Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 30
- chevron_right
Nezinu,ja godigi,kapec metinatajs neparmetinaja visaa garumaa to brilli,varbut neieveroja,vai aizmirsa,ka es teicu,pa to tizlo buktiiti!
Instagram - Sandis_e36
Beidzot esmu naacis pie gala rezumee,un sedans bus Estoril blue krasaa!
Pa nakosho nedelju jasaziimee labais sparns,aizmugurejais pakas bufers jasavac un tad uz Marta pirmajiem datumiem brauc krasoties!
Pa nakosho nedelju jasaziimee labais sparns,aizmugurejais pakas bufers jasavac un tad uz Marta pirmajiem datumiem brauc krasoties!
Instagram - Sandis_e36
ja brauksi uz sezonas atklashanu labprat gribesu apskatit auto
Shaubos vai liidz sezonas atklasanai viss ieceretais buus pabeigts!matissc rakstīja:ja brauksi uz sezonas atklashanu labprat gribesu apskatit auto
Instagram - Sandis_e36
Mašīna tā spīd ka tā pat tavu seju redzmatissc rakstīja:labs!!!
tikai kapeec neparmetinaji talaak veel dirsu, lai nebutu pectam krasojot jaspaktelee ciet taa bukte?
foto no mana repertuaara
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
A sitas atkal vai tad ss.lv nestāv pardošana ??
Zinu ka es meklēju e36 čomi ieteica šito e36 bet pietrūka daži lati lai paķertu
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
ko dariit ar aizmugures difuzoru,auto krasaa vai atstaat melnu+moldingus melnus vai auto krasaa,zinu,ka daudzi domaas,ka tas ir gateris,bet shajaa bildee man pat patiik,kaa izskatas..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Ozys 90 rakstīja:A sitas atkal vai tad ss.lv nestāv pardošana ??
Sobriid vins tocha nestaav ss.lv un auto netaisos nepavisam pardot!
Pirms jaungada staveja ss.lv un neilgu laiku,bet tad atkal pardomaju,un nepardevu!
Pēdējais labojis Sidnas - 23 Feb 2014, 12:56, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Labak atstaj melnu visu kaa ridzinal
Nu difuzoru tocna
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Nu difuzoru tocna
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Taa jau arii domaju,ka vajg visu atstaat melnu! bet tajaa bildee izskatas labi,ka ir auto krasaa,nezinu pa difuzoru,bet moldingi labi izskatas!
Instagram - Sandis_e36
apstrādāt ar kaut kādu plastmasas atjauninātāju, un būs labi!
Var arī megināt palstmasas atjaunot vnk ar celtniecības fēnu maigi pārejot pāri No pelēka kļūs pa melnu!
Lawwr rakstīja:apstrādāt ar kaut kādu plastmasas atjauninātāju, un būs labi!
Kapec jus domajat,ka man kko vajg atjaunot!??vart rakstīja:Var arī megināt palstmasas atjaunot vnk ar celtniecības fēnu maigi pārejot pāri No pelēka kļūs pa melnu!
Runa vispar gaja,par difuzora un moldingu krasu! vai atstaat melnus,vai auto krasaa!
Instagram - Sandis_e36
Sodien beidzot savakts Oem aizmugurejais pakas bufers beidzot,ir visa Oem paka
Vel tik jaasaziimee sparns un braucam krasoties!
Vel tik jaasaziimee sparns un braucam krasoties!
Instagram - Sandis_e36
ātrumā ieraugot to bildi, vēl neko neizlasot, domāju ka šitas Tavs dampisSidnas rakstīja:ko dariit ar aizmugures difuzoru,auto krasaa vai atstaat melnu+moldingus melnus vai auto krasaa,zinu,ka daudzi domaas,ka tas ir gateris,bet shajaa bildee man pat patiik,kaa izskatas..
540i rakstīja:Man patīk melni moldingi...
Buus buus melni
Mans buus smukaks!Ridlihs rakstīja:ātrumā ieraugot to bildi, vēl neko neizlasot, domāju ka šitas Tavs dampisSidnas rakstīja:ko dariit ar aizmugures difuzoru,auto krasaa vai atstaat melnu+moldingus melnus vai auto krasaa,zinu,ka daudzi domaas,ka tas ir gateris,bet shajaa bildee man pat patiik,kaa izskatas..
Instagram - Sandis_e36
Ja nekas nemainisies,tad 4dien sedans brauc pie krasotaja!Un krasa paliks taa pati Samoa blue
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …