BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 55
- chevron_right
Ar rokām
@Eglitis, nu man liekas ka labāk šitā, nekā atstāt rūsu, un protams pie lielākiem līdzekļiem, būs arī resprays un deep polish, bet šobrīd izskatas diezgan labi.
Haubi pat nevar salīdzinat ar sānu
@Eglitis, nu man liekas ka labāk šitā, nekā atstāt rūsu, un protams pie lielākiem līdzekļiem, būs arī resprays un deep polish, bet šobrīd izskatas diezgan labi.
Haubi pat nevar salīdzinat ar sānu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Ņēmi vienkārši un iesmērēji mašīnas detaļas ar smēri un tad ar lupatiņu pulēji laukā vai tur sarežģītāk viss? Švīkas arī šitādā veidā izņēma?
Izskatās labi :)
Parādi man bildi kā izskatās tas sapūstais spārns,gribu redzēt ka tas ir sapulējies :)
Parādi man bildi kā izskatās tas sapūstais spārns,gribu redzēt ka tas ir sapulējies :)
Viņa izskatās takā zābaku smēre, uzklāj un ta ar lupatu pulēšanai berz līdz nonāk nost, sanāk kādas 20 mins uz vienu paneli.
Bet es lietoju arī vienu Turtle Wax color enhancer līdzekli, tas arī palīdzēja aizpildīt švīkas.
kkas iz šodienas ar rear spārnu, nav takā nevar redzēt, bet ir labi, vienīgais kur var redzēt, ir pāreja kur beidzas pūstā laka, tur vajag šķīdinātāju minimāli.
Bet es lietoju arī vienu Turtle Wax color enhancer līdzekli, tas arī palīdzēja aizpildīt švīkas.
kkas iz šodienas ar rear spārnu, nav takā nevar redzēt, bet ir labi, vienīgais kur var redzēt, ir pāreja kur beidzas pūstā laka, tur vajag šķīdinātāju minimāli.
- ikey07
Diezgan sakarīgi sanācis ar rokām izpulēt kur pirki līdzekļus pulēšanai?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Depo nu bet berzu es ar visu dienu
Bet tur īsti nav jādomā kādai mašīnas krāsai viņš ir domāts, jo dažur uzgāja uz loga, bet var notīrīt un pat pleķi nepaliek.
Bet tur īsti nav jādomā kādai mašīnas krāsai viņš ir domāts, jo dažur uzgāja uz loga, bet var notīrīt un pat pleķi nepaliek.
- ikey07
tīri labi tev sanācis , skats
Jābrauc pie tevis sapulēt mašīnu
Jābrauc pie tevis sapulēt mašīnu
Aha.. ar rokām vairs nekad..
Bet rezultāts ir diezgan patīkams, dzīvē izskatās labāk.
Bet rezultāts ir diezgan patīkams, dzīvē izskatās labāk.
- ikey07
Domāju gan Tā jau ir , laku jau tik pulē, ne krāsu.ikey07 rakstīja:Depo nu bet berzu es ar visu dienu
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Beidzot dabūju jaunu izpūtēju.
Nākamais ir benķi
Nākamais ir benķi
- ikey07
Uzliku jauno izputēju
Ir daudz klusāks, mašīna nedreb, patērīņš par 2 litriem mazāks un drusku vairāk jaudas ( kas man agrāk likās kā mīts )
Nesānāca uzlikt priekšējo daļu arī, jo pie kolektora skrūves ir uz palikšānu, bet viņš nebija caurs, tikai pie savienojuma vietas pūta garām. uzliktu sealant un vis kārtībā.
Ir daudz klusāks, mašīna nedreb, patērīņš par 2 litriem mazāks un drusku vairāk jaudas ( kas man agrāk likās kā mīts )
Nesānāca uzlikt priekšējo daļu arī, jo pie kolektora skrūves ir uz palikšānu, bet viņš nebija caurs, tikai pie savienojuma vietas pūta garām. uzliktu sealant un vis kārtībā.
- ikey07
Vai apgalvo, ka, pateicoties jaunam izpūtējam, patēriņš samazinājies par 2 litriem?
Baigi ticet nevajag, bet kaut ko jau vins rada gan! un ja notiek izmainas radijumos, tad tam noteikt ir kads iemesls! shoreiz tas tiesham varetu but del izpludes!LASTKING rakstīja:Tam vellam ari nevaig baigi ticēt
Nav jau tāka tur baigi mazāks ka ķipa uz gaisa brauc, bet es saku 6 litrus nekad vēl nebiju dabūjis.
Bet viss lielākais prieks ir ka stāvot pie sarkanās es dzirdu citu motorus un riepu ripošanu, nevis troksni un ausis nekrīt ciet.
Bet viss lielākais prieks ir ka stāvot pie sarkanās es dzirdu citu motorus un riepu ripošanu, nevis troksni un ausis nekrīt ciet.
- ikey07
Cik izmaksāja izpūtējs? Man sāk kļūt ļoti aktuāli un gribu max klusu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Priekšējā daļa bija 46 eur , un aizmugure 64 eur, bet man iedeva atlaidi jo bija 2 dienas jāgaida, dabūju pa 89.95 abas daļas.
Pirku es viņu Dignājas iela 7 , tas ir netālu no CSDD.
Pirku es viņu Dignājas iela 7 , tas ir netālu no CSDD.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …