E36 - sprukijs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
Kāpēc? Manuprāt labāk skatīt šādus topikus kur cilvēks izpaužās uz sava auto, vismaz kkas jauns un neparastsValtersZ rakstīja:Labāk nebūtu licis bildes. Apēdīs dzīvu.
Ko iesaki disku krāsai? Nebija ideju tapēc baltikkk_24 rakstīja:želejnieki tulīt apēdīs
ir ok, tikai vizuālajam tēlam prasās kaut kas daudz spēcīgāks par 1.8. disku krāsa gan
Par motoru taisnība.kkk_24 rakstīja:želejnieki tulīt apēdīs
ir ok, tikai vizuālajam tēlam prasās kaut kas daudz spēcīgāks par 1.8. disku krāsa gan
Tikai diskus arī citus, nevis bleķus.
po moemu bleķiniekus vai nu melnus vai nu gun metal(tumšus)
nu bleķi varētu palikt, tikai tad nedaudz jāpaplatina
nu bleķi varētu palikt, tikai tad nedaudz jāpaplatina
salīdzinājuma ar sākumu, vizuālais uzlabojies ir ļoti labi. nav mana gaume īsti bet ir jau tīri labi.
Katram jau savs!Lācis rakstīja:salīdzinājuma ar sākumu, vizuālais uzlabojies ir ļoti labi. nav mana gaume īsti bet ir jau tīri labi.
Īsti nesapratu, kas ar tiem bleķiniekiem ir, varētu kādu papildus bildi iemest ar tiem bleķiniekiem?
irir manīts šis aparāts @ Priekuļu tehnikums.
jup, čomam iedevis biju pāris reizese-46 rakstīja:irir manīts šis aparāts @ Priekuļu tehnikums.
Man patiesībā patīk, lai gan neesmu īpašā sajūsmā par apzīmētiem autiņiem! Kur rāvi ideju par tādiem zīmējumiem un spārnu?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Vēlme atšķirties, spārns līdz ziemai taps citās krāsāsEdzy rakstīja:Man patiesībā patīk, lai gan neesmu īpašā sajūsmā par apzīmētiem autiņiem! Kur rāvi ideju par tādiem zīmējumiem un spārnu?
Citās krāsās? Kādās? man šitais rozā patīk
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Par zīmējumu spriež tāds, kurš nemāk zīmēt.Fujaks. rakstīja:Nopūšos un man varbūt patīk.
Zīmējumi gan ir gateris.
sprukijs rakstīja:Par zīmējumu spriež tāds, kurš nemāk zīmēt.Fujaks. rakstīja:Nopūšos un man varbūt patīk.
Zīmējumi gan ir gateris.
Zīmēt?
Uz lapas nemāku.
Bet 5dienas vakarā vienmēr dāmas sazīmēju.
Tiku pie R16 diskiem, pašam tā so so. Gribu dzirdēt citu domas, varētu pārkrāsot, bet nav ideju uz krāsu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
uzliec citu riepu bus labaks skats
Diski kā diski! :)
Vairāk atsauksmes dzirdēsi ja būtu kādi style5 vai kaut kas ar plauktu.
Vairāk atsauksmes dzirdēsi ja būtu kādi style5 vai kaut kas ar plauktu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12