nleai imola red e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
man priekšā uz 9j ir 205-40 ar jaunu riepu, nekad nav purns izslidejis slipejot vai kadas problemas ar saķeri, tākā nesaprotu jūsu saķeres problēmas
@instagram - anrijs.v
da neklausies.nleai rakstīja:man priekšā uz 9j ir 205-40 ar jaunu riepu, nekad nav purns izslidejis slipejot vai kadas problemas ar saķeri, tākā nesaprotu jūsu saķeres problēmas
auto patiešām skaists, prieks redzēt kad labi kalpo
ap 3lcipruss18 rakstīja:Cik litri kraasas tev izgaaja uz mashinu?
@instagram - anrijs.v
Ar tiem 3l pietiek pilnīgi visu nokrāsot? Reāli izjaucot līdz plikai bundžai utt?!nleai rakstīja:ap 3lcipruss18 rakstīja:Cik litri kraasas tev izgaaja uz mashinu?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
nava taka padaudz uz auto 3litri?nleai rakstīja:ap 3lcipruss18 rakstīja:Cik litri kraasas tev izgaaja uz mashinu?
Sedanam vajag drusku pāri pa 3 litri, bet tur divas durvis vairāk.bembis e36 rakstīja:nava taka padaudz uz auto 3litri?nleai rakstīja:ap 3lcipruss18 rakstīja:Cik litri kraasas tev izgaaja uz mashinu?
Ar 3 litriem japietiek!
Tas ir kad krāso kāds,kas nav krāsotāja speciālists,reāli uz auto aiziet 1,5 litri krāsas
eu expert, nokrāso visu iekļaujot motortelpu , uzlikas un citus sīkumus tevis norādītajā daudzumā, ņemot vērā, ka imola slikti sedzāsbembis e36 rakstīja:Tas ir kad krāso kāds,kas nav krāsotāja speciālists,reāli uz auto aiziet 1,5 litri krāsas
pats krāsotajs ir ļoti labs, ja salīdzina cenu par pilnigi sagatavotas mašīnas iedošanu. :)
Pēdējais labojis nleai - 06 Mai 2016, 23:18, kopā labots 1 reizi.
@instagram - anrijs.v
Uz sīkumiem aiziet visvairāk.bembis e36 rakstīja:Tas ir kad krāso kāds,kas nav krāsotāja speciālists,reāli uz auto aiziet 1,5 litri krāsas
Piem. uz buferi jareiķina 150ml jo daudz lenķi un caurumi.
Nezinu kā var ar 1.5l nopūst mašīnu.
jā, ar tik pietiks arī bundžai kas ir manā gadijumā + vel neliela rezerve ja nu kasTomSkarsts rakstīja:Ar tiem 3l pietiek pilnīgi visu nokrāsot? Reāli izjaucot līdz plikai bundžai utt?!nleai rakstīja:ap 3lcipruss18 rakstīja:Cik litri kraasas tev izgaaja uz mashinu?
@instagram - anrijs.v
Šobrīd arī noris krāsošanas darbi.
Lai nokrāsotu auto reāli arī ir vajadzīgi tie 3l
No krāsotāja jau esmu iemācījies, ka sarkana krāsa pārklājās sūdīgāk, tādēļ viņa ir vajadzīga vairāk.
Kaut kāds melns varētu pietikt arī ar 2.5l Bet nu 1.5l tas ir čeriz žopu, bez ailēm, bomāra darbs.
No krāsotāja jau esmu iemācījies, ka sarkana krāsa pārklājās sūdīgāk, tādēļ viņa ir vajadzīga vairāk.
Kaut kāds melns varētu pietikt arī ar 2.5l Bet nu 1.5l tas ir čeriz žopu, bez ailēm, bomāra darbs.
3l ir ok, tas arī ļoti atkarīgs no pistoles, tās regulācijas, spiediena un meistara rokas.
Nesen krāsoju visu savu sedanu + motortelpu un ailes, ap 2,2l aizgāja carbon schwarz.
Vairāk krāsas norij bamperi un citi sīkumi nēkā durvis vai citas taisnās detaļas. Piem priekšējais bamperis gandrīz 400ml.
Nesen krāsoju visu savu sedanu + motortelpu un ailes, ap 2,2l aizgāja carbon schwarz.
Vairāk krāsas norij bamperi un citi sīkumi nēkā durvis vai citas taisnās detaļas. Piem priekšējais bamperis gandrīz 400ml.
kurā krāsotavā tu strādā vajadzīgs labs ,ne čeriz žopu krāsotājsedzis rakstīja:Šobrīd arī noris krāsošanas darbi.
Kāds 1.5l uz auto?
Nu tas reāli tad ir čerez ž.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Žurcim vajag 2.5l sākot ar kupeju tikai no ārpuses līdz pat 4l uz touringu ieskaitot bagūzi, grīdu no iekšpuses, motortelpu utt. Atkarīgs no toņa, ražotāja un krāsotāja roku taisnuma. Arī krāsa pa 100e/litrā klāsies daudz labāk nekā krāsa pa 50e/litrā, tā kā viss ir ļoti, ļoti nosacīti.
Čerez žopu ir arī tas,ka krāsa uz auto ir uzpūsta biezāk nekā orģināliVAZeliins rakstīja:Kāds 1.5l uz auto?
Inferno rakstīja:Žurcim vajag 2.5l sākot ar kupeju tikai no ārpuses līdz pat 4l uz touringu ieskaitot bagūzi, grīdu no iekšpuses, motortelpu utt. Atkarīgs no toņa, ražotāja un krāsotāja roku taisnuma. Arī krāsa pa 100e/litrā klāsies daudz labāk nekā krāsa pa 50e/litrā, tā kā viss ir ļoti, ļoti nosacīti.
Neviena stock krasa bez peerleem utt nemaksaa 100 euro litraa
Mani fasicenaa,ka lielakie zinataji par kraasaam un kaa jakeaso te ir cilveki kuri braukaa ar izbalejushaam un sapuvusham zhurkaam
Krasoshana ir ljoti preciiz process.sarkanaa un dzeltenaa kraasa ir ljoti sudiga un ir jaaklaaj vismaz 3jaas kaartaas.par cik man pohuj un nekrasoshu durvju iekshpuses,man pietiks semakam ar 3l
ar kompatu pa brugji
Man kupeju parputa ar 1litru, bet ta krasa bij biezaka ka parastimāriņš rakstīja:Uz sīkumiem aiziet visvairāk.bembis e36 rakstīja:Tas ir kad krāso kāds,kas nav krāsotāja speciālists,reāli uz auto aiziet 1,5 litri krāsas
Piem. uz buferi jareiķina 150ml jo daudz lenķi un caurumi.
Nezinu kā var ar 1.5l nopūst mašīnu.
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9