Cosmosschwarz Cabrio-rews
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
ar 17 būs smukāk un lētākcipruss18 rakstīja:Tie ir r18 un maksaa virs 1k eurokars rakstīja:Viņi tieši ideāli der un ir kā radīti priekš e38 + vēl īsts retums, jo visi bezgaumīgie braukā ar r19 no e65Lawwr rakstīja:par mazu priekš e38 būsSlēpts saturs: Parādīt
Svaigas pavasara bildes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaists
Kāpēc tirgo?
Kāpēc tirgo?
Precos
Nevēlos, lai auto stāv bez pielietojuma. Gribu, lai kāds cits turpina auto uzlabot, jo tas patiešām ir ļoti labs. Šobrīd nav pietiekami daudz laika un lieki līdzekļi auto uzlabošanai.
Nevēlos, lai auto stāv bez pielietojuma. Gribu, lai kāds cits turpina auto uzlabot, jo tas patiešām ir ļoti labs. Šobrīd nav pietiekami daudz laika un lieki līdzekļi auto uzlabošanai.
Cerams nopirks, un cerams tāds kurš turpinās lutināt. Veiksmirews rakstīja:Precos
Nu gan iemesls. Ar ko sievu vadāsi ? Es tieši uz kāzām kabrioletu domāju ņemt. Piedod, bet ne šo.rews rakstīja:Precos
PS. Cik reižu aizmugures bamperis ņemts nost ?
Kāzas takš daudz izmaksā!
Apsveicu ar kāzām un novēlu līdz kāzām notirgot. Auto tiešām labs!
Apsveicu ar kāzām un novēlu līdz kāzām notirgot. Auto tiešām labs!
Es nēsmu ņēmis nost nevienu reizi, varētu nedaudz pieregulēt ja tā ieskatāsEmteks rakstīja:Nu gan iemesls. Ar ko sievu vadāsi ? Es tieši uz kāzām kabrioletu domāju ņemt. Piedod, bet ne šo.rews rakstīja:Precos
PS. Cik reižu aizmugures bamperis ņemts nost ?
Varbūt pēdējais snaps.
LT pilsonim ļoti patika, tik jasaprot vai var parakstit auto ar LV numuriem uz viņu, vai jāņem tranzīta numuri.
LT pilsonim ļoti patika, tik jasaprot vai var parakstit auto ar LV numuriem uz viņu, vai jāņem tranzīta numuri.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
O, rajončiks. Kāpēc neesmu redzējis nevienu reizi, pabraucot garām...
Cerams, ka labās rokās. Smuks kabriolets
Cerams, ka labās rokās. Smuks kabriolets
Es te biju
ar diskiem aizgāja?
Vel nav aizgajis. Janoskaidro csdd kā ar parakstīšanu, varbut tas vēl pārdomās. Bez diskiem viņam ir savi
Nonjem no uzskaites atsavinashanai arpus LV un viss:)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Jā to es zinu, bet auto tapat paliek uz mana varda kamer viņs nepieregistrē?
Viņš ka LT pilsonis var uzraxtīt mašīnu uz sava vārda?
Viņš ka LT pilsonis var uzraxtīt mašīnu uz sava vārda?
Nu bet protams))
Tapec izraksti pirkshanas-pardoshanas aktu...savaadaak vinsh nemaz nevares pieregistret vinju))
Tapec izraksti pirkshanas-pardoshanas aktu...savaadaak vinsh nemaz nevares pieregistret vinju))
Ja man ir tas akts vai ta kopija, tad visa atbildiba uz viņa ja sūdus sataisa.
A viņš uz sevi tranzīta nr nevar dabūt?
A viņš uz sevi tranzīta nr nevar dabūt?
Atbildiiba teoretiski ir iz tevinkamer auto nav paralstiits beet nu aktam ir kautkasds speeks-nav jau taa ka nederiiga papiira lapa:))
Un logiski ka vinsh var iznjemt tranziitus lai vareetu ar auto braukt uz LT
Un logiski ka vinsh var iznjemt tranziitus lai vareetu ar auto braukt uz LT
Viņš uz 6mēnešiem var auto pārakstīt ar LV numuriem uz sevi- tā arī mēs darīsim. Pēc tam lai pats domā kā piereģistrēt LT
Žeel , ka auto aiziet uz LT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right