marihuaana kabris glabts no kapsetas

cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
busim reali,iemet dzineju,sakraso un mauc mazajaas un cena ir ok
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Dzhejs
Ziņojumi: 689
Pievienojies: 16 Dec 2014, 14:16
Braucu ar: mīkstu jumtu
Atrašanās vieta: Rīga
cipruss18 rakstīja:busim reali,iemet dzineju,sakraso un mauc mazajaas un cena ir ok
Būsim reāli, tur trūkst tik daudz, ka dzinēja un krāsošanas cena liksies smieklīga, salīdzinot ar to kas savāksies sīkumos, lai to auto padarītu skatāmu.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Profila bilde
Rolish
Ziņojumi: 715
Pievienojies: 22 Mai 2012, 19:29
Braucu ar: old wagon
Atrašanās vieta: Sigulda
Topica nosaukums jāmaina :lol:
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga
cipruss18 rakstīja:busim reali,iemet dzineju,sakraso un mauc mazajaas un cena ir ok
Bāaaac, tur tie paši 2k jālieliek lai man nebūtu kauns ar auto uz ielas izbraukt. :gigigi:
Profila bilde
intis
Ziņojumi: 477
Pievienojies: 13 Mar 2011, 20:28
Braucu ar: M3 US;325TDS
Atrašanās vieta: MurMastiene
Tā ir. krāsošana normālā metālikā sanāk 1k, labs 2.8 600eur, normāli Diski 300. Vel virsbūves detaļas iztrūkst. varbūt kāds jumta mehānisms nedarbojas. Un daudz laika, kas jāpavada, lai to visu saliktu.
Attēls
Profila bilde
g-sxr
Ziņojumi: 98
Pievienojies: 15 Sep 2012, 20:29
Reputācija: 1

Vai tad taa bundza uz pusēm nelūza?? :doh:
Profila bilde
Dzhejs
g-sxr rakstīja:Vai tad taa bundza uz pusēm nelūza?? :doh:
Nekas tur nelūza, visu kas neturēja to griezi Jānis jau nomainija, pārmetināja :D
Stāsts par to, ka tas auto tika izjaukts nodošanai tolmetā, nevis "projektam"
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

esi reāls, jāiegulda par daudz, un trūkst par daudz
Profila bilde
Dzhejs
kasiks rakstīja:
esi reāls, jāiegulda par daudz, un trūkst par daudz
Dziesma atbilstoša :gigigi:

bet ja nopietni - tad tepat forumā čaļi ceļ augšā tādas atvieglinātas (lasīt: izpuvušas tā ka pat magnēts nekur vairs neturas) bundžas, ka šitas pat izskatās pēc sakarīga materiāla :hahaha:
kasiks
DIY pavēlnieks

nuu ja netūktu miljons sīkumu tad vēl varbūt, zinu kabriem tepiķi deficiīts(melnie) :gigigi:
Profila bilde
Dzhejs
kasiks rakstīja:nuu ja netūktu miljons sīkumu tad vēl varbūt, zinu kabriem tepiķi deficiīts(melnie) :gigigi:
Man darbā pēc izstādēm paliek ļooooti daudz paklāji. Varu pret kādu aliņu kilometrus mainīt. Var sašūt ne tikai kabrim, bet vēl kojās paklāju ieklāt :hahaha:
kasiks
DIY pavēlnieks

a tīģera vai leoparda rakstu lai pačota punktu vairāk būtu :lol:
Profila bilde
Dzhejs
kasiks rakstīja:a tīģera vai leoparda rakstu lai pačota punktu vairāk būtu :lol:
Sorry man tikai melns, pelēks un sarkans pieejams. Vienreiz bija rozā arī, bet to kāds jau šķiet pievācis :lol:
Profila bilde
Eglitis
Ziņojumi: 615
Pievienojies: 29 Mar 2013, 00:45
Braucu ar: apdauzītu hlamu
Atrašanās vieta: Garkalne/ Rīga

da labi būsim reāli, dzeltenas durvis jau ir, atliek uzstutēt žileti, zilus enģeļus un auto gatavs :skajsti_tsifo_skajsti_prauc: :hahaha:
Profila bilde
Dzhejs
Eglitis rakstīja:da labi būsim reāli, dzeltenas durvis jau ir, atliek uzstutēt žileti, zilus enģeļus un auto gatavs :skajsti_tsifo_skajsti_prauc: :hahaha:
:gapostyle: ? :lol:

Atvainojiet mani. Man brīvdiena pa ilgiem laikiem, iedzeru :gigigi:
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga
Dzhejs rakstīja:
Eglitis rakstīja:da labi būsim reāli, dzeltenas durvis jau ir, atliek uzstutēt žileti, zilus enģeļus un auto gatavs :skajsti_tsifo_skajsti_prauc: :hahaha:

:super: kaut kad tak jāatpūšas ar!
Profila bilde
Eglitis

Dzhejs rakstīja:

domu uztvēri :lol: priekā!
Profila bilde
Dzhejs
Saprotoši cilvēki :super:

Ja tā nopietni padomā, tad var nopirkt labas botas par normālu cenu un var nopirkt piemēram "nike" par 3x lielāku cenu.
Maksājam par zināmu firmu.

Te tas pats. Tas ir slavenais marihuana kabris - tātad pērkot maksājam arī par nosaukumu. jāņem ciet - lēti :lol:
Profila bilde
Eglitis

iedomājos laimīgā jaunā īpašnieka, ar isku zem haubes, stāvot pie justa un miklām mazajām atbildot uz jautāumu, "veciiit, iegriez mellus duumus kā tas čalītis pirms 3 gadiem" :lol:
Profila bilde
Dzhejs
Eglitis rakstīja:iedomājos laimīgā jaunā īpašnieka, ar isku zem haubes, stāvot pie justa un miklām mazajām atbildot uz jautāumu, "veciiit, iegriez mellus duumus kā tas čalītis pirms 3 gadiem" :lol:
:lol: :D :D
Atceros Jānis vienmēr par dūmiem teica - "a man po***, tie jau paliek tālu tālu aizmugurē" :D