Lawwr calypsorot sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 17
- chevron_right
Jūtu līdzi.. Galvenais nenolaid rokas! Meklē citu bundžu! Es domāju, ka kkādu 1.6 +/- sterilu sedanu var atrast par labu cenu.
Tas jau tikai cita, labāka stāsta sākums!
Tas jau tikai cita, labāka stāsta sākums!
Jā, Ritvars jau pastāstīja par tavu sāpi, likās ļoti sterils
domā vēl vispaŗ atgriezsties pie ''žurkas'', jo redzēju ka pēti e34
Vājuma brīžos tika apsvērti visādi neinteresanti varianti, pat e46
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Žēl, ka tā
Sāpe jau paliela, ļoti bēdīgi. visi viņi liekas sterili, kamēr nenoravē uzlikas ar paklāju!kasiks rakstīja:Jā, Ritvars jau pastāstīja par tavu sāpi, likās ļoti sterils
Doma noteikti ir atgriezties pie e36, pie tam, kad tik daudz kas sapirkts, pisties ar iztirgošanu baigi negribas, labāk paņemt citu e36 un vienkārši visu sapirkto pārmest uz cita.
tēmēju uz kaut kādu pēdējo gadu m52, tur gan jau būs cerīgāk ar rūsu, kā jau jaunākam gadam.
1.6 noteikti nē, negribas čakarēties ar swapiem, kaut vai to pašu m52b20 paņemt.
uz e34 arī skatos, dēļ tā ka atrestaurēti style 21, uz e34 būtu baigi čotka.
nu skatīšos, ja kaut kas labs ss'a labs pārādīsies, būs jāņem!
paldies par atbalstu veči. gribētos pateikties cilvēkam kas šos divus gatus nēmās ar skrūvēšanu, var teikt pārlasīja mašīnu no A līdz Z, liet. kris005, kā arī lietotājs rvars, kas čakarējas ar detaļu sagādāšanu, paldies.
tomēr iemetīšu kādu bildi no grīdas, lai saprastu mani, kāpēc negribēju turpināt metināšanas darbus.
jebitvai maķ slieksnis vel būtu tā tā, bet lonžerons. Noteikti ir kas saka ka var taisīt, bet manuprāt tas vairs nebūtu tas
Un tās ir visas šausmas? Neliekas nekas neceļams, daži simti eiro, padsmit darba stundas un viss būs kedā, tas būtu vieglāk un ātrāk, nekā meklēt jaunu bundžu, pēctam kamēr visas ekstras pārkrāmēt utt, lielāks čakars un galu galā sanāks dārgāk
Vienīgais tā vieta pie lanžerona
Vienīgais tā vieta pie lanžerona
zhel ka es savu veco kupejas topiku nevaru atrast.tev salidzinajuma ar manu vel nekas nav un es sametinaju visu chotka ,et auto ta pat aizgaja karotes velaak
neviens no vinjiem nav sterils.es tava vieta utu kartigi sho sametinajis un braucis.
neviens no vinjiem nav sterils.es tava vieta utu kartigi sho sametinajis un braucis.
ar kompatu pa brugji
nesaku, kas nekas neceļams nebija, vienkārši negribējās. meisters ņēmās taisīt, par darba kvalitāti arī nešaubītos. vienkārši, nebija vēlēšanās.
pāris simtus es samaksātu tikai par metināšanas darbiem.
pāris simtus es samaksātu tikai par metināšanas darbiem.
tā pelēkā? jā, tā bija top zustand.cipruss18 rakstīja:zhel ka es savu veco kupejas topiku nevaru atrast.tev salidzinajuma ar manu vel nekas nav un es sametinaju visu chotka ,et auto ta pat aizgaja karotes velaak
Tad kur ir problēma, vienkārši ķip "Aij var sataisīt, bet negribu sataisīt, gribu čakaru un meklēt citu auto" ? Nenokar degunu, sačinī un brauc tālāk
Attēlos neizskatās tik sūdīgi, kā ir patiesībā. Tā rūsa aiziet tālāk, viss zem mastikas ir mīksts, tiklīdz sāks strūklot vienā vietā, aizies tālāk.
Taisīt var, bet auto īpašnieks ir pārāk autopedarasts, lai pēcāk braukātu ar auto, kas sastāv no ielāpiem
Tai bundžai ir tikai sentimentāla vērtība, nekas vairāk
Taisīt var, bet auto īpašnieks ir pārāk autopedarasts, lai pēcāk braukātu ar auto, kas sastāv no ielāpiem
Tai bundžai ir tikai sentimentāla vērtība, nekas vairāk
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Žēl, ka tā! Neko te nevajag labot, šito puvekli atdod metālos un dabon citu bundžu, var aizlāpīt caurumiņu kādu, bet nu šeit jau sanāks frankenšteins
klapējiet ciet, turpinājuma nebūs.
yo!
Nu ko, laikam jātskaitās par savu neseno pirkumu.
Tad nu īsumā, pagājušo nedēļu sanāca ieķert e36 no Jelgavas, es esmu otrai īpašnieks Lv.
Šāds e36 izripoja no rūpnīcas 97. gadā.
Ar e36 pagaidām esmu ļoti apmierināts, tik tiešām ļoti labā stāvoklī, priekš e36, vienīgā rūsa ir uz vāka, bet tas ir sīkums, salīdzinājumā ar zaļo.
Pagaidām izdarīti daži sīkumi, aizņēmos no liet. rvars r16, ielikti gumijas kovriki, uzlikti oem lukturi ar balto augšu,ielikts maģis, uzliku m kulises uzgalis un ādas rocenes kloķi, un vēl šādi tādi sīkumi.
Nākotnē ar steigu jādabū tuvāk pie zemes, jo pašreizējais augstums ir biedrējošs būs jāliek vai nu koilas vai sēdinātās atsperes.
pagaidām tas arī viss, nekādi lielie plāni uz šo sezonu nav.
Nu ko, laikam jātskaitās par savu neseno pirkumu.
Tad nu īsumā, pagājušo nedēļu sanāca ieķert e36 no Jelgavas, es esmu otrai īpašnieks Lv.
Šāds e36 izripoja no rūpnīcas 97. gadā.
Kods: Izvēlēties visus
Model description: 316I
Market: Europa
Type: CA71
E-Code: E36 (4)
Chassis: Limousine
Steering: links
Doors: 4
Engine: M43 - 1,60l (75kW)
Drive: Heckantrieb
Transmission: manuell
Body Color: Calypsorot Metallic (252)
Upholstery: Stoff/anthrazit (C3AT)
Production date: 11.03.1997
Assembled in: Regensburg
Code Serienausstattung Standard Equipment
S548A
Kilometertacho Kilometer-calibrated speedometer
Code Sonderausstattung Optional Equipment
S242A
Lenkrad Airbag Steering wheel airbag
S243A
Airbag Beifahrer Airbag for front passenger
S302A
Alarmanlage Alarm system
S320A
Entfall Modellschriftzug Deleted, model lettering
S401A
Schiebehebedach elektrisch Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S410A
Fensterheber elektrisch vorne Window lifts, electric, front
S428A
Warndreieck und Verbandstasche Warning triangle and first aid kit
S441A
Raucherpaket Smoker package
S465A
Durchladesystem Through-loading system
S498A
Kopfstützen im Fond mechanisch Headrests, rear, mechanically adjustable
S510A
Leuchtweitenregulierung Headlight aim control
S534A
Klimaautomatik Automatic air conditioning
S668A
Radio BMW Reverse RDS Radio BMW Reverse RDS
L801A
Länderausführung Deutschland National Version Germany
S863A
Händlerverzeichnis Europa Retailer Directory Europe
S879A
Bordliteratur deutsch On-board vehicle literature German
Pagaidām izdarīti daži sīkumi, aizņēmos no liet. rvars r16, ielikti gumijas kovriki, uzlikti oem lukturi ar balto augšu,ielikts maģis, uzliku m kulises uzgalis un ādas rocenes kloķi, un vēl šādi tādi sīkumi.
Nākotnē ar steigu jādabū tuvāk pie zemes, jo pašreizējais augstums ir biedrējošs būs jāliek vai nu koilas vai sēdinātās atsperes.
pagaidām tas arī viss, nekādi lielie plāni uz šo sezonu nav.
sumināts!
man tik alerģija pret tiem kartupeļu maisu auduma saloniem, facelift auduma salonu iekšā un būs super.
dzinējs arī pareizais, ja negrib neverending pišu skrūvējot melnu muti un braukt ekonomiski (jā, zinu, ka mani tūlīt nories)
man tik alerģija pret tiem kartupeļu maisu auduma saloniem, facelift auduma salonu iekšā un būs super.
dzinējs arī pareizais, ja negrib neverending pišu skrūvējot melnu muti un braukt ekonomiski (jā, zinu, ka mani tūlīt nories)
Pēdējais labojis he9600 - 17 Aug 2015, 20:27, kopā labots 1 reizi.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nepierakstīji, ka nomainīta lampiņa pulksteņa apgaismojumam. Tagad naktī var uzņemt cik minūtes ir 0-100
Agni, pareizais dzinējs būtu m44
Agni, pareizais dzinējs būtu m44
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
man ar m44 ir tikai un vienīgi negatīva pieredze Vadības elementi, daudz biežāk brūk kā m43, arī mehāniskā daļa krietni remontos grūtāka un daudz dārgāka. Neteiktu ka arī dinamikas/ekonomijas attiecība būtu iepriecinoša. Imho m52b20 būtu daudz pareizāka izvēle, ja grib lielāku dinamiku.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
summināts prieks ka esi e36 rindās, ļoti prasās OBC
EDIT: pamaini topika nosaukumu
EDIT: pamaini topika nosaukumu
Virsbūve izskatās ļoooti ok
Super! Viena no manām favorītkrāsām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1