marihuaana kabris glabts no kapsetas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
busim reali,iemet dzineju,sakraso un mauc mazajaas un cena ir ok
ar kompatu pa brugji
Būsim reāli, tur trūkst tik daudz, ka dzinēja un krāsošanas cena liksies smieklīga, salīdzinot ar to kas savāksies sīkumos, lai to auto padarītu skatāmu.cipruss18 rakstīja:busim reali,iemet dzineju,sakraso un mauc mazajaas un cena ir ok
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Topica nosaukums jāmaina
Bāaaac, tur tie paši 2k jālieliek lai man nebūtu kauns ar auto uz ielas izbraukt.cipruss18 rakstīja:busim reali,iemet dzineju,sakraso un mauc mazajaas un cena ir ok
Tā ir. krāsošana normālā metālikā sanāk 1k, labs 2.8 600eur, normāli Diski 300. Vel virsbūves detaļas iztrūkst. varbūt kāds jumta mehānisms nedarbojas. Un daudz laika, kas jāpavada, lai to visu saliktu.
Vai tad taa bundza uz pusēm nelūza??
Nekas tur nelūza, visu kas neturēja to griezi Jānis jau nomainija, pārmetinājag-sxr rakstīja:Vai tad taa bundza uz pusēm nelūza??
Stāsts par to, ka tas auto tika izjaukts nodošanai tolmetā, nevis "projektam"
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
esi reāls, jāiegulda par daudz, un trūkst par daudzcipruss18 rakstīja:busim reali,iemet dzineju,sakraso un mauc mazajaas un cena ir ok
Dziesma atbilstošakasiks rakstīja:esi reāls, jāiegulda par daudz, un trūkst par daudzcipruss18 rakstīja:busim reali,iemet dzineju,sakraso un mauc mazajaas un cena ir ok
bet ja nopietni - tad tepat forumā čaļi ceļ augšā tādas atvieglinātas (lasīt: izpuvušas tā ka pat magnēts nekur vairs neturas) bundžas, ka šitas pat izskatās pēc sakarīga materiāla
nuu ja netūktu miljons sīkumu tad vēl varbūt, zinu kabriem tepiķi deficiīts(melnie)
Man darbā pēc izstādēm paliek ļooooti daudz paklāji. Varu pret kādu aliņu kilometrus mainīt. Var sašūt ne tikai kabrim, bet vēl kojās paklāju ieklātkasiks rakstīja:nuu ja netūktu miljons sīkumu tad vēl varbūt, zinu kabriem tepiķi deficiīts(melnie)
a tīģera vai leoparda rakstu lai pačota punktu vairāk būtu
Sorry man tikai melns, pelēks un sarkans pieejams. Vienreiz bija rozā arī, bet to kāds jau šķiet pievāciskasiks rakstīja:a tīģera vai leoparda rakstu lai pačota punktu vairāk būtu
da labi būsim reāli, dzeltenas durvis jau ir, atliek uzstutēt žileti, zilus enģeļus un auto gatavs :skajsti_tsifo_skajsti_prauc:
:gapostyle: ?Eglitis rakstīja:da labi būsim reāli, dzeltenas durvis jau ir, atliek uzstutēt žileti, zilus enģeļus un auto gatavs :skajsti_tsifo_skajsti_prauc:
Atvainojiet mani. Man brīvdiena pa ilgiem laikiem, iedzeru
kaut kad tak jāatpūšas ar!Dzhejs rakstīja::gapostyle: ?Eglitis rakstīja:da labi būsim reāli, dzeltenas durvis jau ir, atliek uzstutēt žileti, zilus enģeļus un auto gatavs :skajsti_tsifo_skajsti_prauc:
Dzhejs rakstīja::gapostyle: ?Eglitis rakstīja:da labi būsim reāli, dzeltenas durvis jau ir, atliek uzstutēt žileti, zilus enģeļus un auto gatavs :skajsti_tsifo_skajsti_prauc:
domu uztvēri priekā!
Saprotoši cilvēki
Ja tā nopietni padomā, tad var nopirkt labas botas par normālu cenu un var nopirkt piemēram "nike" par 3x lielāku cenu.
Maksājam par zināmu firmu.
Te tas pats. Tas ir slavenais marihuana kabris - tātad pērkot maksājam arī par nosaukumu. jāņem ciet - lēti
Ja tā nopietni padomā, tad var nopirkt labas botas par normālu cenu un var nopirkt piemēram "nike" par 3x lielāku cenu.
Maksājam par zināmu firmu.
Te tas pats. Tas ir slavenais marihuana kabris - tātad pērkot maksājam arī par nosaukumu. jāņem ciet - lēti
iedomājos laimīgā jaunā īpašnieka, ar isku zem haubes, stāvot pie justa un miklām mazajām atbildot uz jautāumu, "veciiit, iegriez mellus duumus kā tas čalītis pirms 3 gadiem"
Eglitis rakstīja:iedomājos laimīgā jaunā īpašnieka, ar isku zem haubes, stāvot pie justa un miklām mazajām atbildot uz jautāumu, "veciiit, iegriez mellus duumus kā tas čalītis pirms 3 gadiem"
Atceros Jānis vienmēr par dūmiem teica - "a man po***, tie jau paliek tālu tālu aizmugurē"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right