E36-boris737 ceļā uz v8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 23
- chevron_right
jo man nemaz orginali nenak ventilejamie un suportus ta pat vajag ja ari jaunus diskus pirktu. vieglak man bija sita. kluci bija ieksa jauni, dikus tik vaidzeja parvirpot un taga ir tas pats kas jauni.
pareizā attieksme pret auto, un rokas arī no pareizās vietas aug
Auto paliks šādā krāsā, vai arī plānā ir kaut kas savādāks?
Darbs jau ir ielikts diezgan liels. Lai veicas arī turpmāk un lai nenolaižas rokas.
Darbs jau ir ielikts diezgan liels. Lai veicas arī turpmāk un lai nenolaižas rokas.
auto viennozimigi palikssada krasa loti patik. tik domaju kadu odzinju (raibumu ) iedo virzbuvei
Sodien piekeros ta kartigi darities ap masinu un sanjemts sutijumjs. Jauni lenforder 46 plaukti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaa ir ar tiem e46 plauktiem uz TA?
vel censos izti izburties tam visam cauri un runat ar csdd, bet nu pagaidam runajot, saka ka varesu, ja snaks sataisit ka vajag.
ko tur runat, sen jau var iziet ta ar tiem plauktiem, tik ieurb caurumu stabilizatora zaldātam, pieksrūvē un gatov
neder ja urbj caurumus tad coc nelaidis man teica. tape jaliek atsaites pie amisiem
ir gājuši cilvēki jau
nu ar urbsanu ari pats piemineju man teica ka ne! jo tiek bojata detala! . tape jaliek atsaites, nu ta ari bus zolidak ar atsaitem.
Es uzliku amjus un ieraudzīju ka var pielikt garas atsaites un tā arī izdarīju No tām mazām kāda jēga'. Garās taču ir M piekarei cita stabilitāteboris737 rakstīja:neder ja urbj caurumus tad coc nelaidis man teica. tape jaliek atsaites pie amisiem
Sodien atkal pstradat izjaukta puse apaksas. Maksimali notirits vis kastur bija virsu un rusa un sapusta ar grunti un grubuli.
PS. SORI KA BILDES SKIBI NO TELEFONA IEVIETOJU
Sveiki! pa so laiku atkal citigi pastradats. Un ieguts daudz labaka stavokli prieksejais bampers ar veselam miglam .
Kas ta darits- ievilkttas jaunas bremzu trubinjas. Saliktas poli bukses. Uzlikti plaukti prieksa un un stupicas ar bremzem. Un vel visadi sikumi. A un tiku pie aizmugureja stabilizatorstieni. Un taga dabuts uz ratiem.
Un kada bilde ar. Tik atkal ta valitate un kada bus skibi jo no tel liktas.
Kas ta darits- ievilkttas jaunas bremzu trubinjas. Saliktas poli bukses. Uzlikti plaukti prieksa un un stupicas ar bremzem. Un vel visadi sikumi. A un tiku pie aizmugureja stabilizatorstieni. Un taga dabuts uz ratiem.
Un kada bilde ar. Tik atkal ta valitate un kada bus skibi jo no tel liktas.
Pēdējais labojis boris737 - 22 Mar 2015, 20:13, kopā labots 1 reizi.
Nu jā darbu daudz kā vecai mašīnai.
Auto ir superīgs.
Nav doma mainīt stūri?
Auto ir superīgs.
Nav doma mainīt stūri?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6