vel neasmu salicis visu-nav jau nekaa iipasha-vajadzees timeer risinaat probleemu ar benjiem laikam...)
Nu ir pajuuzoti jau-vajadzeetu paarshuut....beet ja jau eju uz to lai shuutu ciet textilu intividual tad laikam jaasaak mekleet vederi priekshai;))
Es ar baigi fanoju par vaderiem, bet sapratu, ka nav tās naudas vērts, tāpēc likšu e46 recaro.Ramyrez rakstīja:Nu ir pajuuzoti jau-vajadzeetu paarshuut....beet ja jau eju uz to lai shuutu ciet textilu intividual tad laikam jaasaak mekleet vederi priekshai;))
Par vederu $ kaut ko šādu labāk
http://i1068.photobucket.com/albums/u45 ... c90369.jpg
http://i1068.photobucket.com/albums/u45 ... c90369.jpg
Еще не вечер
labi darbi sadariiti-nomaiju motora parsega trosi kas iet no salona uz motoru-jeblja baigaa bet nu gatavs...Uuun beidzot saskruvets salons-torpeeda,elkonjbalsts utt...:))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās jau čotka, bet reāli pietrūkst digitālā klima un pilnais obc! Ir bet pliki
Beautiful Mechanical Wonder
saprotat tak ka visu uzreiz izdariit nevar gan jau pienaks OBC laiks un salikshu pilnu tablu sev ar pogaam
Kā ta nevar! Visu var, tikai tevi bremzē subis 5er bagūzī!
Tas pirmaja bildē gadijumā nav Aleksandrs?Ramyrez rakstīja:juutas ka vasara tuvojas-uz ielaam paraadaas arvien vairaak skaistu e36...
shodien arii nedaudz pieversu uzmaniibu savai tourlmallinei:)
nomainīju restaurētos suportus beidzot,sataisīju miglas,jauns OEM bremžu šķidrums,svaiga oem eļla,filtri
viss kaa parasti-bmweast garage:))Hazard rakstīja:Tas pirmaja bildē gadijumā nav Aleksandrs?Ramyrez rakstīja:juutas ka vasara tuvojas-uz ielaam paraadaas arvien vairaak skaistu e36...
shodien arii nedaudz pieversu uzmaniibu savai tourlmallinei:)
nomainīju restaurētos suportus beidzot,sataisīju miglas,jauns OEM bremžu šķidrums,svaiga oem eļla,filtri
patiesibaa ne gluzhi-reaali ir nedaudz jaaapiedomaa pie taa ko dari ar auto-nevar panjemt un vnk samest visu iekshaa-taa jau pa pussgadu esmu kosmosaa ieliidis ar savu e36Laurix rakstīja:Kā ta nevar! Visu var, tikai tevi bremzē subis 5er bagūzī!
A atpakaļceļa ta nav un līdz galam tāpat būs jānoved! Tavs e36 būs pelnijis flīzētu grīdu un stiklotas sienas!
Mans bembis grib legal v8...tik nevaru pariet tam slieksnim ka maksaas man shis projekts kopaa ap 12k
Tev ir divi varianti.. Sakod zobus un kāp pāri tam slieksnim! Vai arī paliec uz vietas.. bez v8.. bez kondiškas.. bez obc..
Salons vienkārši super!
Gribu uzprasīt kapēc sliecies vairāk uz v8 nevis piemēram turbīnas, superchargera?
Gribu uzprasīt kapēc sliecies vairāk uz v8 nevis piemēram turbīnas, superchargera?
@instagram - anrijs.v
Taadeelj ka v8 dievinu to motoru....skanja -un jaudas arii pietiek pilniigi-turbo motoriem jaaseko vislaik liidzi...gemars lielaaks...turbiinas lai liek tie kas treckaa brauc vai dragos,driftos-kam man pilseetaa turbiina vajadziiga
Salons super, malacis, kas vēl pa lielam šim paredzēts, ja neskaita vaderus un v8?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 161