E36-easyman
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Vairak jau ielai un kautkam atrakam iespejams.riebeklis rakstīja:Šie gan ir sasodīti skaistieasyman rakstīja:Sis tas sadarits.
Salikti suporti un izskatas labi.
Kam gatavo auto, ikdienai vai kam ātrākam?
Nekas nav apstajies.
Tika iegadats dzinejs m52b28tu. Ar mazu noskrejienu no 1999.gada angla automata.
Tika iegadata zf karba no angla.
Tika salikti vadi ka vaig. Par to paldies Jānim P.
Motoram tika saminita varstuvaka blive, galejais blivslegs, kartera ventilacija.
Un tika salikta priekseja piekare un izskatas ideali.
Sodien tika iecelts dzinejs.
Un tika sakopta motortelpa.
Tika iegadats dzinejs m52b28tu. Ar mazu noskrejienu no 1999.gada angla automata.
Tika iegadata zf karba no angla.
Tika salikti vadi ka vaig. Par to paldies Jānim P.
Motoram tika saminita varstuvaka blive, galejais blivslegs, kartera ventilacija.
Un tika salikta priekseja piekare un izskatas ideali.
Sodien tika iecelts dzinejs.
Un tika sakopta motortelpa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dabuti diski r18 style 71 mierigai brauksanai un riepas ari samekletas. Diski jaizjauc japietaisa un jauzpule plaukts.
Aizvakar ari tika iedarbinats dzinejs un vis strada un iet.
Aizvakar ari tika iedarbinats dzinejs un vis strada un iet.
kāpēc izvēle krita tieši uz šiem, ne pārāk glītiem diskiem?
viņi ir divdaļīgi?
viņi ir divdaļīgi?
Ja śos diskus sataisa un sapulè vińi izskatàs ļoti labi.
Jaa vini ir divdaligi un dzive vini izskatas krietni labak.Lawwr rakstīja:kāpēc izvēle krita tieši uz šiem, ne pārāk glītiem diskiem?
viņi ir divdaļīgi?
Ta ari tiks darits vini tiks izjaukti krasoti un puleti. Jo tagad vini ir nevisai jo braukts pa ziemu ar viniem.RENIO rakstīja:Ja śos diskus sataisa un sapulè vińi izskatàs ļoti labi.
es gan teiktu ka nav no pareizā skatu leņķa nofotografēti , jā diski varbūt nav sevišķi moderni ,bet ja ir savesti kārtībā izskatās neslikti. Man ar ir tāds rezerves komplekts uz r-17 ļoti labā stāvoklī
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Ja es zinu nav galigi no pareiza lenka fotografets. Tapec ta izskatas..220volt rakstīja:es gan teiktu ka nav no pareizā skatu leņķa nofotografēti , jā diski varbūt nav sevišķi moderni ,bet ja ir savesti kārtībā izskatās neslikti. Man ar ir tāds rezerves komplekts uz r-17 ļoti labā stāvoklī
Tika nocelts aizmugurejais tilts un dabuti aizmugurejie plaukti ar disku bremzem. Tagad tiek vis struklots un krasots ar pulveri un sodien atnaca sutijums no strongflex.
easyman rakstīja:Tika nocelts aizmugurejais tilts un dabuti aizmugurejie plaukti ar disku bremzem. Tagad tiek vis struklots un krasots ar pulveri un sodien atnaca sutijums no strongflex.
diski gadijuma nebija uz e46 m3?
Cik izmaaksā šāds sets?easyman rakstīja:Tika nocelts aizmugurejais tilts un dabuti aizmugurejie plaukti ar disku bremzem. Tagad tiek vis struklots un krasots ar pulveri un sodien atnaca sutijums no strongflex.
oem nēivov90 rakstīja:diski gadijuma nebija uz e46 m3?
Bukses 167 un piegade 8tataars rakstīja:Cik izmaaksā šāds sets?easyman rakstīja:Tika nocelts aizmugurejais tilts un dabuti aizmugurejie plaukti ar disku bremzem. Tagad tiek vis struklots un krasots ar pulveri un sodien atnaca sutijums no strongflex.
Struklosana krasosana 70
Jaa diski stav veljoprojam uz m3 e46ivov90 rakstīja:diski gadijuma nebija uz e46 m3?
8.5j prieksa un 9j aizmugurecipruss18 rakstīja:Cik plati diski?
Nu tadu komplektu pasutjiju. Nu katra zina cietakas vinas bus par stock varjantu.Vladlen rakstīja:Kapec tik mikstas poly?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right