Seeya sarkanais Coupe (M52B28)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 14
- chevron_right
man ar bija ja spidometru nonemu tad akis neladejas! :(
Izlasīju visu topiku , te vis notiek priekš manas gaumes, patīkami un interesanti bija visu izlasīt, paskatīties un paņemt noderīgas lietas
Patikami to dzirdet Ridlih :)
izlādējās tpc ka ģenerātora lampiņa pilda interesantu funkciju, ja izdeg vai izņemts spido, ģenerātors var nelādēt vairs akbtakeshi rakstīja:man ar bija ja spidometru nonemu tad akis neladejas! :(
Es visu laiku tgd bez braukaaju un nekas araa nelaadeejas :)
tad tev veicās
Prieks, ka ar auto viss iet uz priekšu un vidakā nu baigi agresīvs puikiņš!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Super verķis, te viss labi
Un pie viena arī jautājums - tu aizmugurējai atsaitei papildus liki tās glāžu pastiprinošās plāksnes? Ir doma sev ieķert tādas pašas gan priekšai gan pakaļai
Un pie viena arī jautājums - tu aizmugurējai atsaitei papildus liki tās glāžu pastiprinošās plāksnes? Ir doma sev ieķert tādas pašas gan priekšai gan pakaļai
Nu nevajag tās plāksnes ja tu liec atsaiti.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
vsp jau nenak par ljaunu, jo atsaite neljauj aiziet glazem, bet plaksnites palidz neizlizt glazemJānis.P rakstīja:Nu nevajag tās plāksnes ja tu liec atsaiti.
Plāksnes neesu tur licis, bet plānos ir tur sho to uzlabot :)
Bet atsaites tak pamatā ir tāspašas plāksnes starp kurām piemetināts stienis pie plāksnēm.
Vai arī te ir runa pār kādām citām pastiprinošajām plāksnēm?
Vai arī te ir runa pār kādām citām pastiprinošajām plāksnēm?
Pēdējais labojis Jānis.P - 05 Jūn 2013, 14:16, kopā labots 1 reizi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu shai atsaitei gali nav ka plaaksnites, bet gan ka menestinjsh!
Es par plaksnju likshanu vel neesmu drosh bet poliuretana atbalstu gan domaju!
*Ir iegādāts vienmasas 8kg spararats
*drizumā arī tiks likts m50 ieplude[/quote]
Spararatu vajadzēja vnk no m20 ņemt un novirpot, mans sver kādi 7kg
*drizumā arī tiks likts m50 ieplude[/quote]
Spararatu vajadzēja vnk no m20 ņemt un novirpot, mans sver kādi 7kg
ja liec poly balstus, tad plāksnes ir diezgan obligāts pasākums, lai no jaunieviestās cietības amortizatoram nesagribās izlīst pasēdēt bagažniekāSeeya rakstīja:Nu shai atsaitei gali nav ka plaaksnites, bet gan ka menestinjsh!
Nu ja taisiishu tad jau pa ritiigo :)HoodieBro rakstīja:ja liec poly balstus, tad plāksnes ir diezgan obligāts pasākums, lai no jaunieviestās cietības amortizatoram nesagribās izlīst pasēdēt bagažniekāSeeya rakstīja:Nu shai atsaitei gali nav ka plaaksnites, bet gan ka menestinjsh!
Tādi baloni arī paliks?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Labie bleķinieki
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Jāvalcē arkas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …