QSX E36 Turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16
- chevron_right
holset hx 27 vai 35?
Paldies visiem!
Kur ir kritika? Kas atradīs kko nepareizu/neizdarītu?
KV_ visas iespējas Tev uzņemt video! (es tik nezinu kā)
Vistinsh - Tas ir pēc maniem aprēķiniem un vēlmēm uztaisīts hibrīds un neviena detaļa netiek izmantota no Taviem nosauktajiem modeļiem!
Vistinsh - Tas ir pēc maniem aprēķiniem un vēlmēm uztaisīts hibrīds un neviena detaļa netiek izmantota no Taviem nosauktajiem modeļiem!
Auto veiktspējas uzlabošana, nestandarta risinājumi, detaļas utt... PM
Neizdarītais - jaudas stends?
Dikti gribu zināt, cik šitam poniji tagad stallī sastumti.
Dikti gribu zināt, cik šitam poniji tagad stallī sastumti.
Pie vizuāliem sīkumiem jau varētu sākt kasīties, bet te tas galīgi nav nepieciešams
arī vizuāli ir labs un tur nav kur piesieties
Tiešām prieks kā piestrādāts ne tikai pie tehniskā izpildījuma, bet arī estētiskā.
džips, jāsēdina
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
QSX rakstīja:Paldies visiem!
kur tad tu vinu taisiji? aukstais gliemezis tak il holset?! tad uz kautkadas bazes vina ir taisita?
Izlasīts viss topics, un tagad jāslauka siekalas pa visu grīdu..
Sajā e36 virsbūvē ir iebūvēta paradīze..! Kā arī pēdējās bildēs vairs nav kur piesieties pie vizuālā. Teicami!
Šo noteikti būs jānovērtē dzīvajā.. Tiešām visu cieņu par padarīto darbu, kas ir manam prātam neaptverams..
Sajā e36 virsbūvē ir iebūvēta paradīze..! Kā arī pēdējās bildēs vairs nav kur piesieties pie vizuālā. Teicami!
Šo noteikti būs jānovērtē dzīvajā.. Tiešām visu cieņu par padarīto darbu, kas ir manam prātam neaptverams..
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Viss jau ir pa kruto. Bet vai tiešām šo aparātu uz ielas arī var likt ? Dēļ aprīkojuma vai skati laiž cauri ?
Tātad šodien speciāli braucu nevis uz mājām pēc darba, bet uz Jelgavu, lai apskatītu šo brīnumu dzīvajā , jo reāli likās, ka nekas īpašs tur nevar būt, bet ziniet, es labprāt brauktu visulaiku uz jelgavu, lai vien mani izvizinātu ar šo vienkārši neizprotamo fenomenu katru dienu hotj pa 10 minūtēm!
Tiešām šis auto ir my favorite e36 augstākajā pozīcijā, viņš izskatās vienkāršī , bet viņš iet vienkārši x 9999999999..... 999999 !!!!
Man tiešām bija liels prieks šo auto aptaustīt,apskatīt un izjust tā jaudu! Paldies QSX , par to , ka viņš gan mani izvizināja (BIG THANK YOU!) un gan pacieta mani reāli 4h, jo mēs visulaiku bazarējām par viņa auto un citām lietām. .
Tagad nevarēšu normāli gulēt, kamēr man pašam nebūs e36 ar vismaz 500HP
QSX, Tavs auto tiešām ir neaprakstāmi skaists, un tas iet vienkārši neaptverami !!
Piecas cepures nost par tādu milzīgu darbu, ko esi tam paveicis, vienkārši meistardarbs!!
Un tie,kas saka,ka tas auto ir nekas īpašs --->
Cheers!
Tiešām šis auto ir my favorite e36 augstākajā pozīcijā, viņš izskatās vienkāršī , bet viņš iet vienkārši x 9999999999..... 999999 !!!!
Man tiešām bija liels prieks šo auto aptaustīt,apskatīt un izjust tā jaudu! Paldies QSX , par to , ka viņš gan mani izvizināja (BIG THANK YOU!) un gan pacieta mani reāli 4h, jo mēs visulaiku bazarējām par viņa auto un citām lietām. .
Tagad nevarēšu normāli gulēt, kamēr man pašam nebūs e36 ar vismaz 500HP
QSX, Tavs auto tiešām ir neaprakstāmi skaists, un tas iet vienkārši neaptverami !!
Piecas cepures nost par tādu milzīgu darbu, ko esi tam paveicis, vienkārši meistardarbs!!
Un tie,kas saka,ka tas auto ir nekas īpašs --->
Cheers!
domāju, ka tādu nemaz nav.un tie,kas saka,ka tas auto ir nekas īpašs --->
Vienmēr jau atradīsies, kam noskaudīs or something...
Uz manu jautājumu neviens neatbildēja
Man šis eksemplārs ir kā mērķis uz ko pašam tiekties.
Man šis eksemplārs ir kā mērķis uz ko pašam tiekties.
Pus Jelgava braukā ar visādiem E36 V8 pa ielām. Domājams, ka arī te, ja kas, nebij broblēma ar skati.
d[-_-]b
ar uzstaditu turbinu nav nekadu problemu uz ta ja vis zolidi salikts
Joprojām mani nesaprotat. Es dēļ salona pribambasiem prasu Tā pati hidrauliskā rocene. Es jau nezinu cik viegli/grūti tādu uz skati nomontēt. Nav man trases mašīna.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16