Klapē ciet

Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25
Reputācija: 3

03 Mar 2015, 12:21

Šis laikam pēdējais ziemas video

Šobrīd krāsojās priekšējais bufers, brille un abi spārni, jābūt :super:
Attēls
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

11 Mar 2015, 17:39

Beidzot pieķēros klāt slieksnim, kad pirku auto, slieksnis bija nedaudz uzsists, domāju, ka nekas traks un tam īsti uzmanību neveltiju. Laikam ejot, pa sālsvannu braukājot sāku pētit, ka tur parādās nedaudz rūsiņa, sāka lobīties nost špkatele un tad jau bija skaidrs, ka labi tur nav nekas! Viss slieksnis, aizmugurē, bija nošpaktelēts un tā tīri okej uzsists.

Šodien noskaldiju visu špakteli un tur apakšā bija slieksnis vienkārši pārlūzis, deļ tā sitiena ko viņš tur bija dabujis.
Atgriezu visu vaļā un iekšā skats nuuu, nav baigi slikti un nav arī baigi labi, šobrīd vel neesmu izlēmis ko darīt, jo arī priekšpusē bija sācis veidoties maziņš caurumiņš zem mastikas, tādēļ es visu atrāvu vaļā. Ja jau taisa, tad taisa kā vajag.
Šobrīd itkā ir doma pirkt veikalā jaunu slieksni un metināt iekšā, bet varbūt tomēr visu atgriezt vaļā, iztīrīt un aizmetināt tik cik vajag, tā varētu tomēr būt labāk.
Attēls
Patīk arī, ka salonā ir viss kā tam ir jābūt, tapēc atkal tika izravēts pilnībā viss salons, tai skaitā panelis, jo tam bija nedaudz ieplīsis, tapēc likšu jaunu. Dabuju jaunu svaigu paneli no 1997 kuram pat bardačokam ir lēnā atvēršana un šķirba nav pilnībā. Grīdā šur tur ir minimali rūsas punktiņi, nu viņus laist tālāk nedrīskt tādēļ šur tur nogruntēšu ar skābo grunti, lai viss čotna un tad arī jāsaļepī skaņas izolācija grīdai.
Attēls

Tālāk salonā plānotās izmaiņas ir - Viduskonsoles augša tiks uztaisīta melna, glossy, gluži kā ir ar koka apdari, tik man koks nepatīk, tapēc apakšā būs melns. Viduskonsolei apakšdaļa tiks pārvilkta ar dabīgu ādu. Elkoņbalsts arī plānojās tikt pie jaunas ādas, apakšā ganjau likšu cupholderi, bet vel neesmu drošs.

Tad nu rāvu nost visu ķip ādu un tur apakšā mani sagaidija pārsteigums, tā plastmasa ir nevis gluda, bet visa ar tādām svītriņām. Nepagāja ne 3 stundas, kad visu noslīpeju gludu.
Attēls
Attēls
Esmu arī sev piesavinājies elektriskos aizmugurējos logus, kuri jau drīz arī sēdēs iekšā, konsolē izzāģēšu platākus caurumus un ielikšu centralās atslēgas pogu.
Attēls
Ilgi meklēju savām bosch lampām stikliņu, tā arī neko sakarīgu neatradu, tādēļ bosch lampas tagad aizsās depo lampas. Lai arī itkā viņas skaistas sūdīgākas, nezinu tieši to iemeslu, bet domāju, ka jaunas depo lampas tāpat būs labākas par 20 gadus vecām bosch lampām, kurām jau tas stikls ne būt vairs nav kristal tīrs.
Attēls
Un arī pilnīgi jaunas depo miglas gaida, kad varēs sākt savu darbu
Attēls
Mlinarts
Ziņojumi: 549
Pievienojies: 25 Mai 2014, 22:07
Braucu ar: E91

11 Mar 2015, 19:15

Opā,labi darbi sadarīti :)
Attēls
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

11 Mar 2015, 19:20

darbi labi sadariti, :clap:
bet par tam miglam saku uzreiz huina riktiga, slikta pieredze ar vinam, trausli stikli. nu ja tas kad maksa 8eiro gabala tpc jau itka poh bet nu tapat, aaa un ari vienam miglu parim tie ieksa dzelzisi lampinai ka kupols kas ir attirinajas man vala un sakusa kopa ar spuldziti! :hahaha:
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

11 Mar 2015, 23:50

AndzaK_LV rakstīja:darbi labi sadariti, :clap:
bet par tam miglam saku uzreiz huina riktiga, slikta pieredze ar vinam, trausli stikli. nu ja tas kad maksa 8eiro gabala tpc jau itka poh bet nu tapat, aaa un ari vienam miglu parim tie ieksa dzelzisi lampinai ka kupols kas ir attirinajas man vala un sakusa kopa ar spuldziti! :hahaha:
Es tās miglas nopirku pa 20 euro ar visiem rāmīšiem, tad jau redzēs kā būs, ja saplīsīs, meklēšu ko labāku
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

12 Mar 2015, 00:34

Vajadzēja ņemt no manis OEM, kamēr bija :D
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

12 Mar 2015, 15:33

Vajadzīga zāles palīdzība!
Pamaniju maziņu caurumiņu slieksnī, protams nevarēju neatrgriezt slieksni vaļā un nepaskatīties vai tur nav galīgi kapi.
Caurumu protams aizmetināju un iekšpuse izskatās šādi. Nezinu ko man īsti darīt, itkā nav tik traki, lai grieztu ārā visu slieksni un liktu jaunu. Itkā ir doma dabūt kaut kādu rūsas pārveidotāju, visu tur ipūst ar viņu, pēctam dabūt kaut kādu eļļai veidgīu smāķi, visu izsmērēt, lai tur nerūsē un metināt ciet.

Kādi ieteikumi?
Attēls
Mlinarts

12 Mar 2015, 16:17

Domāju,ka iztīri visu ko vari,iekonservē sliekšņos smēri un metini ciet :)
Attēls
Profila bilde
Norek
Ziņojumi: 96
Pievienojies: 11 Jūn 2014, 18:06
Braucu ar: 344hp
Atrašanās vieta: Rīga

12 Mar 2015, 16:28

Jap, un priecājies, ka nav kā man - iepriekšējais saismnieks rūsai pāri mastiku pārlaidis.
IMG_5330.JPG
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
A_C
Ziņojumi: 551
Pievienojies: 19 Feb 2014, 17:58

12 Mar 2015, 17:40

Jāiztīra visa šlaga ārā un jāiekonzervē. Nav tik traki lai metinātu jaunus.
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne

12 Mar 2015, 18:13

edzis rakstīja:
AndzaK_LV rakstīja:darbi labi sadariti, :clap:
Es tās miglas nopirku pa 20 euro ar visiem rāmīšiem, tad jau redzēs kā būs, ja saplīsīs, meklēšu ko labāku
vismaz pagajusaja vasara sitas miglas cesis ari protams ar visiem ramisiem uttt, maksaja 16e abi :hahaha: izskatas jau labi sakuma
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

14 Mar 2015, 17:06

Kādi ieteikumi, ar ko lai noklāj grīdu, skaņas izolācijas nolūkos? Kāds varbūt var ieteikt kādu konkrētu materiālu un vietu kur to iegādāties.

Un joprojām aktuāls ir jautājums vai 2.5tds suporti ir tādi paši kā nāk 2.5 / 2.8 bendzīnam ate 54/22
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

14 Mar 2015, 19:51

Šodien no grīdas norauts viss piķis. Apakšā diezgan aprūsējis bija, bet par laimi viss virspusēji.
Pāris stundas papahāju ar urbi un fleksi, gala rezultātā viss tīrs un gandrīz gatavs gruntēt.
Attēls
Attēls
Jauniņais.
Ziņojumi: 32
Pievienojies: 07 Mar 2015, 18:07
Braucu ar: BMW E39
Atrašanās vieta: Valka, Smiltene

14 Mar 2015, 20:39

Dievinu :bmw: E36 kupejas. Šitā arī tīri forša. :super:

Veiksmi iecerētajos plānos!
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

14 Mar 2015, 20:42

Būs arī savam šādi jāizdara nākamās ziemas laikā :super:
Profila bilde
nleai
Ziņojumi: 513
Pievienojies: 08 Jūl 2014, 19:00
Braucu ar: e36

15 Mar 2015, 21:02

kādēļ jaunu buferi meklē?
@instagram - anrijs.v
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

15 Mar 2015, 21:03

Parādijās nauda, gribu visu perfektu!
Mlinarts

15 Mar 2015, 21:22

Nav jau ko meklēt,pērc jaunu :) bet ja gribi OEM tad jā Meklē :)
Attēls
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

15 Mar 2015, 21:23

Gribu OEM par absu nav nekādas labās atsauksmes bijušas :D
Bet var jau būt, ka tā ir tikai gudra muldēšana

Edit : vispār jauns maksā diezgan lēti, mošk tomēr nav viņs tik traks, vismaz visi stiprinājumi vietās, jāpadomā :D
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

16 Mar 2015, 22:40

Darbi rit pilnā sparā!
Šodien beidzot nopirku koiloverus, izskatās jau skasiti, tik tagad vel jādabon aizmugurē poli atbalsti un priekšā jāizdomā ko darīt ar atbalstiem. Un protams pirms šo skaistuļu uzstādīšanas jāuzliek 2.8 suporti, kuri protams jānokrāso ar pulverīt.
Jā, arī bremžu diskus vajag jaunus, centīšos visu sabīdīt
Attēls
Un grīdas darbi turpinās, pavadiju visu dienu slīpejot visus rūsas pleķīšus ārā no tās grīdas, beigu beigās ap 9 vakarā biju pabeidzies. Apakšā nāk skābā grunts un pa virsu epo grunts. Kā arī iepirku mega kruto, dārgo bituma zmāķi, bet ar to biš vēlāk.

Visu grīdu līdz tīram metalam protams neslīpēju, reāli tas nav un vajadzīģs arī, rūsu izslīpēju ar fleksi un drāšu ripu, pēctam visam pārskrēju pāri vel ar smilšpapīru, lai visur ir samatējies un tad jau aiziet.
Attēls
Un gala rezultāts
Attēls
Tagad tikai vajag grīdu noizolēt, itkā gudri onkuļi man stāstija, ka tā krutā dārgā skaņas izolācija audio veikalos ir vien skaisti safasēts parastais, ja nemaldos jumtu materiāls, kuru var nopirk depo kilometru pa 5 euro