Alpa gāzē`n`spolē kūtiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
Veiksmi roku taisnošanā! Ja nu vajag ko palīdzēt - droši raksti vai zvani!
cik tew uz 100km/h tahometrs rada ar tadu reduktoru?
Vienmēr priex palīdzēt labiem cilvēkiem !!!
Un ja vēl tiek bildē, tad jau vispār super
Malacis, turies un tā tik turpināt, ar tādu attieksmi tiksi tālu, pieredzi mēs iegūstam braucot, nevis muļķīgi komentējot no malas
Viss būs bumbās
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Pazīstamu cilvēku tur bija nemazums.
+++............ pieredzi mēs iegūstam braucot, nevis muļķīgi komentējot no malas
Viss būs bumbās
Auto salikts un daļēji sataisīts.
Uzliku elektro ventilātoru, kam vadi vēl jāsavelk līdz galam
+ likvidēju kondicionieri.
Samainīju:
- Spārnu
- Pagriezienus
- Saplēsto izplūdes kolektoru
Nogruntēju:
- Nāsis par jaunu
- Brilli par jaunu
- Salauzto un salaboto bamperi
Atlicis šonedēļ aizvest metināt iebuktēto stūri un sataisīt + uzlabot izpūtēju, kā arī uz Tehnisko apskati doties.
Tagad kopskats šāds
Uzliku elektro ventilātoru, kam vadi vēl jāsavelk līdz galam
+ likvidēju kondicionieri.
Samainīju:
- Spārnu
- Pagriezienus
- Saplēsto izplūdes kolektoru
Nogruntēju:
- Nāsis par jaunu
- Brilli par jaunu
- Salauzto un salaboto bamperi
Atlicis šonedēļ aizvest metināt iebuktēto stūri un sataisīt + uzlabot izpūtēju, kā arī uz Tehnisko apskati doties.
Tagad kopskats šāds
Varbūt palaidu garām kaut ko, bet otrajā posmā taisies ņemt dalību ?
Prieks par padarīto
Prieks par padarīto
Ja nebūs kāda liela aizķeršanās, vai kas negaidīts, tad jā!Kurlis rakstīja:Varbūt palaidu garām kaut ko, bet otrajā posmā taisies ņemt dalību ?
Prieks par padarīto
Plāns ir braukt visu sezonu
Negribas atzīt, bet bez rižikiem kūutiņa izskatās waay labāk
Sen, sen neko neesmu rakstījis.
Pa šo laiku (kopš pagājušā ieraksta jūnijā) pabraukti drifta posmi 333 trasē, Daugavpilī un Jelgavā. Pa vidu esmu pacīnījies ar tehniskām ķibelēm.
Auto bija karšanas problēma, jo nezkapēc es idiots biju iedomājies, ka ar ūdeni arī var labi dzesēt auto.
Vēl viena no tādām akūtām problēmām bija un vēl aizvien ir eļļas ēšana 4l uz 2000km - dēļ šīs problēmas un karšānas biju paķēris diezgan lielu stresu, ka motoram hanā un ka jādomā par cita motora iegādi.
Pateicoties siikajam samērijām kompresiju un tika secināts, ka palielam viss ir labi (cik nu tas var būt labi).. četros cilindros kompresija 14, vienā 13 un vēl vienā 12. Tagad pamatproblēma ir eļļas ēšana, kas iespējams ir dēļ vārstu saļņikiem, kas ir savu laiku nokalpojuši - šo problēmu plānoju labot Oktobrī, kad sezona būs beigusies un varēs bez steigas visu smuki apkopt un sakopt, beigās ielit 10w60 eļļu un aizmirst par grabošajiem kompensātoriem, kad eļļa labi sakarst.
Kopš jūnija ir trīs uzlabojumi!!
1. izravēts kondicionieris
2. pārtaisīts kondicioniera ventilātors par elektro ventilātoru dzinēja dzesēšanai
3. uzstādīta gāze pateicoties latvijasautogaze.lv pretimnākšanai un padomam. - gāzes sistēmu pats liku ar viņu palīdzību un pēc tam viņi viņu saregulēja, ka tagad iet labāk kā ar benzīnu. Principā gāzi man rij daudz, bet ļoti ekonomiski braucot var iebraukt piecos latos uz 100 km, varbūt pat zemāk.
Driftā es arī braucu ar gāzi.
Līdz 21. septembrim kas būs šīs sezonas pēdējais drifta posms un mana dzimšanas diena ļoti gribētos savest kārtībā ļumīgo aizmuguri, jo atsperes ir par mīkstu un kā karrlo saka, tad arī bukses vajadzētu samainīt.
Bildē var redzēt, kā man priekšējais ritenis ceļas gaisā dēļ šīs problēmas.
Kādu laiciņu pielaikoju R18 diskus un pabraukāju.
Ir patīkami, ka vari iebraukt visur un izskatās labi.
Ā, un pēdējais update ir xenoni ar slim blokiem tuvajās gaismās, par kuriem es un Regnārs varam pateikties xenonstore.lv
Pa šo laiku (kopš pagājušā ieraksta jūnijā) pabraukti drifta posmi 333 trasē, Daugavpilī un Jelgavā. Pa vidu esmu pacīnījies ar tehniskām ķibelēm.
Auto bija karšanas problēma, jo nezkapēc es idiots biju iedomājies, ka ar ūdeni arī var labi dzesēt auto.
Vēl viena no tādām akūtām problēmām bija un vēl aizvien ir eļļas ēšana 4l uz 2000km - dēļ šīs problēmas un karšānas biju paķēris diezgan lielu stresu, ka motoram hanā un ka jādomā par cita motora iegādi.
Pateicoties siikajam samērijām kompresiju un tika secināts, ka palielam viss ir labi (cik nu tas var būt labi).. četros cilindros kompresija 14, vienā 13 un vēl vienā 12. Tagad pamatproblēma ir eļļas ēšana, kas iespējams ir dēļ vārstu saļņikiem, kas ir savu laiku nokalpojuši - šo problēmu plānoju labot Oktobrī, kad sezona būs beigusies un varēs bez steigas visu smuki apkopt un sakopt, beigās ielit 10w60 eļļu un aizmirst par grabošajiem kompensātoriem, kad eļļa labi sakarst.
Kopš jūnija ir trīs uzlabojumi!!
1. izravēts kondicionieris
2. pārtaisīts kondicioniera ventilātors par elektro ventilātoru dzinēja dzesēšanai
3. uzstādīta gāze pateicoties latvijasautogaze.lv pretimnākšanai un padomam. - gāzes sistēmu pats liku ar viņu palīdzību un pēc tam viņi viņu saregulēja, ka tagad iet labāk kā ar benzīnu. Principā gāzi man rij daudz, bet ļoti ekonomiski braucot var iebraukt piecos latos uz 100 km, varbūt pat zemāk.
Driftā es arī braucu ar gāzi.
Līdz 21. septembrim kas būs šīs sezonas pēdējais drifta posms un mana dzimšanas diena ļoti gribētos savest kārtībā ļumīgo aizmuguri, jo atsperes ir par mīkstu un kā karrlo saka, tad arī bukses vajadzētu samainīt.
Bildē var redzēt, kā man priekšējais ritenis ceļas gaisā dēļ šīs problēmas.
Kādu laiciņu pielaikoju R18 diskus un pabraukāju.
Ir patīkami, ka vari iebraukt visur un izskatās labi.
Ā, un pēdējais update ir xenoni ar slim blokiem tuvajās gaismās, par kuriem es un Regnārs varam pateikties xenonstore.lv
Vairāk bildes ar R17, izskatās, ka uz kūts ļoti labi piestāv
Diži vairāk nekā nebūs, esmo noņēmis diskus lai varētu slidināties.uteo rakstīja:Vairāk bildes ar R17, izskatās, ka uz kūts ļoti labi piestāv
Bet nu tie ir R18. :)
Man ir tikai viens komentars ,
Just Blaze ...BITCH !
Just Blaze ...BITCH !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Ļoti, ļoti sen te nekas nav rakstīts.
Gatavojoties jaunajai sezonai ir sanācis tā, ka esmu atvadījies no sava iepriekšējā dzinēja - single vanos 2.8 un gāzes..
Ūūn esmu ticis pie šāda 2.8 dzinēja. m52tub28 Tagad trūkstošās lietas jāsadzen rokā, jāliek iekšā un jāšķiļ dziesmā!
Plānā visādas izvirtības ap mašīnu gatavojoties jaunajai sezonai, bet par tām vēlāk.
Ja negadīsies čē, pē.. tad beidzot būšu priekšlaicīgi sagatavojies jaunajai drifta sezonai.
Gatavojoties jaunajai sezonai ir sanācis tā, ka esmu atvadījies no sava iepriekšējā dzinēja - single vanos 2.8 un gāzes..
Ūūn esmu ticis pie šāda 2.8 dzinēja. m52tub28 Tagad trūkstošās lietas jāsadzen rokā, jāliek iekšā un jāšķiļ dziesmā!
Plānā visādas izvirtības ap mašīnu gatavojoties jaunajai sezonai, bet par tām vēlāk.
Ja negadīsies čē, pē.. tad beidzot būšu priekšlaicīgi sagatavojies jaunajai drifta sezonai.
Veiksmi skrūvēšanā un gaidu uz starta līnijas!
Priekā!
Ja kas no tā paša vakara viens auskars mētājas pie manis...
Ja kas no tā paša vakara viens auskars mētājas pie manis...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12