psih-arno Black E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 16
- chevron_right
Dzīvē izskatās vnk un skaņa
Vai m60matissc rakstīja:+3.2Riccijs rakstīja:Šis BMW ir konča ! Parasās tikai M dzinējs !
Ar tavējo gan baigi maz bilžu sanāca!
19.05.2012.
19.05.2012.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Latvijā 100% Tev ir skaistākais e36 un tas ir tuvu tam, kādu es savu esu iztēlojies beigās visu cieņu Tev par darbu un ieguldītajiem līdzekļiem.
Pirms push redzēju dzīvē savā rajonā Titurgā!!!
tad jav tas arii ir mans rajons
labi tas off topic
labi tas off topic
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
jap, kopš pamanīju, ka esi no Titurgas arī, visu laiku skatos - vai nepamanīšu kabrioletu aizslīdam kur
PaldiesRidlihs rakstīja:Pirms push redzēju dzīvē savā rajonā Titurgā!!!
Diezgan bieži sanāk braukt caur titurgu!
Šodien sanāca nedaudz pabildēties.
Attiecībā uz Avus blau E36 arī plāni mainījušies. Droseles paliek uz auto. Sapratu, ka nav vērts nodarboties ar tādām izvirtībām - ja ir vēlme pēc vairāk jaudas, tad jāliek 3,2 un miers. Plāns skaidrs
Attiecībā uz Avus blau E36 arī plāni mainījušies. Droseles paliek uz auto. Sapratu, ka nav vērts nodarboties ar tādām izvirtībām - ja ir vēlme pēc vairāk jaudas, tad jāliek 3,2 un miers. Plāns skaidrs
Pēdējais labojis psih-arno - 06 Aug 2012, 01:35, kopā labots 1 reizi.
Vienlaicīgi ar 2 e36 mauc?
Zilais bija kādu laiku uzticēts nu jau manam ex kolēģim, kas bija neplānoti palicis bez auto, bet no šodienas ar to vizināsies viens mans čoms. Ja tuvāko mēnešu laikā nekas nemainās, tad teorētiski var teikt, ka no šodienas zilais vairs nav mans.
atkal balozoso kaads ardaas
jauztais kadreiz kaads mini sabrauciens Balozos
jauztais kadreiz kaads mini sabrauciens Balozos
Labas cenas.
Labas cenas.
Varētu, jā.
Tad varētu paārdīties kopā
Arī Baložos:
http://img.lejup.lv/images/lejupewturvs1344189500.JPG
Tad varētu paārdīties kopā
Arī Baložos:
http://img.lejup.lv/images/lejupewturvs1344189500.JPG
bus tad jasanemas un jauztaisa topiks tikai kuras briivdienas? jo reaali es personigi nevaru neviena sesdiena sini menesii
Labas cenas.
Labas cenas.
Kļaviņš taisīs beidzot topiku?
nu ja , japaarzina savs rajons
labi tagad off topic mazliet
labi tagad off topic mazliet
Labas cenas.
Labas cenas.
pilnīgi siekala notecēja skatoties uz tādu konfektīti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9