E36-Kristinka

+++++dynamite rakstīja:Ta lupa un drift uzlime kka neiet kopā ar džipa sedinajumu un r15

Kur kupeja palika?

sen pārdotaTommas rakstīja:Kur kupeja palika?

Žēl, a ko tā? Smuks auto bija!Darks rakstīja:sen pārdotaTommas rakstīja:Kur kupeja palika?

nu šeit gaidi īpašnieces komentuTommas rakstīja:Žēl, a ko tā? Smuks auto bija!Darks rakstīja:sen pārdotaTommas rakstīja:Kur kupeja palika?

Bija nepieciešamība pārdot auto. Pats auto jau bija ļoti labs. Ļoti žēl arī bija pārdot, vēl joprojām nožēloju un ilgojos, bet apstākļi spieda to izdarīt. :(
Pēdējais labojis Kristinka - 22 Okt 2016, 14:40, kopā labots 1 reizi.

Džipa sēdinājums jau bija pērkot auto, taču uzlīmes uzliktas, lai auto neizskatītos tik bēdīgi. AndrejCR pacentās, viņš bez uzlīmēm nekur nevar. Savukārt man labs saulessargsRiks* rakstīja:+++++dynamite rakstīja:Ta lupa un drift uzlime kka neiet kopā ar džipa sedinajumu un r15

tatad no 4cyl uz 6cyl un no automata uz ru4ku
tas laikam mans milakais swaps
m43b16AT --->>> M50b20tu ar ru4ku.
ieswapots viss stabilizatos, atsperes prieksa no 6cyl, visi kronsteini , plastmasas, uzlikas un parejais. vienigais ko domaju vajag vai ne parnest AKB uz bagaznieku bet tur vajag metinat azim dalu :/

ieswapots viss stabilizatos, atsperes prieksa no 6cyl, visi kronsteini , plastmasas, uzlikas un parejais. vienigais ko domaju vajag vai ne parnest AKB uz bagaznieku bet tur vajag metinat azim dalu :/
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

AndrejCR rakstīja:tatad no 4cyl uz 6cyl un no automata uz ru4kutas laikam mans milakais swaps
![]()

Tu viens pats parliki? Cik laika aizņēma?
Priekš normāla izsvarojuma labāk pārnest to AKB.

Nu paris dienas kopa ar lietotajiem Nylon un laurikbmw. nekas traks tur nav. ne pirma masina jau 

Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

every day we swapinAndrejCR rakstīja:Nu paris dienas kopa ar lietotajiem Nylon un laurikbmw. nekas traks tur nav. ne pirma masina jau