Agnis mauritius blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 27
- chevron_right
Dieva deļ, tikai ne pie JanisK.. Par pārējiem nezinu :) Bet ceru, ka viss izdosies un sezonas atklāšanā redzēšu šo skaisto E36to!
Ja viņš varēs, tad jau kruta, bet zinit pagaidu situāciju, viņš nekrāso pagaidām.. ;(
kad nemu savus st5 no Image viņš jau teica ka puss forums savedis pulet plauktus
manejie jau sakrasoti un sodien jau saliku kopa
manejie jau sakrasoti un sodien jau saliku kopa
Gaidu arī savus st5 no image
P.s
Kupeja skaista, dikti atgādina manu veco kupeju
P.s
Kupeja skaista, dikti atgādina manu veco kupeju
Ka tik Image nesaak cenu celt par st5 puleeshanu
Tātad, šodien beidzot tika saņemti disku vidi atpakaļ no krāsošanas.
Mazliet par to, kā domāju pa krāsas izvēli. Nu, loģiski ir tas, ka pie tumši zila auto piestāv samērā maz krāsu, ja negrib ieraut pokemonismā.
Principā, bija padomā krāsot vienā no šiem toņiem - cream (krēmkrāsas), zelta, tumši pelēkus un vaaaarbuuuut dzeltenus. Tumši pelēkie tika atmesti uzreiz, jo Ch. tādi ir. Nu un dzeltenie arī, jā, tomēr nē..
Svārstījos starp cream un zelta... ...līdz nolēmu, ka vajag taisīt kārtīgu bling bling un tika sākti pareizā zelta toņa meklējumi.
Visi tie zelta toņi, kuri bija redzēti iepriekš uz BBS diskiem, kaut kā galīgi nepatika un likās pārāk blāvi, daži no tiem cauri sita zaļganpelēku nokrāsu un tādus es toč negribēju.
Pirmā doma bija par ''sunset gold'' no 2011 ford mustang: Tad sāku interesēties, varbūt var dabūt vēl kaut ko retāku un nestandarta - galvenokārt jau tāpēc, lai pastāvētu maksimāli maza iespējamība ka kāds varētu nošpikot to krāsu. Līdz nonācu pie vienas konkrētas zelta speciālo efektu krāsas. Krāsu Latvijā tirgo tikai viena firma (pareizāk sakot, tikai viens cilvēks, laikam) un tā tiek sūtīta no ASV un galvenokārt šāda tipa krāsu pircēji ir čoperu utml īpašnieki. Protams, krāsa un pārējie materiāli bija diezgan dārgāki kā parastās metālikas, bet nu izdomāju ka jāņem vien būs... Latvijā, cik zinu, konkrētajā krāsā ir nokrāsota viena auto detaļa (nevis diski, bet detaļa, konkrētāk motortelpa).
Krāsošanas process arī bija diezgan jautrs, sīkumos visu nestāstīšu, bet krāsotājs beigās pateica ka šādus diskus ar šādu efektu krāsu viņš krāso pēdējo reizi mūžā.. Pieredze ar šo krāsu viņam bija, taču izpūst visus style5 starus un kantītes precīzi viņš vairs neparakstīsies
Nu tad dažas bildes - saulē tie vidi ir vienkārši no viena leņķa tā kā vairāk medus krāsas - oranžīgi, no cita atkal ir redzams tīra zelta tonis utt.
Bildes diemžēl uzņemtas ar telefonu, tā ka baigā mega kvalitāte nebūs, pagaidām. Kad saskrūvēs kopā un uzmontēs riepas, tad jau varēs ar nopietnāku tehniku sabildēt
Mazliet par to, kā domāju pa krāsas izvēli. Nu, loģiski ir tas, ka pie tumši zila auto piestāv samērā maz krāsu, ja negrib ieraut pokemonismā.
Principā, bija padomā krāsot vienā no šiem toņiem - cream (krēmkrāsas), zelta, tumši pelēkus un vaaaarbuuuut dzeltenus. Tumši pelēkie tika atmesti uzreiz, jo Ch. tādi ir. Nu un dzeltenie arī, jā, tomēr nē..
Svārstījos starp cream un zelta... ...līdz nolēmu, ka vajag taisīt kārtīgu bling bling un tika sākti pareizā zelta toņa meklējumi.
Visi tie zelta toņi, kuri bija redzēti iepriekš uz BBS diskiem, kaut kā galīgi nepatika un likās pārāk blāvi, daži no tiem cauri sita zaļganpelēku nokrāsu un tādus es toč negribēju.
Pirmā doma bija par ''sunset gold'' no 2011 ford mustang: Tad sāku interesēties, varbūt var dabūt vēl kaut ko retāku un nestandarta - galvenokārt jau tāpēc, lai pastāvētu maksimāli maza iespējamība ka kāds varētu nošpikot to krāsu. Līdz nonācu pie vienas konkrētas zelta speciālo efektu krāsas. Krāsu Latvijā tirgo tikai viena firma (pareizāk sakot, tikai viens cilvēks, laikam) un tā tiek sūtīta no ASV un galvenokārt šāda tipa krāsu pircēji ir čoperu utml īpašnieki. Protams, krāsa un pārējie materiāli bija diezgan dārgāki kā parastās metālikas, bet nu izdomāju ka jāņem vien būs... Latvijā, cik zinu, konkrētajā krāsā ir nokrāsota viena auto detaļa (nevis diski, bet detaļa, konkrētāk motortelpa).
Krāsošanas process arī bija diezgan jautrs, sīkumos visu nestāstīšu, bet krāsotājs beigās pateica ka šādus diskus ar šādu efektu krāsu viņš krāso pēdējo reizi mūžā.. Pieredze ar šo krāsu viņam bija, taču izpūst visus style5 starus un kantītes precīzi viņš vairs neparakstīsies
Nu tad dažas bildes - saulē tie vidi ir vienkārši no viena leņķa tā kā vairāk medus krāsas - oranžīgi, no cita atkal ir redzams tīra zelta tonis utt.
Bildes diemžēl uzņemtas ar telefonu, tā ka baigā mega kvalitāte nebūs, pagaidām. Kad saskrūvēs kopā un uzmontēs riepas, tad jau varēs ar nopietnāku tehniku sabildēt
jeeebaķ, laikam ka labākie st5 kādi redzēti
Centriņš tāda pat krāsā tak?!
Ir smuki, man patīk kā diski izskatās bez riepām un ne-uz mašīnas!
Gribas redzēt koptēlu!
Ir smuki, man patīk kā diski izskatās bez riepām un ne-uz mašīnas!
Gribas redzēt koptēlu!
mļēēe, liels +1! Seniori zin, kā pareizi jāpucē st5, pirmziemnieki atpūšās!m4z rakstīja:jeeebaķ, laikam ka labākie st5 kādi redzēti
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Lai ar man st5 nepatiik bet shie ir labi!!! Kautvai tiiri deelj kraasojuma Kaadas buus skruuves?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vienīgais, nezinu ko darīt ar centriņa plastmasas ''skrūvi''. Pagaidām viņa ir nokrāsota tādā pašā krāsā kā, loģiski, viss centriņš un visa diska vidus daļa. Sapulēt viņu protams ka nevar, kā BBS RS, tāpēc tagad īsti nezinu - atstāt visu kā ir, vai to viducīti pārvilkt ar hroma plēvi, lai iegūtu tās pulētās skrūves efektu...
Skrūves pašlaik ir svaigi cinkotas (spīd diezgan ok), varbūt izdomāšu aizvest uz niķelēšanu/hromēšanu.Orkaans rakstīja:Lai ar man st5 nepatiik bet shie ir labi!!! Kautvai tiiri deelj kraasojuma Kaadas buus skruuves?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 27