Black Coupe 318is -> 325 [Lomax]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
man gan piedur kā ir tagad, i spoguļi (tādi nav katram otrajam), i uzacis, i viss pārējais. Tagad autiņs izskatās reāli draudīgs
+ nu nav jataisa mašīna tāda lai izpatiktu visiem, te ir savs piedūriens tā lai arī paliek
+ nu nav jataisa mašīna tāda lai izpatiktu visiem, te ir savs piedūriens tā lai arī paliek
BMW-Big Money Waste
Viņš kādreiz ir jokojis?cipruss18 rakstīja:zuze tu nopietni???:D
zuze ir siev.dzimtē, tātad es izlabošu - viņa kādreiz ir jokojusi ?Pacha rakstīja:Viņš kādreiz ir jokojis?cipruss18 rakstīja:zuze tu nopietni???:D
Ļoti reti (šis nav tas gadījums)
Tam kas ir padomā ,tieši kā kulaks uz acis noderētu
Tam kas ir padomā ,tieši kā kulaks uz acis noderētu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nu ta, atbildu uz visiem postiem reize.
par dzineju - plana ir m52b25, kolegim majas stav ideala stavokli, ari palidzes parilkt, vajag sakrat kapejku tikai.
Jaunas Smoked tumankas stav bagaznieka, tulit pabrokastosu un uz garazu likt virsu dosos.
Kas tur vel? aa ja, spogulus nemainisu, latvija vispar nevienam tadu neesmu redzejis, ta ka atstasu sev :)
Uzacis ari paliks, lampas ari paliks tadas, vinas dzive jaredz, to dzidrumu nevis bilde. bilde viss pazud un paliec neglits. Vajag ar profesionalo fochuju tad fochet. Par pagriezieniem - pagriezieni paliks rizhiki, speciali nomajiniju no baltiem uz rizhiem, ir ari iepirktas oem pakalejas lampas ar rizhikiem, vajag tikai sadabut patronnus lampam, ja kadam ir, tad pm.
Sparnus nomainisu kad bus naliks. Es macos tikai vel tehnikuma, ta ka nevaru metaties ar naudu pa labi un kreisi.
Un zuze, ja gribi sev tadus sparnus, tad noperc tas 2 stelese no e46 m3, un izgriez vnk viniem vietu.
par dzineju - plana ir m52b25, kolegim majas stav ideala stavokli, ari palidzes parilkt, vajag sakrat kapejku tikai.
Jaunas Smoked tumankas stav bagaznieka, tulit pabrokastosu un uz garazu likt virsu dosos.
Kas tur vel? aa ja, spogulus nemainisu, latvija vispar nevienam tadu neesmu redzejis, ta ka atstasu sev :)
Uzacis ari paliks, lampas ari paliks tadas, vinas dzive jaredz, to dzidrumu nevis bilde. bilde viss pazud un paliec neglits. Vajag ar profesionalo fochuju tad fochet. Par pagriezieniem - pagriezieni paliks rizhiki, speciali nomajiniju no baltiem uz rizhiem, ir ari iepirktas oem pakalejas lampas ar rizhikiem, vajag tikai sadabut patronnus lampam, ja kadam ir, tad pm.
Sparnus nomainisu kad bus naliks. Es macos tikai vel tehnikuma, ta ka nevaru metaties ar naudu pa labi un kreisi.
Un zuze, ja gribi sev tadus sparnus, tad noperc tas 2 stelese no e46 m3, un izgriez vnk viniem vietu.
kkas nepatiik,bet vispar ir ljoti pat ta mateta krasa izskatas ok
ar kompatu pa brugji
Kamēr policista kungs atnāks līdz auto, pārsēgs uz standarta krāsu
nezinu vai man ir veices, bet apstadinaja jau vairakas reizes, ne varda par krasu.
Nu ne gluzi signalu ker no aras tikai, ir doma parcelt to signala uztveru uz salonu, tad drosi parslegsu krasas no salona Dkaashux rakstīja:Kamēr policista kungs atnāks līdz auto, pārsēgs uz standarta krāsu
Uztaisi bildi ar ne-ziliem eņģeļiem (piem. dzelteniem)!
Man jau liekas, ka izskatās ok!
Man jau liekas, ka izskatās ok!
Nav jau teikts ka jaabrauc ar ziilaam,brauc ar atlautaajam,stavot,bildejot sledz kuras griibi
traki diezgan!
nu nahuj tos zilos lukturus Ieliec parastas lēcas un man patiks tavs bmw
Stav jau ari lecas.Rudziņš rakstīja:nu nahuj tos zilos lukturus Ieliec parastas lēcas un man patiks tavs bmw
pfff bernudarzs, man tava patiksana nav vajadziga. Liec savam bembim ko vien velies.
Galvenais lai patiktu man. Ta ka lai tev labi ripo
Hapo ar saviem zilajiem enģeļiem bez krāsu maiņas itkā joprojām dzīvs
Pagāšnedēļ paziņu apturēja reida laikā, bija gabarītos zilas led diodes, teica, ka sods 300ls, bet tika cauri ar to, ka mājās izņems laukā. Es neriskētu ar tādām pārvietoties, mazums uz kāda poliča neomā uztrāpīties var.
Skats vienkārši super
Ieskrūvē to sensoru salonā, lai var no salona pārslēgt uz baltiem enģeļiem
Ieskrūvē to sensoru salonā, lai var no salona pārslēgt uz baltiem enģeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8